💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 675
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Какво приятно разнообразие, жълтите!!

# 886
Ако червените паднат дано пратят Елица на елиминация. Та като много иска да си отстъпва мястото на Алекса

# 887
Интересен избор на Георги. Донякъде го разбирам.

Елица вече номинира Веселина АХахахахахахаха
Много грубо с бутонките влиза "шампионката", нелепо е.  НО е заслепена от фикс идеята да е заедно с Алекса. Готова е на всичко за да освободи място за него. Даже и на саботаж.

Дано останалите се замислят, че Веселина е един глас, който може да бъде привлечен. И може да е глас срещу двойката в дългосрочна переспектива.

Няма да и се получи на Елица според мен.
Жалко, че се излага по този начин. Жалко, че играе само в переспектива да са заедно с Алекса. Докато Алекса играе с переспектива напред в играта какво е добре за тях като двойка.

# 888
Айде сега Елица на елиминации.
Ако бях в племето щях да я номинирам. Защото в момента показва, че нея не я вълнува победата, играта и племето, вълнува я гадженцето.

# 889
Елица много се изложи , не стига че е и ревла. Не знаех, че предаването се казва “съдби на кръстопът”
Алекса та Алекса, стана банално вече нейното мрънкане и хленчене!

# 890
  • London
Евала на Алекса! Тоя човек не е за тая игра просто защото е прекалено добър и вярва на всички, милия.
Сценарий, ако ме питаш беше всичко днес.

# 891
  • Другата България
Цъ.
Нито Елица, нито Алекса ще спечелят.
Дори ще отида по-далеч - Алекса няма да стигне до племе.
Хипотези са, на база видяно тази вечер.

# 892
Червените, ако имат сега 5гр мозък ще ѝ намажат ските на Елито и кой откъде. Много проста и нагла

# 893
  • София
Божеее, Елица е най-наглото и противно парче евър! Хубаво да си отварят очите останалите, да се хващат в ръце и да я пращат у дома. Чак Генчо и Пухи ми се издигнаха в очите покрай това долно същество.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:47 от Reinа

# 894
  • София
От глупав по-глупав. Днешния епизод. Дори не мога да повярвам какво гледаме...

# 895
  • София
Елица е била. Потвърдиха ми...
Обиждала е грозно и май е издала кой ще спечели формата, но съм пропуснал цирка. Това е против правилата и е много грозно. И е нарушила договора с продукцията да не издава нищо.
Надявам се да ни е подвела или да е някой трол. Но едва ли. Вярвам на инфото, че е била тя.
Както и да е, все тая.
И ние прекалихме, но във Фейсбук като гледам е много по-страшно.
Факт е, че и ние прекалихме. Не трябва. При Тупарев истински игри няма. Има циркове.

# 896
  • София
Ох, Веска става и отстъпва място на Георги, той ведро посяда, и тя остава да си стърчи! Джентълмен до джентълмена Close

# 897
Веселина ще излезе най-умна от всички.

# 898
Червения отбор е резил .Явно Жорката добре ги е преценил хаха

# 899
Тия май не вдяват какво е взел Георги.

Общи условия

Активация на акаунт