💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 258
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много ме дразнят като дават разните манипулации и уговорки.

# 151
Коя от жените е гадже на Борислав от миналия сезон?
Елина от резервите

# 152
  • Другата България
Куков вече ми липсва.....Joy

# 153
  • Варна
Оле, много ми е забавен този Куков, хахахах, харесва ми тази реч.
Много е готин!

# 154
Куков добре им го каза кой какъв е.

# 155
La Vikinga сега ти видях банерчето отдолу. Как го няма Тони там като изигра най-феноменалната игра в 50 сезон ?

# 156
  • София
На Куков от продукцията са му наредили нарочно да каже добри думи за Елица. Убеден съм.
И нарочно са му резнали добрите думи за Мирослава, а е имало такива.

# 157
Ще се държат за полите на Мама Simple Smile

Илиян, като майка орлица ги е обгърнал  ...
Ситните през рендето - дребни, хитри, вредни и пъргави  Simple Smile
На Касим ще му се зачерви повечко нослето.

# 158
Куков от озеленител спокойно може да стане озвучител ( глас зад кадър / да работи като артист в дублажа Simple Smile )

# 159
  • Другата България
Отново страхотно поведение, демонстрирано от Мирослава.
Единствена тя не каза нищо против Куков, не коментираше грозно и злобно, не изпадна в пространствени обяснения. Продължава да трупа положителни точки в личната ми класация. Която отдавна води всъщност, що се отнася до жените.
Ралица нещо се губи?
Иначе и на мен ми се струва, че много лъскат образа на Елица, което не ми харесва.

# 160
Мечтая селтакът Генчо най-после да изхвърчи навън. Не мога да му разбера самочувствието на победител, след като си получи играта. Всеки щеше да го победи с тая точност на умряла котка.

# 161
  • София
Ралица и след формата я няма никаква на сбирките с останалите.
Нещо е станало... Или просто си е такава.

# 162
На Куков от продукцията са му наредили нарочно да каже добри думи за Елица. Убеден съм.
И нарочно са му резнали добрите думи за Мирослава, а е имало такива.
И аз очаквах да каже нещо за Мира.. бях останала с впечатлението, че и симпатизира, не знам..
Отново страхотно поведение, демонстрирано от Мирослава.
Единствена тя не каза нищо против Куков, не коментираше грозно и злобно, не изпадна в пространствени обяснения. Продължава да трупа положителни точки в личната ми класация. Която отдавна води всъщност, що се отнася до жените.
+1 Много я харесвам Мирослава. Надявам се да не е следващата на пангара.

# 163
Мани има такъв монотонен глас. Може да играе, да се справя, но започне ли да говори, направо ме побърква. Комбинацията с Фейгин, която също така мънка, ми е направо ужасна. От самото начало не ги харесах трите моми - Фейгин, Мани и Илиян. Какво да правим, ще гледаме.

# 164
Въобще не съм съгласна, че Лефтеров е емоционален  насилник спрямо Мирела. Казва й истината. Тези хора си плетат кошницата с нея, при първа възможност ще й бият шута, това е истината, не е незаменим играч. Не й внушава комплекси за малоценност, той сам казва, че е красива и прекрасна, но реално това тук няма значение за никого, той я цени и иска да остане заради самата нея.

Общи условия

Активация на акаунт