💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 217
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 330
За жалост богът на пъзелите е минал покрай Неделчо и никакъв го няма. Жал ми е за сините...Виктория прояви доста неприятни черти, но сега ми хареса как се стегна като капитан да утеши Фейгин и да вдигне Цецо. Мисля, че е крайно време тази седмица да си тръгне един супергерой и да подсилят малко тяхното племе, че стана тегаво за гледане. Отделно самата игра беше адски дълга и тъпа на моменти.

# 331
  • Другата България
Сега Женята ще вири нос, Гената също, а Фейгин е посиняла от студ.
Най-щастливия човек обаче вероятно е Звезда, тя за тая резиденция мечтае от ден първи.

# 332
  • На морето!
Касим на нищо не го бива. Изобщо не разбирам защо е там, но се надявам да си ходи, че много напрежение носи.
Не ме е жал за него изобщо, няма оправдание. Жал ми е за Гого, за Фейгин, изобщо за всички, които го носят на гърба си, наваксат загубата му и после пак заради него гладуват

# 333
  • София
Жал ми е за другите, но се радвам, че Илиян пак е на реката.

# 334
Иииилл, леля Гена колко трохи имаше по брадата, блякс. Допълвам се, че Пух и той така.

# 335
Аспарух пред хладилника: Дивото зове.

# 336
  • София
Технически Жени и Лефтеров се справиха по-бързо от Елица и Зорница. И доколкото видях, Зорница също редеше, не само Елица. Защо тя да е герой? Зорница кучета я яли. Много долно.
Да, Елица беше по-дейна, както и Жени, но Зори и Митко не бяха статисти, като Мани.

За Касим какво да се каже. Ако не го изгонят тази седмица заслужават да са вечно на реката!!!
Касиме - бегом вкъщи моето момче. Не искам втори сезон да гледам Мани, сега в мъжки дрехи.

Иначе браво на Лефтеров, той се справи най-добре с въжето. Валери се провали след Фифо. При стрелбата добър мерник на Валери с 2 топки. Фифо не вкара нито една. Като цяло това беше най-слабия ден за Филип. Напълно нормално. Всеки е имал такива дни.

Гого и Михаела минаха най-бързо по трасето за двата пола в първата фаза. След тях: Фифо и Елица за двата пола. Поне от това което видях аз.

Цялостно погледнато героите днес:
Цветан на 1 място ; Елица, Генчо (заради въжето и мъкненето), Жени и Лефтеров (въжето).
Засега Жени дава индикации за пъзелист номер 1 в сезона, а не ''богът'' на пъзелите. И не, не е Елица кралицата!

Браво на Непобедимите - първа тяхна резиденция!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 22:31 от Diavolo

# 337
  • София
Как искате да гледа Жени, след като са победили сините и то на пъзел, в съревнование с “краля” на пъзелите? С умиление и състрадание ли? Това е състезание все пак. Все едно да ми е мъчно, че вчера Цска са паднали с 0:2 от Левски 😁

Това е първи сезон, който гледам и определено ми харесва ИВ. Защо допуснаха Гого да помага на Касим при стената?

# 338
Аспарух сгъна една филия на три хапки Simple Smile

# 339
  • Варна
Неприятна загуба за сините. Тази вечер Касим много се изложи, дано не бъде еквивалент на миналогодишното Мани. Simple Smile

# 340
КОЗМО - най- слабото същество в цялото предаване !!! Ума ми не го побира какво толкова го тачат и бутат,ако беше в някое от другите племена да беше излетял досега.
Вдигам кръвно само като го видя , лично бих влязла и да му събера багажа и да го няма. Толкова жени да те изпреварят на стената и накрая да цивриш като бебе - РЕЗИЛ

# 341
  • София
Велислава отново се прояви като "невероятен" насърчител. Думите ѝ към Касим бяха грозни, както казах, не го подкрепям, нито съжалявам, но с всяка битка се убеждавам, че Велислава няма и идея от начина, по който работи човешката психика, сякаш не е била сред хора. След забавянето на Касим на стената, когато влязоха в клетката, Мани, която би трябвало да му е най-ядосана, затова, че я излъга, видя, че е притеснен и го успокои, защото е очевидно, че той (а и не само той) не работи добре под напрежение, не виждам смисъл да се създава такова допълнително.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 22:36 от La Vikinga

# 342
  • Другата България
Никой нищо не иска, всеки си пише мнението.
Без да коментира чуждото.
Темата е за предаването.

Касим е пренавит, а и викането на Велислава и очакванията на останалите допълнително го натоварват, направо претоварват.
Евала на Мани за поведението ѝ и отношението към него.

# 343
Зорница с тази рокля .. :х

# 344
Той Касим, че е зле, е зле, но точно Илиян да надига най-много глас при положение, че това племе го изнасят до момента Гого и Цецо(физически данни), не ми е много ок.
Реално ако Касим беше подкрепил номинацията на Мани за капитан щяха да го кътат за коалиция, но той вече се показа като ненужен отникъде.

Общи условия

Активация на акаунт