💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 326
  • 2 666
  •   2
Отговори
# 300
Браво за победата на червените, радвам се,че поне това хванах в анкетата Simple Smile

Браво и на Жени и Лефтеров, пребориха се за стопанството.

Голям ПРОВАЛ на Касим, независимо, че и Велислава много му "помогна" провалът е на Касим.
Да го махат и да вземат нормален играч на негово място.

# 301
  • Буркина Фасо
Касим не е добър на пъзелите. Факт !!!
сините пак са на реката. Факт !!!

# 302
Ужас!Не е истина просто!

# 303
  • Пловдив
Ужас, направо ми дожеля за сините.

# 304
О не мога да повярвам! Това беше брутална излагация... Айде бе пъзела беше достатъчно лесен, а имаше и дума, която се реди много лесно

# 305
  • София
Стискам палци на сините, но като гледам как двама човека се мотат с този пъзел........ На кръгъл пъзел започваш от външния ринг и се движиш към центъра, просто няма как да не се получи.

И не само на кръгъл...

# 306
Силно набеден за Крал е “Кралят” на пъзелите- пропиля цялото предимство на сините Касим.

# 307
  • Другата България
Касим сам ще си тръгне, аз бих го направила.
Ако има достойнство, и уважение към останалите.

Аууу, видяхте ли Женята колко злобно ехидно гледаше сините, направо подигравателно.
Е как да я хареса човек?

# 308
Ама, това дори не е и логическа игра, най-обикновен пъзел от няколко части. Отделно при сините само един реди, докато при другите отбори и двамата участват.
Подозирам, че друг син би се справил по-добре.
Мъчно ми е обаче за Касим, много. Изглежда мило и добро момче и предполагам и за отбора му е тъпо, че ги е предал, а и от себе си като заявка е разочарован.
Браво, на Виктория че им вдъхва кураж.

# 309
  • София
"Безстрашните" не залсужаваха да са на Резиденцията заради представянето си на терен, но определено не заслужаваха да са и на реката, защото технчески наредиха пъзела най-бързо от трите племена, имаха значително по-малко време, както от "Супергероите", така и от "Непобедимите". Смятам, че всяко племе е на територията, която заслужава тази седмица.

# 310
Изложи се Касим, но ми стана жал като го видях как стои отстрани, докато другите се утешават един друг.
Не ги харесвам червените тази година, надявах се жълтите да са първи.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 22:15 от dreamer🌺

# 311
Виктория, ако беше капитан на място щеше да накара Велислава да млъкне по време на реденето на пъзела.
Жалко за Гого.

# 312
Не ми се гледа пак някое племе как гние на реката повече от една седмица. Sad

Абе ще спрат ли с тази Елица вече? Наредила пъзел, който и идиот ще нареди. Не, тя не беше добра, просто Касим беше плачевен!

# 313
  • София
Виктория се държа много добре след загубата.

Най-добре ще е да махнат Касим, докато още има кой да влиза от резервите.

Айде, пак Елица герой. На мен и Мирослава ми направи добро впечатление.

# 314
Подготвят ни за победата на Елица🙈

Общи условия

Активация на акаунт