💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 100 714
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 065
Малко относно капитанската битка; някой пита защо не дават сабите вчера. Според мен ги подбират трофеите според печелившия участник. За Джаферович и Валери сякаш е заложено да стигнат по- напред, та хайде саби, колации. Георги не е лош играч, но не е от най- отличаващите се и му предлагат ядене, за да все пак да има шанс за драма. Тези, които смятат, че не е постъпил правилно, не забравяйте, че разсъждавате на пълни стомаси. Храната е основно предимство и изключително важна за добра физическа кондиция. Не беше готин начина, по който обоснова избора си все пак- трябваше като мъж да им каже ясно, а не да пуска малоумни шегички, аз също сигурно щях да взема храната, но щях да кажа, че ще споделям доколкото мога, ако сме на реката.
Подбират ги със сигурност - Жени и Валери няма шанс да се съгласят на храна, но Георги постоянно повтаря колко е гладен, затова и му ги предложиха. Малко са участниците, при които може да мине подобно решение. Ако Лефтеров беше спечелил, според мен нямаше да му предложат храна.

Аз имам чувството, че Георги ще се развие в бъдеще и ще стигне напред. Съдя по едита - не пропускат да дадат неговата реакция при отношенията в племето, макар и рядко да е различна от тази на повечето, обръщат му повече внимание, отколкото на Аспарух и Звезделина например.

# 1 066
  • Дубай
Тъкмо изгледах епизода и съм напрово в потрес ,Къв е тоя рев ,кво е това чудо от Елица?
Това момиче е крайно просто, несъобразително и малумно,съвсем сериозно.Извинете, ама снощи и прилича още повече ,че сивото и вещество липсва.
Най-нагло си заяви как ще съботира мисията за да може нейният любим да влезе,ми като толкова искат да са заедно  ,да излизат по собствено желание и да си се гушкат на воля не да ме занимават с тяхните сърцераздирателни истории.Алекса е свестен,но след държанието на Елица отказвам да приема да влезе, Гайтанов е по-добрият вариант.Съмнявам се обаче ,според мен стратегия на сърбина е да изгони къдрокосото и да остане с Елина, което, както видяхме не е толкова добра за колкото се представи.
Георги ще бъде изяден с парцалите за тая храна ,сега са в резиденцията ,но недай си боже отидат на реката ,ще му се види тесен светът...Сто процента е номиниран

Лефтеров, няма кво да кажа за това момче....Снощи тотално ми обърна преставите.Няма правилна самооценка за себе си...Бил се справил ама не отброили секундите незнам си кво,ама къде си придържаше кубчета не казва и защо няма наказания за това ,не е честно,никак даже !

# 1 067
И моя прочит за предимствата от продукцията. Почти винаги предимствата са мижави и не си заслужават, единствените които имат значение са тези които продукцията реши. И както и друг път сте коментирали винаги се гледа победителя да е бял и доблестен. Та Георги много сгреши. Още другата седмица ще го разбере. Ще ги "изпратят" на реката. И там сто на сто ще го накарат да яде получената храна пред племето и със сигурност ще измислят и правило да не споделя храната си. Ще изхвърчи за норматив.
А относно за това как му се радваха и пляскаха, причината беше че той така завоалирано представи информацията, че не можаха да се усетят. Ние защото гледахме предаването си знаехме, но те не можаха да се ориентират, предвид и симпатиите които имат към него. Веска се усети защото слушаше внимателно, а и беше неутрална.

# 1 068
Лефтеров, няма кво да кажа за това момче....Снощи тотално ми обърна преставите.Няма правилна самооценка за себе си...Бил се справил ама не отброили секундите незнам си кво,ама къде си придържаше кубчета не казва и защо няма наказания за това ,не е честно,никак даже !
Сега го върнах да видя пак. Не си е държал кубчетата накрая след като каза "Готов съм". Но и те стояха в това положение 2-3 секунди.

# 1 069
  • Буркина Фасо
Зорница и Веселина - една неочаквано добра комбинация (по красота) Smiley

# 1 070
Не, Веска се усети, защото има сиво вещество (въпреки, че си е направила този безумен външен вид).
Аз бих казала, че храната е за всички. Но 100% ще дадат условие да не я споделя.
Много ми хареса реакцията на Генчо когато Ели ревлата редеше Веси на номинация. Мъжка реакция

# 1 071
По принцип избягвам да коментирам външния вид на участниците, не са на конкурс за красота все пак. Но ми е интересно - Веселина си е направила тези потресаващи джуки, а не е вложила същите пари за филър в назолабиалните например. Щеше да изглежда много по-добре. Иначе аз симпатизирам на подобни образи.

# 1 072
Аз ще дам едно вече трезво мнение относно въпросната “Елица“. Тук, в темата, за в предаването вече всичко сте казали. Както вече казах, а и някои от вас помнят, в сезон едно бях запозната с детайлите около формата до най-малката подробност, живеех с него, пишех си и комуникирах с хора от продукцията /между другото, тогава в темата имаше доста от тях, имаше и роднини на участници, имаше и техни близки/, както и с доста хора във ФБ и Инстаграм. Дори тогава си направих профил в ИГ именно заради предаването .
Основно това се случи СЛЕД финала, на който доброто момче със салтата и опазването на морета и океани, но пък с отлична социална игра, за което повече никой нито чу нещо, нито разбра нещо, спечели напълно “заслужено“ след СМС гласуване и три пъти преигравана финална битка, за която Панчев летя два пъти от Чикаго и назад. И целта на която беше Юли да НЕ стигне финал. Е, стигна, и тогава дойде онова с СМС-ите. Както и да е, няма да се връщам там. След въпросния финал в Инстаграм съм си писала доста с някои от участниците, лично с тях, отделно познавам бивши участници във “Фермата“, които имат познати и познати на познати в двете конкурентни ТВ - виждате, че са навързани всички като свински черва. Общото между всички тях обаче беше едно - всички казват, че са обвързани с железни договори, и самия Чакалов го потвърди. И ако ги нарушат, дължат космически неустойки. Тупарев поне това е свършил както трябва. И всички казваха още нещо - “ако трябва да потвърдя казаното на ЛС или в чат публично, то аз ще се отрека от всичко казано“. Нормално, договорите са за години напред.
Е, на фона на това, как си представяте Елица да дойде тук и да изпляска не друго, а името на ПОБЕДИТЕЛЯ? Аз никак. Може да е всеки друг от обкръжението ѝ, на когото е казала някакво име, но и това някак не ми се вярва, въпреки, че не е невъзможно. Все пак такива неща се споделят с близки хора, не с .....неуравновесени такива. Тъй че аз НЕ вярвам на въпросния спойлер, и че това е била лично Елица. Така или иначе прочетох името, живи и здрави да сме до финала, ще видим дали ще изляза права.
Мери, съгласна съм с тебе. Железни аргументи. Не знам потребителя дали беше или не, Елица. Ще видим дали е така с времето. Но не бих се учудила и ако е тя. Видяхме колко и е акъла. Видяхме че лежи на славата и постиженията си/адмирации за които /, видяхме че решава еднолично без да се съобразява с другите. Та явно си мисли, че като е Елица Янкова е безнаказана. Знае ли човек.

# 1 073
Моля гласувайте за последните два епизода:

Игри S04 Епизод 13  (19-ти Септември)  "Крахът на Касим"
https://www.surveymonkey.com/r/6YLPKQG

Игри S04 Епизод 14  (20-ти Септември)  "Сълзи и сополи в резиденцията"
https://www.surveymonkey.com/r/ZCNRPYB

Сополите първо бяха прекалено предвид на цялата ситуация и второ бяха прекалено много оставили във филма.
Виктория няма как да ми стане по-симпатична (за разлика от мнение на предната страница), с тези отвратителни гримаси,  но Елица започва да ми пада стръмно.  Става ясно че първо е уникален егоист и второ - нулева стратегическа мисъл. Значи момчето не бива да мисли, не бива да прави ходове които той смята че са печеливши, а единствено да дойде да се гушнат, да гледаме още половин час сополи, но този път щастливи сополи след което да ги подпукат с номинации.

Едно на ръка, че никой не може да ме убеди колко дълбоко са били заровени въженцата на Гайтанов и колко дълбоко на Алекса. А хич не бих се учудила ако целия пазарлък с Алекса е по  сценарий, който му е бил подшушнат предварително.

А ето за какво писах предния път:
1. Незаоблени ръбове
2. Стърчащи греди
3. Отчекнати трески
Безобразие!

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 10:15 от Soney

# 1 074
Елица или не,натрупа негативи.Според мен няма поне да е  финалист, защото с този имидж,продукцията това няма да го допусне.

# 1 075
Със сигурност ще има условие храната да не се споделя с другите, както беше в първия сезон.

Някой беше споменал, че Касим казал, че бил добър плувец 😉:

С кого е близък Генчо:

Само ще припомня, че единствено Зорница и Мирослава поздравиха Елица за рождения й ден. Wink

# 1 076
  • Стара Загора
Иван (без Андрей) пишеше в темата за Съни бийч, не за Фермата.
На мен наистина ми е странно, че се противопоставяте на избора на Георги. Та то реално това е много по-голямо предимство - дори на реката, един участник да е винаги сит и в кондиция. Ако се беше отказал, получаваше някакво мижаво предимство, което я повлияе на крайния резултат, я не. И дори да спечелят в сряда, имат битка и в четвъртък. Кел файда, както се вика Wink

И вчера и онзи ден Иван се включи в темата за Фермата.

# 1 077
  • London

Мнението на Андрей 😂 говори достатъчно
💁♂ “Клоун взе храна” искрено ме разсмя 😂

Е за този винаги ще ме е яд, че спечели. Адски противен индивид. 🤷

# 1 078
Тази година не участват военни, полицаи или пожарникари...А бяха добри състезатели. Мисля, че именно заради манипулациите може би имат забрана да участват. Какво мислите? Още помня Морунов, Стоян и други...

# 1 079
Мисля, че на всички победили капитани много им се искаше да вземат предимството за себе си ама не посмяха, едно сконфузено и кухо обявяваха “там за предимството, ама нали за племето”. Георги отвори кутията на Пандора😆,и ще започнат да се възползват, нищо по-различно от коалициите, които вече правят, все е да дръпнат напред.

Общи условия

Активация на акаунт