💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 459
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 080
  • London
Алекса не може да елиминира Гайтанов, щото цяла Сърбия ще го подиграва, че е отишъл да играе срещу жена, а там не прощават доживот. По-скоро допускам Касим да се контузи и двамата останали от резервите- Иван и Алекса да влязат.
Колкото на мен ми дреме, ако някой иде да играе в Македония примерно в някаква игра..... Не придавайте на някой значимост, която не притежава.

Сега като се сетя и на дебелия дънер където се бутаха игра Лефтеров много нечестно. Явно такъв участник се очертава, а такива много мразя....тарикати на дребно.

# 1 081
Да де, ама условието, храната да не се дели с други, трябва да е казано предварително.
Така е редно. Друг е въпросът, че продукцията си прави каквото иска.
Ако съвета на резервите е преди да се гътне Каско, то Гайтанов го грози пътуване.
Алекса ще решава. Да го видим има ли топки.

# 1 082
Съжалявам, но не се сдържах, дано Елица да приема нещата с чувство за хумор

ПП: Тъй като не знам как се embed-ва от ТикТок го сложих в линк

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 10:52 от ibinev

# 1 083
# 1 084
  • София
Миналата година сабите, които взе Морунов, много помогнаха накрая на Андрей да си купи гласове. Валери трябваше да ги вземе. Поне такова е моето мнение. Това предимство на племето, което избират, се губи за отрицателно време. И без това жълтите вождове поредна садмица не могат да разделят баницата. Можеха да му свършат работа дори по-рано в играта при номинация.

# 1 085
  • Euskal Herria
Вярно, че всеки е дошъл с идеята да спечели и действа както мисли, че е най-добре за него. Обаче снощи капитанът на червените така се подхилкваше, като им обясняваше за предимството и супер предимството. Колко беше сигурен, че много ще му се зарадват съотборниците - като обясняваше след битката какво избира.  Е, що немА куража директно да им го каже, а увърташе.

# 1 086
  • Асеновград
Чак сега изгледах епизода. То имало повече сълзи и сополи от Фермата. Елица вече не мога да е трая .....е стига де , насра се с нейният Алекса. Харесвам момчето , но заради нейните нестабилни състояния , искам и той да си ходи.
 Тя защо си помисли , че само тя имам половинка , сякаш другите не им липсват.
Друг противен участник , ми е тази Зорница , и тя с голямо самочувствие , а покритие 0.
За сега харесвам това хахо Веселина....

# 1 087
Нямам време да ви изчета, но две думи за снощния епизод.

Умрях от смях Жорето като сервира новината  на червените как ги е прецакал, а те му се кефеха. Мислеха, че се бъзика, завалиите. Накрая почнаха да се усещат и физиономиите им бяха един път. Нещо такова 🤣:
Скрит текст:
Само Весето имаше достатъчно сиво вещество да го прецени, хем за сефте го вижда. Хич не е глупава тя. И много правилно се усети, че Жорето ѝ свали мишената от гърба с този си ход, направо подарък ѝ направи. В момента, в който червените се озоват на стопанството или недай си Боже на реката, на тоя Черноморието ще му се стори тясно. То бива да си тъп и алчен, бива…Халал да му е! 🤡

Елица дори не виждам смисъл да я коментирам. Реди изцепка след изцепка. Талант! И тя ще хвърчи преди Весето ми се струва.

# 1 088
  • София
Алекса заслужава да влезе и играе в основния състав! Само обира негативи , заради Елица. Не го заслужава- бие се до край, много позитивен, има присъствие. Гайтанов , досега не ми е интересен, а и се вижда, че не толкова добър в игрите след като губи.
И аз принципно харесвам Алекса за разлика от Елица. Днес се замислих, дали и загубата на Гайтанов снощи не е била по сценарий. Вчера по време на играта обяснявах на мъжа ми, че се чудя защо Гайтанов изключително бавно копае за въжетата и изобщо не си дава зор.

# 1 089
  • Варна
Представям си как Георги еднолично ще нагъва хамбургери на реката пред изгладнялото племе. Този филм вече сме го гледали. Мисля Йоанна беше ни демонстрира нагледно рекламата " ядеш и ревеш". Яде, реве, а другите гледат, текат лиги и се повъртат като изгладнели хиени.
Искам да кажа, че с това си решение Георги се закопа. Но кой каквото сам си направи...

Елица показа доста незряло поведение и липса на всякаква стратегическа мисъл за по напред в играта.

# 1 090
Алекса заслужава да влезе и играе в основния състав! Само обира негативи , заради Елица. Не го заслужава- бие се до край, много позитивен, има присъствие. Гайтанов , досега не ми е интересен, а и се вижда, че не толкова добър в игрите след като губи.
И аз принципно харесвам Алекса за разлика от Елица. Днес се замислих, дали и загубата на Гайтанов снощи не е била по сценарий. Вчера по време на играта обяснявах на мъжа ми, че се чудя защо Гайтанов изключително бавно копае за въжетата и изобщо не си дава зор.
Гайтанов копаеше толкова бавно и въобще действаше във всичко толкова флегматично, че ми скъса нервите.

# 1 091
  • София
Като оставим настрана емоционалното и  биенето в гърдите за доблест и чест, решението на Георги беше прагматично.

1. Предимствата, които продукцията дава за груповите битки обикновено са смешни (струват си само за индивидуални битки, когато явно се подпира единият участник).

2. Той е без съмнение най-комплексният участник в племето и със сигурност този, който ще минава трасето два пъти при нужда. Тоест, неговите сили могат да им донесат победа, защото ще имат на практика двама силни играчи.

3. Както правилно и Генчо е забелязал, когато са на Стопанството, неговата отделна храна означава едно мъжко гълло по-малко за хранене. А това хич не е за подценяване.

4. Тази привилегия ще се обезсмисли чааак на много късен етап в играта, когато ще са само две племена на Стопанството и в Резиденцията. Тоест, евентуален аргумент, че ще е силен за елиминационните битки накрая, а другите гладуващи, издиша. Важното е да стигнат като племе напред, а това решение трайно помага на отбора да се представя по-добре на арената.

Иначе, да, знам, не е спортсменско, не е честно, егоистично е и бла бла.

Единственият минус е, че е възможно племето да реагира емоционално и да му сложи мишена на гърба. Но ако е уверен в силите си и е дошъл наистина за играта и победата, няма да се притеснява от елиминационни битки. Просто не им представи решението си по най-добрия начин.

# 1 092
Георги ме рязсмя снощи - “нахранен до края на предаването, 3 месеца ще стоя сит”. Ако си мисли, че ще изкара 3 месеца… голяма глупости ако мисли, че няма да е мишена.

# 1 093
Мога да се обзаложа, че сабите ще отидат у Женя или у някой от придворните й.

# 1 094
Smile
Аз продължавам да недоумявам за поведението на Елица. Първо, чистосърдечно вярва, че възлюбеният ще дойде при нея и че всички останали го чакат с нетърпение. После - не може да бъде! - не влиза Алекса и се почва рев на глас, сякаш са ѝ съобщили трагична вест, да не дава Господ.
И накрая има безочието да заяви, че ще саботира отбора, защото тя не е дошла тук за някаква си победа, а за Алекса!! Astonished
Твърде недорасло и егоистично девойче, не е нормално това
В добавка вместо да спечели за съюзник Веска я настройва срещу себе си, за разлика от Гечката който почна с кафенцето и шоколадчето. Мноооого патетичен милия , но гъвкавостта в кръстта и селският тарикатлък няма да го спасят, защото никой повече няма да му пусне гювеч, както Куков и при следващ дуел ще се прибере на село  .
Елица просто следва сценария. Част от участниците са с покана, цанени са за актьори с хонорар и следват сценария. Тази година сценаристите са решили жена да е победител и на Жени, и на Елица явно им е обещан финал, а там каквото сабя покаже. Както и да се държат гадно или нелепо, както и да се представят на битките ще се чисти около тях, за да се следва сценария и ще ги добутат до финалната права.
Елица не е  Анщайн, но чак пък толкова куха, като хралупа не е, че да си слага сама мишена. Каквито реплики й подадат това казва. Няма вина, че сценарият е калпав и нелеп, но като си дал д.пето под наем ще търпиш, ако ще да трябва да се тръшкаш и реки от сълзи и сополи да пролееш и да се държиш тотално неадекватно и извън всяка логика и здрав разум.
Ами Алекса, коя резерва, копняла да влезе би постъпил, като него да се откаже от мястото в играта за жълтици и хайде да речем, че е избрал жълтиците, защо ще оставя силния мъж и ще праща Веска. Следва се сценарий, още в първия ден нарочно пусна Зорка, защото по сценарий трябваше да остане резерва, за да се вкара съспенс. После заверата на мъжете, че ще гонят Алекса също е по сценарий, за да има интрига, като Алекса влезе при жълтите. Иван го предложи и Чакалов общо взето нямаше избор, защото ако откажеше можеше той самия да стане мишена и да го изгонят. Но Алекса го играе обиден на мъжка чест от предалия доверието му Чакалов.
Направила съм си изводите, че почти всички спортисти, са с покана, плюс Женя, като известна личност, плюс Валери, като дете на известни родители. Останалите просто са масовка и оцеляват в един голям Биг Брадър докъдето им е отредено по сценарий . А ние зрителите сме малко, като кеч феновете, хем знаем че ни лъжат, хем  се правим че им вярваме. Или, като лафа "Знаем, че се лъжем, ако се следим ще се хванем. Smiling Imp
п.п. Поне сценария да беше по-сносен, но това има това гледаме, който не иска да смени канала. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт