💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 100 773
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Много тъпа, аз сега го гледам и съм до момента къдрто Елица я пита с кого би искала да излезе на арената, още по-противна ми стана. Блякс! Имала друг интерес, ужас бе, за какво е влязла в игрите. Аз толкова не съм се ядосвала на предавания, чак се изненадвам от себе си 😂

# 1 036
Не става въпрос за противопоставяне - той спечели битката, той си избра предимството. Това е по-скоро гаден ход от страна на продукцията, за да създава конфликтни ситуации и омраза, като по този начин разединява племето. Наистина, за неговата лична игра, това предимство може да му върши работа, но в никакъв случай няма да му донесе любовта на племето, както той изтъкна.

# 1 037
  • София
Clouded Mind,
Да, но в момента Иван пише в темата за Фермата за този сезон.
Иначе в миналото в темите за Фермата са писали доста участници, миналия сезон Цвети например.
В Сървайвър и ИВ темите също се е случвало да пишат участници.
Иначе продуцентите четат всичко. Или специален екип за което. И това е логично и нормално, даже задължително. Разбира се това се отнася и за социалните мрежи.
Тук обаче следи следи по-лесно и е по-удобно, защото е форум, а форума винаги има предимство защото е по-лесен и удобен.
Ходи чети там +1000 мнения във Фейсбук. Не виждаш кой кога публикувал и в колко часа, кое е ново и кое старо мнение... Абе хаос.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 01:37 от Diavolo

# 1 038
Clouded Mind,
Да, но в момента Иван пише в темата за Фермата за този сезон.
Иначе в миналото в темите за Фермата са писали доста участници, миналия сезон Цвети например.
В Сървайвър и ИВ темите също се е случвало да пишат участници.
Иначе продуцентите четат всичко. Или специален екип за което. И това е логично и нормално, даже задължително. Разбира се това се отнася и за социалните мрежи.
Тук обаче следи следи по-лесно и е по-удобно, защото е форум, а форума винаги има предимство защото е по-лесен и удобен.
Ходи чети там +1000 мнения и не виждаш кой кога публикувал и в колко часа, кое е ново и кое старо мнение... Абе хаос.
Леле, моя грешка. Аз тотално съм изпуснала темите за Ф... ще се връщам да чета. Мерси за корекцията.
Иначе си спомням Данна от сезон 6, която доста пишеше.

Между другото за статистиката със зодиите: Георги Янев е Козирог, Куков го каза в Надкаста.

# 1 039
На фона на Зорка Звезда вече ми се струва съвсем нормална и поносима.
Звезди започна играта много зле и беше също с подпечатан билет. Обаче тя като че ли доста израсна с времето, постегна се. Нарева се, посвършиха ѝ се сълзите. Все още най-често гледа тъжно, но загуби надежда да я спасява някой, спасява си се сама, колкото може. В игрите почна доста да се раздава. Не блести с нищо, но определено не тегли отбора назад, върши си работата. Това е много повече, отколкото показваше като способност в началото. През първите няколко дни сякаш щеше да ревне за счупен нокът и при най-малкия дискомфорт да иска да си ходи, а на арената също изглеждаше доста по-слаба и неуверена.

# 1 040
  • Другата България
Цвети се обозначи и в този сезон.

# 1 041
Също така съм сигурна, че дават някакъв минимален порцион на участниците, които са на реката. И го намирам за правилно - това, че някой се е хванал да участва в състезание не значи, че здравето му трябва да остане на реката. Ама защо лъжат? Никой не би протестирал на участниците да се осигури нещо елементарно, може да го кажат и покажат. Такъв лъжлив драматизъм не е нужен на никого.

Именно и аз това се чудя защо всичко трябва да се прави да изглежда по-сложно отколкото е. Същото и за: "Плувате да вземете ключ. Може да уцелите правилния от първата обиколка, ама може и от третата". Сякаш ако кажат, че ще се плува 2 обиколки повече хората ще са супер впечатлени и ще ахкат от възхита. Да си плуват една обиколка после да мъкнат чувалите, така само карат хората още повече да се съмняват в нагласеността на предаването.

За капитанската игра най-редно щеше да бъде да се пусне фото финиш отколкото да се разчита на броенето на Димо, след като и двамата пускат почти по едно и също време. Нямаха проблем да пуснат пак последните кадри, ама много беше трудно на момента да ги прегледат и да сложат един таймер на екрана за зрителите да се види кой кога пуска и точно колко секунди държи. Елементарни неща, които ще спестят толкова много хейт... или не знам то може и това да искат, че да се пишат коментари във фейса после.

А за реакцията на червените за избора на Георги, то е ясно, че на моменти не блестят с много мисъл, ама то толкова увъртане беше, че сигурно всеки там нямаше да разбере какво иска да каже. Едното предимство, пък другото супер предимство било, пълни глупости сякаш за пръв път им предлагат лична награда, каквато и да е, за някои сабите ще са по-голяма награда от яденето цял сезон. Опитваше се да го изкара да изглежда като че ли е взел най-доброто решение в живота си и да отбие номера.

# 1 042
Фифо и Цецо се бяха тагнали от някаква спортна зала в Иг. Като разгледах снимките от профила на залата се вижда, че още от преди освен тях двамата, там ходят също Михаела, Елина и не помня кой още, но имаше и още един участник. На Цветан близнакът също тренира там, та със сигурност се знаят тези хора поне малко от малко.

В племето на Супергероите има и един Суперзлодей! Много ще му отива подобна роля, има лицевите характеристики, да зарязва моделството и да захваща актьорството, съвсем сериозно.

# 1 043
  • София
Спретнати резерви

Мнението на Андрей за епизода снощи

Генчо с намек за продукцията и мнението му за решението на Георги

# 1 044
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Правилна гледна точка на Генчо.
Георги правилно избра още повече като им знаем великите "предимства",които дори не се усещат в игрите..Дано да стигне далече,пълни ми очите това момче как плува.

# 1 045
Според мен Алекса ще влезе в синьото племе на мястото на Касим. Не се знае обаче, дали Елица ще остане достатъчно дълго в играта  за да се съберат.
Не са нормални тия истерии и сълзи. То бива бива, ама пак пък толкова.
Много добро впечатление ми направи Генчо с посрещането на Веси. Веднага ѝ предложи храна и направи кафе. Насмете Елица съвсем справедливо. Тя си мисли, че всички в играта трябва да се съобразяват и да се въртят около нейните лични драми.
Тая Зорница какво се представлява, не се вижда какъв крокозъбел е на 20 години.
Присмял се хърбел на щърбел стана работата.
Гайтанов заслужава да остане в играта, дано Алекса не го елиминира утре, защото в крайна сметка неговия глас е решаващ.

# 1 046
  • София
Фифо и Цецо се бяха тагнали от някаква спортна зала в Иг. Като разгледах снимките от профила на залата се вижда, че още от преди освен тях двамата, там ходят също Михаела, Елина и не помня кой още, но имаше и още един участник. На Цветан близнакът също тренира там, та със сигурност се знаят тези хора поне малко от малко.

В племето на Супергероите има и един Суперзлодей! Много ще му отива подобна роля, има лицевите характеристики, да зарязва моделството и да захваща актьорството, съвсем сериозно.

Чудех се на кого ми приличи на тази снимка

Уилям Дефо като Гоблина Grinning

# 1 047

Мнението на Андрей 😂 говори достатъчно
💁♂ “Клоун взе храна” искрено ме разсмя 😂

# 1 048
Очаквам да номинира Гайтанов като той е по-силен опонент от Елина и така на следващата битка да няма проблем да спечели.
С това,че прати Веселина,с която видимо не се разбират,вместо Гайтанов,с който пък видимо бяха все заедно, ми падна в очите. Разбирам стратегии,но го има и човешкия елемент.
Точно така. Още повече, че той самият го игра страшно възмутЕн и огОрчен, че Чакалов се сдружил с другите срещу него да го гонят, щото е най-силен. Кани се да му отмъщава, той не разбирал, той не бил такъв и т.н. А сега по отношение на Гайтанов ще го видим какво ще направи.

# 1 049
Зорница определено дразни с грозните си изказвания “тази баба” и т.н. и лицемерието и опитите да се приобщи към мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт