💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 368
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 210
Брех, Лефтеров излезе от сянка, много ми хареса. Интересни ходове.
Стига бе, извинявайте, кой е подготвял Жени, какви стратегии ги гони, но социалната и" игра е кошмарна.
Разделение...какво разделение....не, нищо не знам...Smile
Е, как кой? Стратега Туджаров Grinning

# 211
Мирела гласува както й е казала кака й Женя, която се подсмихваше мазно-мазно.

# 212
  • София
Грозни и цинични думи на новия капитан на "Безстрашните" за това кой какво е хванал на Господ под шлифера.

# 213
  • Другата България
Обаче, за момента жълтите са племето, което през изминалата седмица имаше максимум победи, в резиденцията са, нахранени, наспани, изкъпани, не са ходили на съвет, всичко им е “шеС“. На теория.
На практика обаче това е племето, в което отношенията са най-напрегнати, най-обтегнати, хората са най-омърлушени, постоянно се пресмятат гласове, правят се схеми, хвърлят се погледи, шушука се, гледат се недоверчиво....в другите племена просто духът е различен.
И според мен причината за това е именно присъствието на Евгения Джаферович в племето на “Безстрашните“. В което и племе да беше попаднала, щеше да го “отрови“.

# 214
То понеже Туджаров много издържа в игрите.Все така да продъжава да я учи  викам аз.

# 215
  • София
Жени я надцакаха. А не знае нищо за никакво разделение, сериозно? Хахах

Браво на Валери!

Мирела - падение. Да не подкрепи бившия си, при положение, че тя щеше да е защитена от него. Не усеща ли, че е на дъното на женската коалиция?

# 216
Стискам палци Сините да победят днес, не искам да гледам най-слабото племе на най-мизерното място. Жълтите да ходят на реката.

# 217
И пак пускат Филип пръв🙃

# 218
Ами аплодисменти за играта, хубава е, много умения изисква.

# 219
Жени е стратегически изключително силна,все пак тя изгради победната стратегия на половинката си в Сървайвър, но определено мъжа и Ваня е по-тактичен и по-ерудирано и умело работи с хора. Жени е като слон в стъкларски магазин като трябва да се държи с хората. Много студено, почти машинално и е отношението към хората. Ако си силен стратег и лидер трябва да накараш хората да те харесат преди да забиеш ножа в гърба, а не да сформираш коалиции, защото хората ти нямат доверие.

# 220
Джаферович ще мине ли стената?

# 221
Все повече харесвам Мирослава. И трасетата си минава сравнително добре, при положение че не е спортист.

# 222
  • София
Защо има само 1 въже???
Това е беузмие.
Така се спира устрема на някой отбор, защото трябва да изчаква.
Ако нямат пари за 3 стени, да бяха сложили поне 2 въжета на стената, а като гледам има място дори за 3 въжета.

Издънка голяма е това.

# 223
  • София
Мани се представи много добре, за пореден път показа, че е по-добра от Виктория.

Мирослава също за пореден път добро представяне.

# 224
Касим ми изглежда като някакво дете сред племето си. На теория сигурно е силен, но не се е блъскал достатъчно сред хората. Личи си липсата на жизнен опит.

Общи условия

Активация на акаунт