💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 570
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 005
Явно, че ако Алекса беше влязъл днес, щеше да попадне в червеното племе и цялата интрига да стане безинтересна. Елица щеше да се възрадва, нямаше да си издаде схемите и това е. Докато сега Елица се представи в цялата си "прелест", спечели си доста врагове. Зорница също разкри интригантската си същност, въобще стана интересно. Според мен, ще е още по-интересно Алекса да попадне в друго племе и да се борят един срещу друг. Той, във всеки случай, ми е много по-интересен от възлюблената си, която се държи като глезено детенце, което тропа с краче. Безкрайно интересно ми е как има спортни постижения с тоя характер.

# 1 006
  • София
Няма нищо общо с любов, а огромен конфликт на интереси, който нарочно е режисиран от продукцията. Наистина тези неща не бива да се бъркат. Реакцията на племето бе мигновена. На тяхно място веднага първата номинация, ако се стигне до гласуване, отива за Елица. Жестока гавра със собствените ти съотборниците, които направиха и невъзможното да отидат на Резиденцията. Съжалявам, но това не е Море от любов.

# 1 007
  • София
Да, Веселина е интелигентна жена, но не искам такива жени да се излагат и да се държат като изтрещели заради шоуто, защото за това са вкарани и знаейки това се правят на точно такива, че и преиграват даже. На обиталището почти не я видяхме, странеше и мълчеше, а сега изведнъж с бясна скорост напред още с влизането си. Кой прави така? Ами който е там да играе по сценарий.

Значи, аз искам да гледам истинско състезание. Да има честни игри, да има стратегии, всякакви типажи и никакви странични намеси. Продукцията трябва да е само наблюдател, а не кукловод.
Не на подобни циркове. Изкараха Куков и вкараха нея. Толкова крещящо очевидно.

# 1 008
За двойките е по-добре да са в различни племена, така шанса им за оставане е по-голям. Ако са заедно винаги ще са под прицел, но явно тази Елица от борбата и се губи логиката.

# 1 009
  • Другата България
Аз ще дам едно вече трезво мнение относно въпросната “Елица“. Тук, в темата, за в предаването вече всичко сте казали. Както вече казах, а и някои от вас помнят, в сезон едно бях запозната с детайлите около формата до най-малката подробност, живеех с него, пишех си и комуникирах с хора от продукцията /между другото, тогава в темата имаше доста от тях, имаше и роднини на участници, имаше и техни близки/, както и с доста хора във ФБ и Инстаграм. Дори тогава си направих профил в ИГ именно заради предаването .
Основно това се случи СЛЕД финала, на който доброто момче със салтата и опазването на морета и океани, но пък с отлична социална игра, за което повече никой нито чу нещо, нито разбра нещо, спечели напълно “заслужено“ след СМС гласуване и три пъти преигравана финална битка, за която Панчев летя два пъти от Чикаго и назад. И целта на която беше Юли да НЕ стигне финал. Е, стигна, и тогава дойде онова с СМС-ите. Както и да е, няма да се връщам там. След въпросния финал в Инстаграм съм си писала доста с някои от участниците, лично с тях, отделно познавам бивши участници във “Фермата“, които имат познати и познати на познати в двете конкурентни ТВ - виждате, че са навързани всички като свински черва. Общото между всички тях обаче беше едно - всички казват, че са обвързани с железни договори, и самия Чакалов го потвърди. И ако ги нарушат, дължат космически неустойки. Тупарев поне това е свършил както трябва. И всички казваха още нещо - “ако трябва да потвърдя казаното на ЛС или в чат публично, то аз ще се отрека от всичко казано“. Нормално, договорите са за години напред.
Е, на фона на това, как си представяте Елица да дойде тук и да изпляска не друго, а името на ПОБЕДИТЕЛЯ? Аз никак. Може да е всеки друг от обкръжението ѝ, на когото е казала някакво име, но и това някак не ми се вярва, въпреки, че не е невъзможно. Все пак такива неща се споделят с близки хора, не с .....неуравновесени такива. Тъй че аз НЕ вярвам на въпросния спойлер, и че това е била лично Елица. Така или иначе прочетох името, живи и здрави да сме до финала, ще видим дали ще изляза права.

# 1 010
  • София
Алекса ще го играе Рицарят на бялата дама. Той във всеки един момент ще е готов да се жертва за Елица.

Мандалорец, така е.
Има много любовни предавания, тук никой не иска да гледа такива тъпотии (да ме прощават влюбените).
Явно това е отговорът на Нова, на Ергенът по БТВ.
Иначе като спомена Море от любов. Не забравяй, че Фродо е в екипа на ИВ, а това е точно по неговата част...
Огромен емоционален провал е това. И халтура. Нека цепят с рейтингите, това не прави продукта качествен. Двете неща не бива да се смесват.

# 1 011
Нека цепят с рейтингите, това не прави продукта качествен. Двете неща не бива да се смесват.
Но го прави много продаваем, което е целта в крайна сметка.

# 1 012
  • Sofia
Скрит текст:
Днес лайтмотивът беше: "Потрес!". Ралица потресена от избора на Алекса. Весето потресена от племето. Племето потресено от Весето. Весето потресена от капитана. Генчо и Пухчо потресени от Елица. И въобще, днес, голям потрес!
Потресена съм!
И аз! А някои потриват дооволно ръчички! Хвърлиха бомбата, зрителите коментират, рейтингът се вдига! И евтино им излезе, само 200 имагинерни гроша и празни обещания. Игрите свършиха, да посрещнем цирка, и приятно гледане, уважаеми. 😁

# 1 013
  • София
Целта е да се остави и наследство. На много компании им пука и то много. Амазон печелят милиони от LOTR, но се жалват и обвиняват феновете, че са расисти и сексисти. Не са доволни от приема. Не искат само милионите, а и да ги хвалят и да се харесват. Защото може и още и още да се цицка, а този прием ги секва на един етап. Рейтинга на този сезон засега е по-слаб от началото на сезон 3. Ще видим нататък.
Предаването ще си бъде все така печелившо и без очевадните и нагли продуцентски намеси. Защото просто като концепция е интересно. Пак може да има циркове, но замесени от самите играчи по естествен начин. А не така.
Той и Биг брадър цепеше рейтингите, но сега го няма, защото беше затрит именно от прекомерна алчност и наглост.

Та така...

# 1 014
  • London
Подаряването на мястото на Веселина си е по сценарии. Не вярвам някой да се лиши от правото си на 100% влизане и да се откажеш и да трепериш до последно. На 100% са му обещали място в играта, но е трябвало да пусне Веска, защото,  тя няма как да се класира. На това предване му е нужно колорити за да се гледа. Веска и Алекса се вписват идеално. Гайтанов и Елина са по тихи и не са им нужни такива хора. В момента Алекса си има закачка с Чакалов, което се промотира във всеки един епизод, като показват резервите, а също и драмата с Елица, ще трябва да се развива. Такъв участник и да отпадне ще го върнат.
По тази логика следваше да гледаме още Генчо и Куков, но те не ги оставиха ....💥

Аз не намирам нищо изтрещяло във Веселина, даже се чудя за какво има очаквания са се държи изтрещяло?

# 1 015
Merri_an, с пълното ми уважение боркинчето е в света на пагубната страст, не е нормален възрастен и това с договора маже и да мисли, че ще и се размине щото е медалист. Факт е че метлата беше светкавична. Ще изчакаме, ще видим.

# 1 016
Днес беше един от най-интересните и весели епизоди от началото на играта. Смях се от сърце. Трябват ми клипчета как зяпат Георги и Зорница като видяха за първи път, че е влезнала Веси, все едно са видели черен караконджул и им трябваше три пъти да си плюят през рамо против уруки. Веси в самото начало на играта при представянето ми беше една от най-антипатичните и абсурдни участнички и изглеждаше с готов билет за вкъщи. Е, абсурдът си остана и досега... но още при резервите омекнах към нея, взе да ми става дори леко забавна на моменти със своите чудноватости. Тя и Вели са едни такива странни птици, на моменти почти сякаш лудички, но тази привидна лудост и ексцентричност прикриват доста трезва преценка за реалността, която с времето дори поражда уважение.

Схемата на Алекса си е точна. Той не знае в кое племе ще иде. По-важно му е да отиде силен, пък и да остане по-дълго в играта. Ако отидеше в едно от племената без Елица (което му е шанс 2 от 3 от негова гледна точка), силно вероятно да е първи нарочен навън, това е ясно. Така се опазва още малко в играта, грошовете ще му помогнат да оцелее и по-дълго, междувременно ще се утвърди в новото племе, ще се махне първия мерник от него, ще се разбутат коалициите от преди идването му. Той се стреми да оцелее - за да може да бъде с Елица. Защото няма как да е сигурен в кое племе ще попадне. Освен това той е сигурен, че няма да отпадне сега с оставане при Резервите с имунитет. На съвета с Елина ще бутнат Гайтанов (горкият - един от най-добрите в цялата игра, ама пък факт, така и не си спечели мястото, значи все пак не е бил достатъчно добър). И Елина буквално досега се показа един от най-слабите участници в целия формат в игри, тя в много компоненти дори беше по-зле от Веси. Между Веси и нея за Алекса е много по-сигурно да избере за противник Елина. Елина не е крехка и тънка жена, няма добър баланс и т.н., тя е силов играч, а в силови игри Алекса ще я бие, в не силови тя не е добра и има слаба състезателна психика на арената, сякаш не иска истински победата, Алекса ще я изяде. Веси като противник можеше да клъвне в някоя хладнокръвна женска битка, тъй че стратегията на Алекса е по часовник изчислена.

И да, Генчо, който никога няма да ми е симпатичен, макар и от по-рано да имам респект към несъмнено немалкото му и добри качества, този път постъпи много на място и поздравления. Беше много точен в отношението си към Елица и Веси. Прави му чест.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 00:12 от nmuron

# 1 017
  • SF
Алекса направи Игрите интересни. Simple Smile

Външният вид на Веселина подвежда - не е много тъпа.
Но ще бъде бушон, освен ако от продукцията не решат да й дадат имунитет за първите номинации.

Червените май въобще не разбраха какво им каза Георги, след като спечели капитанската си битка: Много хубаво, че аз ще ям, ще тренирам, ще съм силен и ще съм полезен - по-голямото предимство!
Отборът на Тъпите погледи.
Или Тъпите реакции. Simple Smile

# 1 018
  • София
Куков доста бързо се изтърка, а и доколкото подочувам сам се е отлюспил, имало е и търкания с екипа. Но много бързо му беше намерен заместител.

# 1 019
Ще преразкажа изтритото мнение на Елица/трола
Скрит текст:
слагам още един скрит текст заради тези, които не желаят да четат/знаят, но да кажем са натиснали без да искат
Скрит текст:
Появи се човек, който се представи за Елица, пишеше, че явно не разбираме от любов щом така реагираме на държанието ѝ, имаше и някаква обида към нас, но не я помня. Издаде, че всъщност големият победител е Гайтанов. Дали е вярно или не ще разберем най-късно до другия вторник. Тогава ще видим дали Гайтанов влиза в играта или отпада. Или както някои съфорумници изразиха, възможно е да го вкарат на мястото на някой играч, отпаднал заради здравословно състояние, но според мен е много малко вероятно това. При всички случаи, ако Гайтанов отпадне ще знаем, че това е бил трол. Ако остане ще се надявам наистина той да спечели, много по-приемлив вариант е пред ревлата и сърбина.

И аз да изразя мнение по скрития текст в скрит текст Grinning
Скрит текст:
Много ще се радвам да е той, победителя, още в началната битка на резевите ми направи добро впечатление. Изглежда комплексен играч и добро момче.

Общи условия

Активация на акаунт