💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 229
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не вярвам Лефтеров и Мирела да се елиминират един друг, колкото и да е игра те са имали реални взаимоотношения отвън и каквото и да е станало със сигурност таят голяма симпатия един към друг.

И честно казано не смятам, че Лефтеров я манипулираше, по-скоро беше ядосан и разочарован, че тя не е избрала него и на базата на тези емоции каза тези неща, които чухме.

Беше ядосан, че не иска да му е придатък и това му обърква плановете. Манипулацията не мога да кажа съзнателна ли беше или инстинктивна, но тя сама си каза, че бая я е бил посмачкал, докато са били заедно. Което значи, че такова поведение за него е типично.

Аз не бих лежала на кълката, че ще се оставят заради миналите си отношения, но може би ще имаме възможност да разберем. Все пак за толкова сезони обаче, знаем мъжките коалиции как действат. А Лефтеров с демонстрираното отношение изобщо не го виждам като верния закрилник, независимо какъв се опитва да се изкара. Те и в първия сезон жълтите го играеха много куул, докато не стигнаха до елиминации.

# 496
много ми се ще алекса да не влезе Wink
веселина да отиде при жълтите /което няма да стане/, а гайтанов при сините. онова рошавото и то да хваща пътя, че не става за нищо.

# 497
  • Пловдив
Какъв далтонизъм, какъв сгрешен пъзел Simple Smile
Касим даже не започна да го реди по правилен начин пъзела, какъв пъзелист Simple Smile
За човек редил много пъзели нямаше никаква логика в реденето му .. нито направи рамката,нито надписа.
Пъзела се реди отвън навътре.
Той седеше в изходна позиция през цялото време, а Мани се въртеше около него за цвят.

# 498
Направих глупост - да следя за епизод-два едно българско онлайн релити за инфлуенсъри. Участник в него, във влог-разговор с организаторите каза, че от ИВ са го канили и са му предлагали повече парѝ, отколкото да дойде в "Къщата на инфлуенсърите". От това мога да предположа, че участието на Касим е по покана. И, че вероятно хонорарът го спира да си тръгне доброволно.
А Касим редеше пъзела без очила, може и това да е допринесло за проблема.

И на мен ми направи впечатление, че снахата от червените действа тънко с ласкателства. Също, че Елица проявява някакви идеи за женски коалиции и стратегическа игра - синхроните при избор на капитан. Зори и Звезди бяха изключително кухи лейки именно там.

# 499
Няма какво да се лъжем Касим си е абсолютна издънка. Влиза с претенции от продукцията, че е по-добър от Неделчо, а даже не е по-добър от Валентин от миналия сезон. Аз ако съм ще му намажа ските и довиждане. Само като ми кажеш, че професията ти е тиктокър за мен си половин човек.

Че той Валентин на фона на всички други освен Неделчо, си беше много добър в сезон 3..

Прави ми впечатление колко много от вас казват, че този пъзел се започва от рамката. Хора на кръгъл пъзел баш от рамката не се започва, защото частите не се “захващат” и  е невъзможно да знаеш коя до коя е. Рамката няма фигури и е един цвят, за това се започва от центъра - текст и картинка и накрая външните парчета се вмъкват, според това къде пасват.

Аз от пъзели много не разбирам, но червените и жълтите почнаха от рамката и наредиха пъзела доста по-бързо от Касим, който почна от средата.

# 500
  • София
И аз мисля, че Мирела ще се задържи вътре. Двамата не очаквам да се номинират директно, което им дава някаква защита. Защото, ако другите искат да използват гласа им, ще се целят в друг играч - Фифо и Чакалов, Ралица, Михаела, Жени. Валери може би няма срещу Жени, затова ми е последна в редичката.

Мисля си, обаче и аз, че с женската коалиция скоро е свършено. При Жени случайно стана това с жени срещу мъже, не го е целяла, просто те поддадоха, иначе с кеф би направила смесена коалиция.

Интересни са надиграванията при Жълтите, защото всички са добри на арената, но и няколко човека там мислят.

# 501
дори и да не разбираш от пъзели знаеш, че първо се реди рамката. пъзелът не беше труден. трябва вече да са разбрали, че касим не го бива и трябва да си ходи. яко се прецакаха снощи, но и мани въобще не помогна, а можеше.

# 502
Относно женската коалиция - според мен Жени с кеф ще жертва някоя (но ще го изиграе добре) . Набързо е сметнала вече че при следващия съвет 100 процента отиват жена и мъж и според това кой се върне ще си направи играта. Ако жените са малцинство бързо ще се преориентира към мъжете,  а те ще гонят не според това кой им мъти водата, а според битките - конкретно за пъзела .. не случайно женя измести ралица от решаването на пъзелите - поста й гарантира оставане ( така както и Касим се натиска за него) . Така че ще изхвърчи Михаела или Ралица ( а Мирела - Лефтеров ще си я пази)
Много точен коментар.
Само да вметна, че рицарите, които ще пазят благоверната, благочестивата, благородната дама, всъщност палавата (ма)дама са вече двама, освен Лефтеров и Валерката се включи в отбора.Laughing

# 503
Сега гледам на запис. Това, което не ми харесва в тази игра и Сървайвър е, че се разчита на надиграване и коалиции, а не на силови, умствени качества и умения на арената. Искам да гледам Играчи на арената, не мишки зад кулисите. Не мисля, че достоен играч трябва да го е страх да отиде на 10-12 самостоятелни битки, за да се докаже като комплексен играч. Надявам се Гого и някои други да не се подадат на коалиции, просто е грозно, а за мъже някакси още повече. Затова за мен най-антипичен беше победителят в Сървайвър, не помня името му, с една миша физиономия, освен да шушу-муши и една нацелена игра, друго не впечатлява.
Женски седмобой / мъжки десетобой / биатлон щафети / триатлон са най-близо до това определение Simple Smile

# 504
Аз не чух от Касим истинско поемане на отговорност.
Явно си мисли, че може да му се размине, но със сигурност отива на дуел. Достатъчно е само триото, Илиян/Алекс/Мани да му зашият три гласа и е пътник. Другите са петима и могат да направят само 3+2.
Ако сините са на съвет е ясно, че Касим ще е единия номиниран. Въпросът е дали ще отнесе 7 гласа или не.
Ако от мен зависеше, той и Велислава. Който и да загуби от тях, за племето ще е плюс.

Триото може да реши да гърми по противниковата коалиция.За тях е по-важно да отстрелят някой от волейболистите. Може да разчитат, че другите ще гласуват за Касим, а те примерно за Цецо. Ще е перфектно за тях.

# 505
Че защо да помага Мани на Касим? Нея май не я бъркат лошите условия на Реката. Най-трудно е за едрогабаритните. Може и лек саботаж да е било от нейна страна. И на Касим си го върна, и на волейболистите.

# 506
  • Варна
Не си спомням миналата година някой съотборник да е помагал на Неделчо при реденето на пъзелите. Хората го оставяха сам и се стараеха да не му пречат. Предполагам съотборниците на Касим се стремят да действат по същия начин. Пък и нали даде заявка за  цар на пъзелите. Сега вече след като се развенча заявката му за пъзелист предполагам при него на реденето ще слагат човек който реално да му помага, а може и да има друг по- способен от него в племето. В това племе мисля само Касим слагаха на пъзелите, задължително е вече и друг да се пробва.

Дори и да номинират Касим не вярвам скоро да го елиминират от предаването. Предполагам ще го оставят за сеир като миналогодишното Мани. Simple Smile

# 507
  • London
В Сървайвър (оригиналът), май теглят кой на кое трасе да играе. При индивидуалните битки със сигурност. Тук са предварително зададени.

Но не съм съгласна, че вчерашният пъзел е бил манипулиран. Ако бях "сменени" няколко парчета, трябваше да могат поне да наредят останалото. Просто Касим не се справя, и то на пореден пъзел. А трасето беше доста удобно за сините - и въжетата, и кошовете, бяха по калъп за Виктория и Цецо. Видя се, че дори огромни забавяния на други компоненти там се наваксват бързо.

За тях веднъж нещо е по калъп, а колко пъти е в ущърб ?

Сеир, ако се перчи може да има, той и това не прави. Не знам .. според мен му е ред да си ходи.

Едва ли е правила саботажи Мани.... Толкова си може. Не изглежда особено умна честно казано. 😅
Аз си мисля, че трябва да си много прост да номинираш малко от малко отговорни хора, спортисти все пак....пред това да държиш Касим или Велислава. Сори ама който и да влезе няма да е по-различно, ако такъв пън като Касим е в играта....буквално глупак само няма да го номинира. Аз лично бих дала веднага гласа си за него.... Една седмица повече или по-малко? Какво ме грее....с него съветите са гарантирани нон стоп. 😅И без Вики и без Цветан....все тая идва и твоя ред като си все на съвет.

# 508
  • София
Касим, за да остане в играта при елиминация, трябва да е само пъзели. Или ония кулички от фигури, където при вятър ти решава всичко, или Димо да ти бутне постройката.

Мани от миналата година реално дори контузена правеше повече неща от Касимчо Grinning Не знаех, че е възможно да го види.

# 509
Специално за феновете му:

Общи условия

Активация на акаунт