💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 717
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 750
Леле, това момиче Елица, не очаквах световен шампион да е толкова чувствителен, предвид през какво е минало, за да стане шампион.

Хайде аз дето съм от кол и въже - ок, ама човек дето е бил в такава среда. Не се радвам, че се контузила, за да се откаже, ама като я гледам как се разстрои, само мога да си представя ако бе продължила с какво щеше да се сблъска.

# 751
Оф, честно Елица отново ли ще е ред сълзи, ред сополи...как е станала шампион с тази психика, нямам идея.

# 752
Щях да се възхитя на постъпката на Алекса, ако беше избрал Иван, който не го каза ясно, защото е възпитано момче, но очакваше да бъде избран.
Има логика голям мъж да постъпи така безразсъдно смело- преценява, че грошовете ше му свършат работа, има имунитет и понеже е мъж на място, праща най-достойния опонент. С което го печели, за когато влезне. Да, ама не. Никой уважаващ себе си играч не би подарил победата си на Веселина- това означава, че се отъждествява с нея по възможности.
Пари, обещано стигане до определен етап може би за приятелката му и него и сеир, сеир, сеир. Жалко.

# 753
Определено обаче не искам Елица за победител.
И аз, само че никой не ни пита…Абсолютен водевил с елементи на индийски драма сериал от типа на “ Малката булка”….

# 754
Елица шампион с помощта на гаджето.Айде и Алекса отива в негативния ми списък .

И после някой пак да ми каже "Трябва да я уважаваме щото била световен шампион "Еми Да ама Не .Като е кофти човек ако ще не един ,ами сто медала да е спечелила ,уважение  от мен няма да получи !!!

# 755
Тук се пеним, че се споделят спойлери, но кажете ми, мили хора, как да приемеш тази пародия на сериозно? Все е било, но аз съм в потрес колко гнусно беше това. Все са ни взимали за мезе, но това мина всякакви граници. Нямам думи, остава ми много горчив вкус в устата след днешния епизод.

# 756
Не, не е прекалено добър Алекса.
И аз го харесвах, но това е абсурдно.
Договорка, 100 процента. Най- вероятно срещу хонорар и сигурно оставане. Ако беше като мъж постъпил наистина до последно, макар и глуповато- взима 200 гроша, праща Иван вътре и печели много силен съюзник освен Елица за после.
При този вариант изхвърчаше моменталически. Момичетата щяха да го изгонят.

# 757
  • София
Е не, не мога... Тъкмо си викам, че Алекса хитро постъпи, ще прати Гайтанов и после ще бие Елина без проблем и влиза с 200 гроша, а то...

# 758
  • София
Физиономията на Генчо - безценна 😁
Нямам търпение Веселина да си изпие кафето и да ги почва 😂

# 759
Направо комедиен сериал ще гледаме. Лошо няма, ако Гого спечели. Всичко друго ще е жалък край.

# 760
  • До сърцето...
Елица явно е много обсебваща, еле па в любовта.
Алекса може и да си почива от нея на плажа. От там и стратегията му.

# 761
  • София
А някой може ли да ми припомни, защо Алекса толкова се заканваше на Ченалов? Каква е драмата там?
Язък за Иван, само това мога да кажа.

# 762
Ама и много невъзпитана! Аз съм в потрес. Исках да влезе Гайтанов, но си заслужиха Веска и най-вече олимпийската медалистка. Много, ама много грозно. Кофти пи ар ди направи с това си поведение. Аз се надявам да намерят начин да вкарат Гайтанов, защото заклужава. А ЗорЕтУ от безлична бързо и тя мина към неприятна. Срашни махленки. Коалиция, коалиция, но тяхното не е коалиция, а селяния.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:54 от karmilla

# 763
Гайтанов излезе първи и избра първото най близко трасе, Алекса излезе втори и избра най далечното.. Случайност?!

# 764
  • София
Не, не е прекалено добър Алекса.
И аз го харесвах, но това е абсурдно.
Договорка, 100 процента. Най- вероятно срещу хонорар и сигурно оставане. Ако беше като мъж постъпил наистина до последно, макар и глуповато- взима 200 гроша, праща Иван вътре и печели много силен съюзник освен Елица за после.
При този вариант изхвърчаше моменталически. Момичетата щяха да го изгонят.
Не, той взе и имунитет. Щеше да се бие срещу една от тях - никакъв проблем за него.

Общи условия

Активация на акаунт