💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 321
  • 2 666
  •   2
Отговори
# 225
Че и Касим без въже се почти качи, до като чака Simple Smile

# 226
Така е Дяволче,съгласен съм с теб за въжетата. Издънка е.
Искам и да отбележа само, че Фифо и Георги завършиха практически за едно време.

# 227
  • Другата България
Жени е стратегически изключително силна,все пак тя изгради победната стратегия на половинката си в Сървайвър, но определено мъжа и Ваня е по-тактичен и по-ерудирано и умело работи с хора. Жени е като слон в стъкларски магазин като трябва да се държи с хората. Много студено, почти машинално и е отношението към хората. Ако си силен стратег и лидер трябва да накараш хората да те харесат преди да забиеш ножа в гърба, а не да сформираш коалиции, защото хората ти нямат доверие.
Точно това пиша от ден първи. Изцяло споделям мнението ти, поведението ѝ е направо отблъскващо, ако го беше направила с финес, както Мани се опитваше да обработи Касим например, вероятно и цялостното отношение към нея щеше да е друго. Тя от началото започна с уговорките, коалициите, ехидните подмятания и заговори зад гърба на мъжете, вкара нишката жени - мъже в момента, в който усети реална заплаха от силен мъж, силен не само физически, и реши, че ще го играе доброто ченге, както го направи Ваня, а Филип ще е лошото - като Йори. Да, ама между нея и Ваня разлики да искаш, Ваня дори знаеше как да накара Йори да го “донесе“ на гръб до където го донесе, именно защото тя го харесваше. Жена. А тук седнала да убеждава всички, как жените са онеправдани от мъжете.....и мармота се подава от клетката......

Някой от сините пак ще се пребие. Аман от травми.

# 228
  • София
Най-добре минаха Фифо и Валери. Фифо отнесе Георги, който е слабичък и лети + че е активен спортист.

От жените едно голямо браво на Мирослава!
Най-зле дотук, Ралица и Виктория.
Най-бързи сякаш бяха Елица и Мани. Малко след тях Зори.

# 229
Защо има само 1 въже???
Това е беузмие.
Така се спира устрема на някой отбор, защото трябва да изчаква.
Ако нямат пари за 3 стени, да бяха сложили поне 2 въжета на стената, а като гледам има място дори за 3 въжета.

Издънка голяма е това.

Не е издънка, нарочно е. И в други игри са правели така - да няма за всекиго уред и да става допълнително усложнения и сблъсък.

# 230
  • Другата България
От жените Звезда сякаш беше най-зле дотук.

# 231
  • Буркина Фасо

Някой от сините пак ще се пребие. Аман от травми.
и аз съм на това мнение.
Касим май ще е.

# 232
  • София
Харесах Лефтеров още от визитката. Малко се притеснявах, че нещо е много тих, обран и си трайка, но в тази серия показа, че хич не е глупаво момчето. Което обаче не може да се каже за бившата приятелка.
Мани е като фурия по трасето винаги, изобщо не може да става дума за сравнение с Виктория.

# 233
Мозъчко😭

# 234
  • София
Касим не е силов играч, доказва продукцията, че племето е създадено само за да го разпаднат.

# 235
  • София
Касим ме изненада приятно в началото на играта. Жалко, че пропусна последния напън на първия опит на стената. Сега няма да стане.

Защо бените толкова държат да са по потници и къси шорти? Много по-безопасно е да са с фанелки и дълги гащи, поне няма да им се издере кожата по дървенире греди.

# 236
Касим е жалка картинка за гледане по трасето.

# 237
Касим.... За съжаление не можеш да разчиташ само на пъзели

# 238
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мирела - падение. Да не подкрепи бившия си, при положение, че тя щеше да е защитена от него. Не усеща ли, че е на дъното на женската коалиция?

Потресена съм от това глупаво момиче. Не подкрепя човека,с който е живяла заедно и още се уважават и си говорят,за да се остави да я водят за носа. Уау!!! Тя не се лу усеща,че ще е първата номинирана от групичката  й "приятелки". Ако бях на Лефтеров,щях много да се засегна.

Касим се изложи и на вота и сега на стената. Смешник.

# 239
  • Sofia
Да го побутне някой отдолу...мин.сезон редовно го правеха

Общи условия

Активация на акаунт