💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 586
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 990
Червените глупаци и Веска. Радост и аплодисменти за Гошо. Пухи яде и клати глава. В един момент леля Гена се усеща и ченето му увисва. Пухи продължава да яде, да клати глава и не разбира.... Смях се много, ама е за рев хавата.
Елица да излиза и да влиза Алекса. Голям резил.

# 991
Най-забавният епизод от началото на сезона. Smiley Като нищо ще стана фен на Веселина. Генчо тази вечер ме изненада приятно, много адекватно се включи, когато Елица обясняваше на Веселина как ще бъде номинирана със седем гласа. А Елица, ах, Елица... като си спомня как подскачах от радост, когато спечели бронза в Рио... Голямо разочарование!

# 992
Аз подозирам, че Алекса ще си ходи вкъщи с 200 гроша и имунитет, много глупава постъпка. Къде му е акъла на това момче или просто е сигурен, че продукциятс ще му осигури място, за да се наслаждаваме на индийския сериал.

# 993
Сигурна съм, че този ход не е на Алекса.
Тук са му подшушнали от продукцията, като са му обещали да влезе в играта на по-късен етап.

# 994
Аз подозирам, че Алекса ще си ходи вкъщи с 200 гроша и имунитет, много глупава постъпка. Къде му е акъла на това момче или просто е сигурен, че продукциятс ще му осигури място, за да се наслаждаваме на индийския сериал.
Или в жълтите да търси сметка на Чакала.
При всички случаи ще е сериал.

# 995
  • София
Да похваля Генчо!
Много точни коментари, мислейки за отбора. Може да е всякакъв, но е отборен играч, за разлика от някои други...

Да, съгласен съм, че Лефтеров придържаше и наруши правилата, но в това шоу всеки си прави каквото си поиска и рядко има последствия. Като разграден двор е почти всяка една игра. И Жоро придържаше, не само Митко. Вики игра най-честно и за това беше доникъде... ОК, ами нека го дисквалифицират тогава, лошо няма. След като не са, значи са сметнали, че няма проблем. Но е факт, че Лефтеров беше готов преди Жоро и беше логично да се брои първо при него. Той Жорката може и 20 секунди да държи все тая. И Димо се забави поне с 3 секунди някъде. Така че за мен, Бийтса си спечели играта.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 23:30 от Diavolo

# 996
  • София
Реално и Лефтеров, и Георги играха нечестно и придържаха кубчетата. Ако на първия завършил колоната, в случая Лефтеров, бяха започнали да отброяват навреме, нямаше да има никакво значение колко секунди е издържал втория завършил Георги. Факт е, че Димо се забави с отброяването на Лефтеров.

# 997
Днес лайтмотивът беше: "Потрес!". Ралица потресена от избора на Алекса. Весето потресена от племето. Племето потресено от Весето. Весето потресена от капитана. Генчо и Пухчо потресени от Елица. И въобще, днес, голям потрес!   

Потресена съм! Grin

# 998
Днес лайтмотивът беше: "Потрес!". Ралица потресена от избора на Алекса. Весето потресена от племето. Племето потресено от Весето. Весето потресена от капитана. Генчо и Пухчо потресени от Елица. И въобще, днес, голям потрес!   

Потресена съм! Grin
Много добре казано.

# 999
Подаряването на мястото на Веселина си е по сценарии. Не вярвам някой да се лиши от правото си на 100% влизане и да се откажеш и да трепериш до последно. На 100% са му обещали място в играта, но е трябвало да пусне Веска, защото,  тя няма как да се класира. На това предване му е нужно колорити за да се гледа. Веска и Алекса се вписват идеално. Гайтанов и Елина са по тихи и не са им нужни такива хора. В момента Алекса си има закачка с Чакалов, което се промотира във всеки един епизод, като показват резервите, а също и драмата с Елица, ще трябва да се развива. Такъв участник и да отпадне ще го върнат.

# 1 000
  • София
Дона,

Не съм сигурен, че е нарочно, може и от некадърие да е. В това шоу не се научиха и това си е. Разграден двор. Е как после да приемаме всичко сериозно...

Но понеже ме питаш за прецакване ако е умишлено. Ами в момента червените са на прицел и сценария е насочен към тях, те са във фокуса. Искат да вкарат максимум варианти и схеми и да ги разбричкат яко за шоу и рейтинг. Жълтите са ясни. А и при тях няма такива образи като в синия и червения (особено) отбор.
При жълтите са състезатели. Те не са там за цирковете и не са глупаци, които да им ходят по гайдата за сеира. Момчетата и момичетата в това племе са за истинския формат - колумбийския. И ако могат да си хванат и Гого с тях и да бягат с двеста от тук...

# 1 001
Интересно дали, ако Касим отпадне сега по здравословни причини, няма да вкарат някоя от резервите на негово място.
И аз това се чудех. И ако да, как ще го изберат? Реално в такъв случай би трябвало двама да влязат.

Ще влязат Aлекса и Гайтанов, а Елина ще отпадне на елиминаците, според мен.

# 1 002
Интересно дали, ако Касим отпадне сега по здравословни причини, няма да вкарат някоя от резервите на негово място.
И аз това се чудех. И ако да, как ще го изберат? Реално в такъв случай би трябвало двама да влязат.

Ще влязат Aлекса и Гайтанов, а Елина ще отпадне на елиминаците, според мен.
Това ще е още по-голяма тъпотия. Оная умрялата ще реве, че Алекса не е при нея. И вече ще се чудим какво гледаме съвсем. Мани Joy

# 1 003
Ще преразкажа изтритото мнение на Елица/трола
Скрит текст:
слагам още един скрит текст заради тези, които не желаят да четат/знаят, но да кажем са натиснали без да искат
Скрит текст:
Появи се човек, който се представи за Елица, пишеше, че явно не разбираме от любов щом така реагираме на държанието ѝ, имаше и някаква обида към нас, но не я помня. Издаде, че всъщност големият победител е Гайтанов. Дали е вярно или не ще разберем най-късно до другия вторник. Тогава ще видим дали Гайтанов влиза в играта или отпада. Или както някои съфорумници изразиха, възможно е да го вкарат на мястото на някой играч, отпаднал заради здравословно състояние, но според мен е много малко вероятно това. При всички случаи, ако Гайтанов отпадне ще знаем, че това е бил трол. Ако остане ще се надявам наистина той да спечели, много по-приемлив вариант е пред ревлата и сърбина.

# 1 004
Елица и Алекса да не са подписали договор, че двамата ще са в една стая и всички участници са им прислуга с палмови листа в ръце и носачи...до финала, където двамата ще получат х 100 000 всеки. Нямам друго прилично обяснение за това самонадеяно и нагло държание от нейна страна. То бива липса на такт, за емпатия няма да споменавам.
Веселина е съвсем адекватна жена с готино чувство за хумор и самоирония. След като я разпитват кои са останали в "Обиталището" някой пита:
- Вие нали имахте още един мъж?
- Той умря! Smile и допълва, че се шегува.

Колкото и да е "благодарна" на Алекса, съвсем прозорливо си даде сметка защо е избрана и правилно предположи, че всеки новак влял се по-късно в отборите е пушечно месо за първа номинация.

Общи условия

Активация на акаунт