💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 625
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 840
Аз да попитам и тук ли почнаха да се трият коментари когато имаше различно мнение от другите ,и то не обидно .Това е въпрос към модератора.Надявам се да отговри .И да пак ще си го кажа Елица пълно дъно  на тоя етап.

Тази победа трябваше да е за Лефтеров,но водещия и продукцията бяха решили друго .

# 841
Хора, имаше ли някакъв коментар от някого, който се представи за Елица или съм не съм видяла добре? Върнах се да го търся и после изчезна безследно.

# 842
А сабите? Две поредни капитански се предлагат сабите на победителя, сега печелят червените и няма вече саби?

# 843
Георги трябва да вземе личната награда. Пък може да споделя храната, хайде сега, стига с това самарянство, този път си струва.
Не мисля. В момента, в който другите разберат за наградата, той е мишена и чао чао от играта.
Все някой ще почне да взима индивидуална пред предимство. А той храната може да каже, че ще дава и на другите.
Идеален момент да се възползва и от хейта по Веселина, те нали са глутница и се нахвърлят на един винаги…

# 844
  • София
Кой ще саботира играта?. Многострадална Геновева ли?!
Значи, от червените като гледам... най-симпатична ми е Веска. Rolling Eyes

Георги беше готов май наравно с Лефтеров и даже изчака неговото броене, за да почнат за него. Но и двамата държаха, да.

# 845
Хора, имаш ли някакъв коментар от някого, който се представи за Елица или съм не съм видяла добре? Върнах се да го търся и после изчезна безследно.
Абе и аз за момент се зачудих да не съм сънувала в будно състояние докато чета другите коментари Grinning ..

# 846
Е, тази игра кога започна - кога свърши, хаха
Лефтеров беше прецакан. Димо се забави с броенето. Какво владеене на Митко. Хах. Браво.
Не ми хареса битката.

Не мисля, и да е имало един такт закъснение, кулата му почна да пада още на 2-3.

# 847
  • London
Каквото е било в Царево си остава в Царево... 😉

Аууу много са сладки тук. Като сестрички.😍

# 848
Сабите са за ВИП-ове. Гошо кой е?
И той се зарадва на Весето. Щеше да си разбие главата в цимента.

# 849
Хора, имаше ли някакъв коментар от някого, който се представи за Елица или съм не съм видяла добре? Върнах се да го търся и после изчезна безследно.
Имаше. Заслужава скрийншот към нова, ако е тя и хайдеее... уйде коню у рекЪта

# 850
Имаше. Нарече ни кавали, че не сме разбирали голямата любов и на какво били подложени с Алекса.
Искрено се надявам да не е тя, че съвсем ще заоре дъното.

# 851
Да, някакъв трол се появи, каза, че не му издържат нервите и че сме кавали, неразбиращи любовта, каза и *победителя* и изчезна.😀😀😀😀
Лошото само е, че някои хора решиха, че наистина може да е тя, а тук хората не са глупави.

# 852
  • София
Коментарът вече го няма. Изтрит е заедно с отговорите към Елица.

# 853
Георги си подписа присъдата току-що. Глупак.

# 854
Ох, обаче се пукнах да се смея. Вкарват Веска в кухнята и тя пита: "Абе хора, тя така ли стои през цялото време?!" Топ коментар, честно!

Общи условия

Активация на акаунт