💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 725
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 535
Моля гласувайте за епизод 17 (23 септември) "Висенето над водата"
https://www.surveymonkey.com/r/J72ZT9P

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
Както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Както вече писаха - и мен ме дразни усмивката на Елица.

# 2 536
  • Стара Загора

Ама момичета, не четете.. имаш 4 гласа за мъжетее 😁
Четвъртият глас е за вторият въпрос по принцип.

# 2 537

За него е петия.

# 2 538
Като видях стоп кадъра от вчерашната игра се ситих, че дръжките ти зависят от съседа и ако той се тръсне изпадаш.

# 2 539
  • София
Пуснах вот. От мен слабичък епизод - 61%.

# 2 540
  • Стара Загора

За него е петия.
Ооо, моя грешка, извинявам се.
Отивам пак да гласувам.

# 2 541
От мен Фифо, Гого и Чакалов.
Чакалов, ако мислиш да се включваш само да си промотираш канала си оттеглям гласа Grinning

Хахаха, сорка! Grinning Влизам от време на време да преглеждам какво пишете, но не се включвам много, понеже нямам право да издавам нищо, а всичко би било спойлер.. Съжалявам.

# 2 542
От мен Фифо, Гого и Чакалов.
Чакалов, ако мислиш да се включваш само да си промотираш канала си оттеглям гласа Grinning

Хахаха, сорка! Grinning Влизам от време на време да преглеждам какво пишете, но не се включвам много, понеже нямам право да издавам нищо, а всичко би било спойлер.. Съжалявам.

Няма нужда да издаваш, достатъчно е по някой къс лаф за вече излъчено.  Simple Smile
Успех!

# 2 543
Ами освен да ви благодаря за яката класация и, че все пак има хора на, които съм допаднал по някакъв начин и са гласували за мен. Благодаря! Само ще ви кажа, че нямам търпение да дойде епизода в понеделник да видим какво се е случвало с Валери и Мирела, както и Георги и Елица, защото наистина и ние не сме знаели за това, което показаха в промото. Приятен уикенд на всички.

# 2 544
  • София
Аз си мисля дали пък тази зараждаща се любов за която загатнаха преди да започне сезона (Витомир) не е именно между Валери и Мирела.
Може би за това двамата не казват нищо в социалните мрежи, че официално са заедно и т.н. Явно ще го видим в сезона, че се заражда в него и че би било спойлер.

# 2 545
  • Sunshine state
Ох, много се смях на сравнението на ЛаКумпрасита с Цецо и пеКания праз. 😂😂 Ама точно като такъв е.

# 2 546
И аз ,а също и с на La Catrala -“крива сръбска глава”,буквално кафето си изплюх кафето

Ох, много се смях на сравнението на ЛаКумпрасита с Цецо и пеКания праз. 😂😂 Ама точно като такъв е.

# 2 547
Гого е живото доказателство, че когато един мъж е толкова страхотен забравяш стереотипите си по отношение на пола (както и забравяш къде се намираш 🤣)Преди не харесвах по-ниски мъже, вече си промених мнението 🤣 В началото не харесвах гласа му, сега наострям уши, за да го чуя🤣🤣🤣
Всъщност тези азбучни истини, за които пишеш, обикновено са непонятни за много жени. И аз недоумявам защо! Simple Smile
Ето го общия ни любимец като съвсем младо момче /без брадичка и мускетарски мустаци/ - ами красавец си е по всички критерии:
Скрит текст:

# 2 548
Гого е живото доказателство, че когато един мъж е толкова страхотен забравяш стереотипите си по отношение на пола (както и забравяш къде се намираш 🤣)Преди не харесвах по-ниски мъже, вече си промених мнението 🤣 В началото не харесвах гласа му, сега наострям уши, за да го чуя🤣🤣🤣
Всъщност тези азбучни истини, за които пишеш, обикновено са непонятни за много жени. И аз недоумявам защо! Simple Smile
Ето го общия ни любимец като съвсем младо момче /без брадичка и мускетарски мустаци/ - ами красавец си е по всички критерии:
Скрит текст:
Аман, писна ми вече 🤣 Този бицепс ме преследва навсякъде 🤣🤣🤣

# 2 549
Ами освен да ви благодаря за яката класация и, че все пак има хора на, които съм допаднал по някакъв начин и са гласували за мен. Благодаря! Само ще ви кажа, че нямам търпение да дойде епизода в понеделник да видим какво се е случвало с Валери и Мирела, както и Георги и Елица, защото наистина и ние не сме знаели за това, което показаха в промото. Приятен уикенд на всички.

Усетих ви аз на снощният лайф. Лефтеров беше глътнал бастун. Страшно изненадан. Тъпо от страна на Валери мамин. Има за какво да не го харесвам. Дано отпадне скоро.

Общи условия

Активация на акаунт