💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 606
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 915
  • Euskal Herria
Много "хубава" двойно изненада имаха тая вечер червените - и Елица, и капитанът им добре ги наредиха.

# 916
  • Другата България
Значи, ако наистина това е била Елица, ама наистина, и е написала името на победителя ПУБЛИЧНО - добре, че съм пропуснала в навалицата, то това трябва да се каже на НОВА по някакъв начин. Не знам откъде може да сте сигурни, че НАИСТИНА е била тя, но ако е вярно, си трябват мерки.

# 917
Елица е била. Потвърдиха ми...
Обиждала е грозно и май е издала кой ще спечели формата, но съм пропуснал цирка.
Да, написа име.

Уфф, този Касим. Безкрайно ми е симпатичен, но сякаш не е за тук. Дано промото не е вярно.

# 918
  • London
Изключително грозно.

ТЪПАРЕВ, дано четеш

ДЪНО си и ДЪНО ще си останеш.

Алекса, тъпо и жалко парче си и ти. Продаде си задника на този чалгаджия.

100% грозно режисиран ''спектакъл'' Да изпратят дебила да дразни червените и да е глас за Елица, а на Алекса 100% са му обещали участие. Всичко е ясно.
Само че ние не сме идиоти.

Опропастиха и този сезон
Еми те по Сърбия са чалгари ....какво се изненадваш? 🤣

# 919
  • Другата България
Аз се пак не вярвам това да е била Елица.
По-скоро трол.

# 920
Много комично се получи Жорката казва ухилен "Ще съм нахранен сутрин, обед и вечер до края на предаването", те му ръкопляскат хахаха Весела има акъл, може да изглежда малко шашаво, но явно си е такъв човек. Да видим, дано не се обърнат срещу него.

# 921
Ама и аз мога ей сега да си направя профил с каквото си искам име и да напиша много неща? Не разбирам как “тя е, потвърдиха ми” има някаква стойност изобщо😂

Обиждала е грозно и май е издала кой ще спечели формата, но съм пропуснал цирка.
Да, написа име.

Уфф, този Касим. Безкрайно ми е симпатичен, но сякаш не е за тук. Дано промото не е вярно.

# 922
И аз не вярвам да е била Елица, но пък как ни разтуриха седянката! Тъкмо Бенгън насипа с черпака, а аз извадих пуканките...Ей, преметоха ни забавата! 🥴

# 923
  • София
Червените, ако имат сега 5гр мозък ще ѝ намажат ските на Елито и кой откъде. Много проста и нагла
Това ще ми е най-големият кеф - излиза Елица и при червените влиза Алекса

# 924
Георги наистина ли реши, че всички ще се зарадват затова, че избра себе си пред племето?
Опаааа, Елица сгази лука, ама много го сгази. Уау!
После не било интересно червеното племе! Как си усложниха живота тази вечер, а така им беше лежерно...
Искам да го видя Георги как ще яде във фермата или на реката...бургери с пържени картофки, а съотборниците му ще се радват от сърце, че ще е здрав и сит за битките! Cupid

Тва да си участник и да четеш по форуми коментари за играта си е як мазохизъм! Само големите професионалисти в бранша го могат!

# 925
  • София
След днешния епизод, Дяволо Букинг ООД вдига рязко коефициента за Елица. От 1.10 вече се качва на 1.95
Не виждам как след всичко това което видяхме може да победи, но все още си оставям вратичка. Изложи се ама явно не го осъзнава. И не и отива на спортист да саботира. Сякаш не е виждала Алекса 5 години и е била на някой остров в Океания. Няма психика. И не е отборен играч.

А всичко това което ни показваха дотук е максимално да и излъскат имиджа след цирка, който сама си сътвори. Знаели са каква буря ще предстои и направиха така ако може да мине по-мирно някак си. Ама няма как да сработи. Той Тупарев може да е искал да и даде победата, но след такива изцепки, не виждам как ще стане това. Закопа се сама, както Веско Панчев с ризата в сезон 1. А беше готов победител.

# 926
Не знам защо ако е била Елица би си губила времето да стои тук и да ни чете и още по-малко да хване и да коментира, като може да си споделя времето с безценния Алекса.

# 927
Ама и аз мога ей сега да си направя профил с каквото си искам име и да напиша много неща? Не разбирам как “тя е, потвърдиха ми” има някаква стойност изобщо😂
Скрит текст:
Да, написа име.
Ами за мен има стойност, защото го пише Дяволо. А е възможно той да има други канали да разбере дали това е била Елица - познати на познати примерно.

# 928
Звучеше да е точно като Елица.Нестабилна и проста ,и от поста който написа !!! Но определено трябва да има санкция ако наистина това е победителя и тя го е издала.

# 929
  • London
Веска може да обяснява, че изрод по повод, че ще се бие срещу другите. Не, че ще се заяжда с тях.
Зорница пък как може да обижда на 'бабичка'? Като тя е на 21 години, а не стига, че е грозна на умирачка, ами и изглежда доста по-възрастна. Тя на 30 години ще е абсолютна леличка.

Зорница е като скочубра.... Както казваше дядо ми. 🤣 Много остри черти, вещерски и седнала коси да закача по главата и една ретро рокля беше надянала. Абе никаква класа, селото крещи в нея.🤣 Веси лично на мен ми изглежда дори по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт