💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 593
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 975
В потрес съм , че метлата мина. И за какво? Странно е, че даже няма регистриран потребител с този ник. Има подобен, но не същия и със стари постове съвсем встрани от боркинчето. Мистерия. Но ако боркинчето чете- това твоето не е любов, а краста, заплес казваше баба, Светла и памет. Обикновено при хората е на 13-14 години- хем сърби, хем боли. Време е да пораснеш. А пък с последния ход с Веси- може и малко работа с психолог. Оглупяването може да е следствие от заплес, но не си на 13 години.. язък за медала…

# 976
  • Стара Загора
Значи, ако наистина това е била Елица, ама наистина, и е написала името на победителя ПУБЛИЧНО - добре, че съм пропуснала в навалицата, то това трябва да се каже на НОВА по някакъв начин. Не знам откъде може да сте сигурни, че НАИСТИНА е била тя, но ако е вярно, си трябват мерки.
Аз видях какво е написала и този, когото е посочила за победител не е в играта още и е българин. Така че, споко, инфото е подвеждащо.

# 977
И аз щях да кажа, че ако се знае кой е спечелил, ако е възможно да ми бъде споделено на лично, защото ако е Елица да знам да спирам да го гледам предаването.

# 978
Те са голямо предимство 200 гроша, ама не и да си ги занесеш вкъщи.
Сериозно, вижте когато Чакалов спечели- мотивацията, всичко. Тогава абсолптно всички в тази тема бяхме единодушни, че няма какво да го спре от мечтата му да влезне в играта, че се подиграват с тия предложения- така и стана. Алекса също е спортист, победата за него е супер важна, не вярвам да рискува мястото си заради това. Освен ако няма да даде всичко на Елица в един момент. Или пък да е  искал да остане още малко на острова, за да си почине от нея. ( шегичка, ама с тия ревове…)😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 979
Този сезон на ИВ стана "Дързост и красота" и "Докато свят светува "с Елица и Алекса😂

# 980
За мен "Игри на волята" не са нито игри ,нито на волята,а шоу.И като такова ,за да има зрелище е добре режисирано!

# 981
Да си го кажем. Ограбиха Лефтеров.
В днешния епизод се нагледахме накуп на толкова много гафове и циркове, че олекна целия сезон. Язък. Ама сефте...
Интересно ми е всичките тези абсурди в епизода как ще се изкоментират от Туджаров и Неделчо. И тяхната не е лесна, разбирам ги... Simple Smile
Дяволо, може ли да ми обясниш според теб защо го направиха? Защо дадоха тази победа на Георги, а не на Лефтеров?

Следващият Надкаст определено ще го чакам с нетърпение. Особено след като в последния с Куков отново обясняваха, че нямало нищо нагласено.

# 982
Освен ако няма да даде всичко на Елица в един момент. Или пък да е  искал да остане още малко на острова, за да си почине от нея. ( шегичка, ама с тия ревове…)😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Аахахахахах .. задавих се от смях Simple Smile

# 983
  • София
Интересно дали, ако Касим отпадне сега по здравословни причини, няма да вкарат някоя от резервите на негово място.

# 984
Изобщо не са ограбвали Лефтеров. Първо, игра нечестно, което често се случва на жълтите. Второ, реално Георги държа 9 секунди.

Елица доста ме издразни с отношението си, а и този рев и абсурдна драма ми идва нанагорно. Наистина да си бяха стояли вкъщи като не могат 1 месец един без друг. Генчо беше много адекватен, изключително точно и внимателно обясни на Елица ситуацията.

Тази Зори ми е страшно противна. И глупава.

# 985
Елица е като дете. Има идеализирана представа какво се случва, какво е отношението на хората към нея и какво трябва да бъде нейното към тях. Изключително много се надявам Алекса да е наистина свестен и наистина да я обича, защото това момиче има нужда от здрав разум до себе си.

# 986
  • Euskal Herria
Реакцията на Елица я очаквах, ама тази на Зорница - не. Че то тя повече рита срещу Веска отколкото Елица.

# 987
  • London
Много нечестно игра Лефтеров. Държеше нон стоп и забележките не го спираха. Според мен трябваше да бъде дисквалифициран в тази битка.

Касим най-добре да хваща пътя ....в промото пак става за смях, защото очевидно е лъгал и че плува добре и някой изрече " Той нали беше плувец". 🤣🤷🤦

Но аз потърквам ръце, ще има клипче с Касим задълже....🤣🤭

# 988
  • Euskal Herria
Интересно дали, ако Касим отпадне сега по здравословни причини, няма да вкарат някоя от резервите на негово място.
И аз това се чудех. И ако да, как ще го изберат? Реално в такъв случай би трябвало двама да влязат.

# 989
  • София
Пуснах новата анкета.
Ще е интересна... 😉

Общи условия

Активация на акаунт