💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 701
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 660
Весито плува по-бързо от Елина...
Не е изненада. И на първата игра, когато бяха 9 резервите Елина излезе последна от водата, отново след Веселина.

# 661
Добър вечер!
Привет, Ники, ако наистина си ти, се радваме, че си при нас!
За битката : нали някой беше качил снимка по- рано на Виктория, Цветан и Алекса, Алекса за първи път го виждам на снимка обща, залагам , че ще е при сините. Стискам палци на Гайтанов за червените днес.
Зорница… какво да ви кажа, човек, който само питаше хубава ли съм вчера, после говореше за косата си…  ясна е работата там.

# 662
  • София
Освен това очевидно грамотен и интелигентен. Браво!

Има си хас - колега.
Още от 1вата битка на резервите ми е любимец!
А  като влезе при племето: спокойно, разумно и всеотдайно в игрите!
Хубаво е, че дойде при нас като коментиращи (във фисибукито не са толкова Ентелигентни Simple Smile )
А и влезе с името си, а не като н якакъв си потребител!

# 663
  • софия
Значи, кака Веска ДжУкондата да отива при червените. Искам да им видя физиономиите и как реват за Куков. После Алекса и Гайтанов изпидуркват Елина и накрая една хубава битка между тях двамата. Ей туй си го пожелавам.

# 664
  • София
И двете жени са тотал щета. Карикатури.

# 665
Представят Елина като голяма спортистка, дотук нищо не показа. Веселина, без претенции, не е по-зле от нея.

# 666
Елина и Веселина водят зверска и оспорвана битка обаче Simple Smile

Само излага Борис Елина, тотална щета е.

# 667
Елица е яко циклофрения! С всяко спометаване на Алекса не му прави услуга. А ако играя на шотове, както някой спомена напред, ще съм мъртво пияна в 10 и 30. Браво на Гайтанов! За Гайтанов или Веска съм, ако ной не успее!
Тази Зорница и тя се пъне за стратег, та да видим ще скопоса ли.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:39 от karmilla

# 668
Имам чувството, че Алекса може повече, но Тупата му е отредил място не в червеите, suspense да има. И той слуша ли, слуша. Но това е много мътна догадка.

# 669
  • София
Когато има нещо което да се изравя никога нямам доверие на Тупарев. Не се знае въжетата колко дълбоко са заровени за който трябва или не трябва...

# 670
Гайтанов хич,не ги бърза въжетата.

# 671
Ох, Веска рови, като котенце...вие довършете какво Simple Smile)

# 672
Добре разбрахме ,че гласят Елица за победител ,Евгения за финалист все пак познати лица нормално за Тъпарев .С резервите пак е който продукцията реши така ,че и там е ясно.Нямам големи очаквания.Жените гола вода  само това ще кажа.

# 673
Много лежерен този Гайтанов...хич не бърза.

# 674
Както казах преди дни, ако Гайтанов не спечели днес, е пътник. Стискам му палци.
Здравей Чакалов. Дано си стигнал и ти напред. Редом с Гого, разбира се 😀

Общи условия

Активация на акаунт