💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 717
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Елица и тя като Михаела. Силна е, но иска да минава между капките и да си върже гащите.

# 646
И Елица, и Зорница се опитват да играят тихата игра  Simple Smile
И на двете не им се получава особено добре според мен Simple Smile

# 647
Уау, Зорница от напълно незабележима се превърна в най-неприятният ми участник за всички сезони (здрасти, Мани!).
Хиляда пъти предпочитам коалицията на Жени.
Знам, че повечето сте фенове на Сървайвър, коалиции, стратегии, но не е за мен това. Харесвам честна игра тип Морунов, карай че резултатът е ясен и по този начин не се става победител.
Айде, палци за Гайтанов!!!

# 648
Далеч съм от мисълта,че тези хора нищо не ядат!Защо ни правят на идиоти?Колко му е да кажеш,че поне някакъв минимум имат за преживяване?!

# 649
  • София
Браво бе Гайтанов.
Газ!
Отвя Алекса.
Имаме трима топ плувци: Жоро, Фифо и Ванката

# 650
  • софия
Алекса го отрязаха още преди началото на тази игра. Как ще нареди анаграма на български.

# 651
Показаха кадър в който Елина и Веска се прегръщат.. да видим Grinning

# 652
  • София
Далеч съм от мисълта,че тези хора нищо не ядат!Защо ни правят на идиоти?Колко му е да кажеш,че поне някакъв минимум имат за преживяване?!

Никога няма да го повярвам това. Както и да е, все тая.

# 653
Показаха кадър в който Елина и Веска се прегръщат.. да видим Grinning

Вероятно ще влезе една от тях.. ужас, стискам палци на Гайтанов

# 654
Искам кака Веска при Червените! И после Елица да рИве за Алекса.
Имам да чета десетина страници назад и не знам дали сте коментирали, но предложението след капитанската битка ми звучи като насочено към Виктория. Георги и Лефтеров едва ли в момента биха ги изкушавали  с храна. Просто предполагам.

# 655
  • София
Подобни анаграми се дават всеки сезон. Дано Иван си е написал домашното, защото засега на пъзели е гола вода. Само с плуване и рипане не става за съжаление.
Елина съм я отписал. Алекса с анаграма на български? мхм
Виж обаче е идеално за художничката, но то Гайтанов ще натрупа огромна преднина, не би трябвало да я изгуби, ще е скандално нереално.

# 656
Анаграмата е срещу Алекса определено.
Но и Гайтанов му отвори сериозна разлика след първото препятствие. Но предполагам, че и той ще има проблеми с завършването на играта. Играта е нарисувана за кака Веси, само да стигне до последната и фаза се иска Simple Smile

# 657
  • София
Това момче Гайтанов много ми допада, ще е подигравка, ако смятат да го прецакат!

Весито плува по-бързо от Елина...

# 658
  • Другата България
Ама още ли има невярващи, че именно Веска ще влезе при Генчо?
Или другата жена, но не го вярвам, не ми прилича да може да нареди анаграма.
Казах ви, че Веска не е глупава, напротив.
Стига, хора, три сезона сте изгледали, аз съм само с един, такова ШООЛ изпуска ли се?

# 659
  • София
Е, тя Веса нали се изцепи, че нито един мъж и жена няма да я бие на плуване. Поредната хахавела без покритие. Нямам добри очаквания за нея в играта, само ще развали нещата вместо да ги направи по-интересни. То се видя и при Резервите, че няма харизма и е само за фон там. Почти не я даваха, а и странеше.

Общи условия

Активация на акаунт