💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 224
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 405
Постоянното "Хайде по-бързо решавай, че отиваме на реката", отвратително се държаха с него и го поставиха под огромен стрес.
Щяха много повече да му помогнат, ако бяха млъкнали за малко или го бяха окуражили с давай ти можеш.

# 406
  • София
Уф, амии тя, Велислава отдавна трябваше да бъде изгонена, още преди 10 дена го писах, ама не, двата лагера се гърмят един друг, а в отбора има два куци коня, които ей така минават между капките. Дано най-накрая прогледнат и едните и другите и да ги изпратят на дуел...
За мен това е решението за сините. Касим и Велислава на Арената. Иначе няма да мръднат от реката.

Мисля, че беше публикувано преди два дена (всъщност съм убеден), но ще се повторя, извинявам се. Просто в Ютюб качиха видеото от 'На Кафе' с коментара за него и отпадането му, но явно самият Куков не е гастролирал днес при Гала, както очаквах.

Куков в ''Събуди се''
==> Куков: „Игри на волята: България“ се оказа десетократно по-силно като емоция - ЦЪК <==

п.п. Ахаа, щели да го поканят тепърва, че бил интересен...

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:53 от Diavolo

# 407
  • Другата България
Както вече казах, според мен поне Касим не е редил пъзели в такава свръхемоционална обстановка. Той самия е пренавит, ама много пренавит, това от една страна. Желаещ да се докаже. От друга, очакванията към него са много големи. От трета, първия нареден пъзел му даде “криле“, повярва си, и вероятно момчето наистина е добро в пъзелите. Но у дома, на дивана, или на лаптопа, или някъде, където залогът не е толкова голям и очакванията не такива, каквито са, каквито бяха. Не на последно място Велислава направо пресоли “манджата“, после започнаха и останалите: "Нямаш време, настигат те, давай знаеш какъв е залога, хайде Касим, надминаха те....“дори не запомних всички подвиквания от страна на агитката. Мани повече пречеше, отколкото помагаше в случая. Относно реденето. И още - срама - наистина си личеше колко му е неудобно и колко неуверен се чувства от излагацията си по-рано с онази стена и въжето. Вероятно на всеки му се е случвало - та аз самата когато бързам да направя или намеря нещо, което съм правила или търсила безброй пъти, се мотая като пиле в кълчища и все нещо не успявам. На следващия ден на спокойствие ми се получава от раз. Така и с него. Той просто не е за такъв стрес и толкова емоции накуп.
И никой не го е псувал, никой не го е заплашвал. Цветан използваше многократно думата “Джизъс“, която на жаргона на улицата означава всичко друго, но не и псувня. Нито пък Виктория е имала мутренско поведение към него.

# 408
Залагам на некадърността на продукцията, не на търсенето на сеир. Повечето от играчите са на този, онзи, теткин, лелкин, има хубави играчи, но за тях се мисли най-накрая. Представям си как са го мислили - абе, давай, все ще се стане нещо.

# 409
Няма какво да се лъжем Касим си е абсолютна издънка. Влиза с претенции от продукцията, че е по-добър от Неделчо, а даже не е по-добър от Валентин от миналия сезон. Аз ако съм ще му намажа ските и довиждане. Само като ми кажеш, че професията ти е тиктокър за мен си половин човек.

Че той Валентин на фона на всички други освен Неделчо, си беше много добър в сезон 3..

Прави ми впечатление колко много от вас казват, че този пъзел се започва от рамката. Хора на кръгъл пъзел баш от рамката не се започва, защото частите не се “захващат” и  е невъзможно да знаеш коя до коя е. Рамката няма фигури и е един цвят, за това се започва от центъра - текст и картинка и накрая външните парчета се вмъкват, според това къде пасват.

# 410
  • London
Но има ли плуване не виждам как ще стане. Освен ако на финала няма някой пъзел. Леле, ужас, хаха. Grinning Гайтанов го няма никакъв на пъзелите, а Алекса пак ще се спече.
Има ли желание винаги има начин. Продукцията ни го е показвала много пъти Simple Smile

Редакция:
Колкото повече се замислям, толкова повече придобивам вътрешно усещане, че точно това ще се случи. Веселина ще е играча, отиващ при Звезделина и Елица. След което двамата мъже от резервите ще намажат ските на Елина на съвета. А Продукцията ще получи една наистина зрелищна елиминация между Гайтанов и Алекса за последното място в играта, освободено от Касим.
Да видим дали ще се окажа прав Simple Smile

На Боби жена му май не е продължила.....поне съдейки по факта, че не е споделила и една снимка от предаването.....😅

Дори не е вписала както повечето....че е била участник в Игри на волята.

# 411
  • Другата България
А за утре май моята мечта ще се сбъдне.

Весито ще цофне направо в резиденцията.
Знаех си аз, че Тупарев няма да изпусне такъв кадър да си тръгне така лесно, просто исках да е при дружинната, но и при Трактора става. Ще има епични сблъсъци ако наистина стане така
А и е време Звезда да отстъпи малко относно некадърност в това племе.

# 412
  • Стара Загора

На Боби жена му май не е продължила.....поне съдейки по факта, че не е споделила и една снимка от предаването.....😅

Като ѝ гледам капацитета може би не знае как се споделя снимка.

# 413
  • София
Ами тя, Елина си е тотал щета отвсякъде. Голяма издънка. А влезе с такава визитка, все едно не сме виждали такава жена... Grinning Много са смешни тези визитки.
Обикновено накрая някой обикновен даскал е най-як от всички мега спортисти... Grinning

# 414
Всъщност, не мога все още да преценя дали Веселина е толкова некадърна. По-скоро е странна и изнервяща.

# 415
Скрит текст:
Като ѝ гледам капацитета може би не знае как се споделя снимка.
Туше !

# 416
  • София
Никой нищо не спойлва.
Аз както винаги промо не гледах, но прочетох тук, че имало плуване.
Коментират се догадки от промотата на Нова. Този сезон не са толкова зле обаче и тук масово не се познава.

# 417
  • София
"Днес" Жени разчете правилно реакциите на Валери, когато направи забележка на Михаела, затова, че е прекалила, казвайки му дирекнто, че той трябва отново да бъде капитан. Може би и от тук е започнал раздорът между Михаела (и покрай нея - Ралица) и Жени, съдейки по липсата им на интеракции в социалните мрежи и дори на споменаване една друга. Не смятам, че Мирела или пък Валери са на дъното на женската коалиция, може и да греша, но ми се струва, че те двамата, заедно с Жени, ще стигнат далеч. Когато Евгения спомена децата си, тя изтъкна защо не иска участието ѝ да зависи от фактора "късмет" и това, че е направила немалка жертва за себе си, вероятно всеки мотивиран участник е жертвал нещо различно. В "Сървайвър" редица участници споделят, че са напуснали работата си, за да станат част от формата, например. Това не значи, че някой ги е карал, просто факт от обективната реалност. Всичко това беше споделено с членове на нейната коалиция, пред които не виждам смисъл да се прикрива. В случая има правилно усещане за развоя на събитията - чувства мишена на гърба си при потенциални номинации, отгатна, че Валери няма да иска да заеме явна позиция на този етап, и няма доверие на Лефтеров. Факт е единствено, че броенето не ѝ е най-силната страна и се зарадва преждевременно по време на гласуването за капитан, макар че едва ли това я превърща в най-лошия стратег, когото е виждала родната телевизия. Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 00:23 от La Vikinga

# 418
  • Пловдив
Според вас какво им дават на дивата река за ядене? Предполагам дажбите им са много ниски, но изобщо не вярвам, че не им дават никаква храна.

# 419
Факт е единствено, че броенето не ѝ е най-силната страна и се зарадва преждевременно по време на гласуването за капитан, макар че едва ли това я превърща в най-лошия стратег, който е виждала родната телевизия. Smile
Не отчете възможността Лефтеров да гласува за себе си. Според мен даже не го и помисли този вариант. Затова се зарадва преждевременно. И на практика това е грешка, защото беше ясно, че в положението в което се оказа Валери ще предаде капитанската лента.

Общи условия

Активация на акаунт