💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 425
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
След вчерашния епизод ми се затвърди впечатлението от червените, а именно че са най-безличното племе, с най-простоватите участници.

Елица - ако не беше толкова нагла и проста, можеше да извърти супер стратегия с жените и Алекса. Вместо това настрои всички срещу себе си и се закопа като изложи на показ намеренията си да саботира играта. Ако някой се е съмнявал, че единствено Алекса й е важен, или поне си е мислил, че може да е полезна и на друг, вече такъв не е останал. Като я пратят сега на елиминация, как мисли да вкарва Алекса вътре? Или ще трябва да се бори да оцелее, и тогава той вероятно ще отиде в другото племе, или ще отпадне, за той да влезе при червените, с които добрите отношения предвид изгонването на жена му и обстоятелствата около него, ще са под сериозен въпрос. Липсата на акъл не прощава.

Генчо - сексистът, който разправя как жена не може да е пример за подражание, но щом видя Весито се втурна да й целува задника, в опит да я привлече на негова страна и да спаси своя. На фона на малоумните действия на Елица обаче изглегжа почти умен с ходовете си вчера.

Капитанчето - нормално, че избра да вземе грошовете, ама можеше да не е толкова самодоволен пред всички. Има късмет, че са на резиденцията, има късмет, че имат толкова прост играч като Елица в племето, и има късмет, че е нужен на мъжете. Ама ако отидат на реката и другите гладуват той докато похапва, ще му приседне. Няма смисъл за него да има храна винаги, ако го пратят вкъщи. На негово място бих се пазарила за грошове, защото гласове на съвета ще са нужни на неговата коалиция.

Алекса  - дали продукцията му е платила да вкара Веса в играта? Бих приела, че е стратегия, но само ако довечера махне Гайтанов и остави жената за двубой. Иначе за мен е уредено всичко.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:33 от Лъвица

# 1 096
  • Където морето целува небето...
Алекса трябва да е много сигурен в оставането си, за да действа така. Та той на една пипкава игра е аут. Видяхме го на първата им битка какво направи като стигна до топчетата. Нервак е. Ще им дадат онази игра с въжето и кубчетата и ще си ходи с все грошовете. Та явно има сигурност, че продължава.

# 1 097
Едва ли е чак толкова добра актриса Елица, че да реве толкова истински по сценарий. Ама май си е мислела, че като олимпийски медалист всичко ще й се поднася на тепсия и сега е разочарована.

# 1 098
  • Стара Загора
Лъвица, за Елица говориш. Елина е резервата с неразбираем български.

# 1 099
Ама мислите ли, че всички тези теоретични предимства за червените от решението на Георги ще ги топлят, когато са гладни на куче, а той яде по три пъти на ден пред очите им? Човешката природа не работи така. Нама да си кажат, брей, ние припадаме тука, а Жорката нагъва на корем, ама е за общото благо. Само си ги представете две седмици подред на реката, измъчени като сините сега - представете си какво ще му случи на Жорката. Куков ще е отмъстен 😃

Със сигурност обаче той повече капитанство няма да види. Каквото взел, взел.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:34 от That Obscure Object of Desire

# 1 100
Представям си как Георги еднолично ще нагъва хамбургери на реката пред изгладнялото племе. Този филм вече сме го гледали. Мисля Йоанна беше ни демонстрира нагледно рекламата " ядеш и ревеш". Яде, реве, а другите гледат, текат лиги и се повъртат като изгладнели хиени.
Искам да кажа, че с това си решение Георги се закопа. Но кой каквото сам си направи...

Елица показа доста незряло поведение и липса на всякаква стратегическа мисъл за по напред в играта.
Не беше точно така. Мисля, че Катя спечели някаква битка и избра да носят храна на Йоана, която беше на реката. Йоана така и не яде, защото й беше съвестно заради племето и отказа храната след като я видя.
Може и да бъркам, но имам такъв спомен 🤔

# 1 101
  • До сърцето...
По принцип Ралица не се пазари, когато предлага грошове за гласове и други подобни, но този път на драго сърце изслуша Алекса и неговите искания. Странно Grinning
Че и имаха грошове подръка, подготвени бяха, така да се каже 😀 мирише на догорка с продуцентите, че чак вони!

Аз също мисля, че сабите се и ще се предлагат на Джефката и приближени.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:43 от Радика

# 1 102
  • Вестерос
Meн лично ми писна от Алекса и Елица и като цяло гледам само в някакви реклами на фермата Grinning

# 1 103
  • София
Лъвица, за Елица говориш. Елина е резервата с неразбираем български.

Така де, не ме бива в помненето на имена Joy Сега ще се коригирам.

# 1 104
Според мен ще махнат Гайтанов на съвета и ако Касим напусне играта днес може и Гайтанов да вкарат на негово място, както направиха със Симеон миналата година (отшелникът),  все пак няма да взимат от сегашните резерви тъй като ще изпуснат последната епична битка между резервите.

# 1 105
  • Където морето целува небето...
От Алекса зависи кой ще си тръгне на съвета, та да видим чест и достойнство или тънки сметки ще са.

# 1 106
  • У Диспансера ...♥♥♥
В това червено племе по тъпотия ли са ги събрали. Токова прости хора на едно място. Георги как се хилеше самодлволно, ама като отидат на реката и го накарат да яде пред тях, ще видим колко му е смешно и как ще пляскат всички. Ще получи набързо една номинация 😄
Толкова злобна Елица,  че даже не може да се контролира. Ма коя беше ти да казваш как всички ще номинират Веса, та чак и подготвена ли си 🤦‍♀️ Мен ми е смешна как си вярва, как всички са зад нея и чакат с трепет Алексата ѝ.

# 1 107
  • София
Според мен, Алекса не знаеше, че праща човек в червения отбор и затова прати Весето. Отделно, мисля, че победата му даде самочувствие, че ще може при следващата битка да влезе в играта. Смятам, че ще разкарат Елина.
Елица наистина беше много наглна снощи. Хареса ми Генчо, който беше един от малкото, които се държаха нормално с Веселина като влезе.
А за наградата на Георги - изобщо, според мен, не разбраха съотборниците му каква е, затова се радваха толкова. Ще е интересно като останат на реката.
Някъде прочетох, че наградите на победителите в капитанската битка били различни - и аз така мисля. Не мисля, че за Вики офертата щеше да бъде същата, каквато за Георги.
И последно - Касим е редно да си ходи, изобщо не е за това предаване. Ще гледаме довечера.

# 1 108
Имам някакъв спомен, че в първи сезон Георгиос ( нещо такова беше Joy ) имаше такава награда с храна за дълго време и някакви други удобства за спане имаше. Ама какво стана после не помня.

# 1 109
Имам някакъв спомен, че в първи сезон Георгиос ( нещо такова беше Joy ) имаше такава награда с храна за дълго време и някакви други удобства за спане имаше. Ама какво стана после не помня.
Излезе на куц крак от играта и не можа да се възползва дълго от нея.

Общи условия

Активация на акаунт