💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 298
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Хм, Зорница и нагласена пак е...Rolling Eyes

Хаха, Елица колко е сигурна,.че всички чакат Алекса трепетно!

Капитанската битка май няма да е по възможностите на Виктория...

# 346
Тази Зорница като е слушам и ставам по-тъп.

# 347
  • Стара Загора
Зорница по-добре да мълчи.

# 348
Зори, не се хаби, душа, ако ще и най-красивата коса да имаш пак няма да мине номерът ... с тази мутра си бита карта.

# 349
  • София
Какъв Крал е Касим/ на излъганите очаквания само/- който не е редил , той не го в бил? Кралица може би е и Джаферович-тя реди всичко много бързо. Иначе се започна с положителния PR за Елица - дано след биатлонист да не ни натресат и борКИня😀. Айде да е някой от народа!
Продукцията си върви по тази линия от първия епизод, дори изцяло заличиха петното в нейното резюме, а именно скандала ѝ с Куков, чрез думите на Генчо, който заяви, че само тя дала шанс на Куков, нищо, че ние не видяхме това. Bowtie

# 350
Елица пък е решила, че всички с нетърпение чакат Алекса да дойде. Ама, моля ти се, сън не спят от вълнение, че ще се съберете.

# 351
  • София
Да, Касим яко се изложи, но Мани явно не смята, че и тя носи отговорност и се скатава засега, което я прави достоен коалиционен партньор на Илиян. Лика прилика са си...

# 352
Идвам с голям спойлърНа финала Алекса пада на колене и предлага брак на Елица.Зад тях Тупарев пуска бели гълъби , докато обявява кастинг за нов сезон.FIN

# 353
  • София
Тази Зорница като е слушам и ставам по-тъп.
LaughingLaughingLaughing

Племето на "Непобедимите" според мен е подбрано изцяло по интелект, затова и Куков беше аутсайдер в него, виж как всички искрено се радват на факта, че Елица ще има партньор в състезанието за голямата награда.

# 354
  • София
Касим освен извинението, трябваше да каже,че напуска по собствено желание, защото не желае да спъва отбора.А той вика ще си почина физически и психически.

# 355
Аз очаквах Вики и Цецо да успокоят Касим, но....
Той не може да работи и като е спокоен, не само като е под напрежение.

# 356
  • Другата България
А защо всеки иска и изисква само от Касим?
Нали редиха двама? Уж?
Не го оправдавам - вече писах какво смятам за неговото представяне, но някак втория остава в сянката му що се отнася до носене на отговорност.

# 357
  • London
Ама нека гладят, но не разбирам идеята да се снимат докато го правят. 😅
Женито иска нещо да ни каже, че мъжът й глади нейните дрехи...
Ама кой го интересува? 🤣Много ме дразнят хора дето прекаляват с това да си развяват ежедневието...остава да пусне как се е изходила в тоалетната и да сподели с нас. Не го разбирам честно....

# 358
Много ме кефи да гледам тийзърите за следващите епизоди, защото ми е ясно, че нищо от това дето показват ще стане.
Искат да ни накарат да мислим, че Алекса ще влезе и няма да е той.
Искат да ни накарат да мислим, че ще Виктория печели, но честно казано ме съмнява (макар да се надявам, защото винаги съм за ъндърдога - в случая отбора на сините).

Също всички обвиняват Касим и е факт, че той е виновен за загубата днес, но той наистина не функционира добре под стрес и виканията на Вели не помогнаха. Също Мани прекалено много разчиташе не него на магия да направи нещо и почти не редеше, докато в другите отбори и двамата редяха.

# 359
В промото за утре май се издадоха, че Алекса влиза в резиденцията. Или аз не съм чула добре

Общи условия

Активация на акаунт