💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 705
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Тя е била, а не трол, ама все тая, нз.

Тъй, за Жорката сега.
Не е глупаво момчето. Усетил се е в какъв цирк се е записал и тръгна по тяхната линия, поне да се наяде преди да го изгонят. Simple Smile
Така де...
Той е харесван от останалите в отбора, от този тип хора на които лесно им се прощава. Като пакостливо дете. И така, шоу да става.

Иначе съм съгласен с вас, Веселина най-трезво оцени цялостната ситуация.

# 961
  • London
Едно не разбирам - мислех, че Елица е тук за да играе "Игри на волята", но откакто е в предаването сме в "Море от любов". Не е права да си налага отношенията с любимия за сметка на всички други хора, които са дошли да играят самото предаване.
Като иска толкова да се събира с него, ми да си се хванат за ръце и да излязат от шоуто.

Алекса е по-адекатен от нея. Той поне стратегизира, за да спечелят, докато Елица стратегизира, за да се съберат заедно.
Ламнали са за пари 💸 младото семейство. Тежка е тя съдбата на спортиста....

# 962
Реално погледнато споменатото име има шансове под нулата, за победа.Та явно наистина е бил просто трол

# 963
Аз, слава Богу, изпуснах цирка и евентуалния спойлер, но това не ми помогна да си остана неосведомена, защото все още има хора, които след нещо такова, в отговор на скандалния пост, са написали открито името на въпросния победител, което никак не е ок, независимо дали е вярна или не информацията.
Пиша го спокойно,защото от сигурен източник знам,че ще върнат Мани и Стоян.И от там и знам,че това не е истинския победител.

# 964
  • London
Интересен избор на Георги. Донякъде го разбирам.

Аз направо си го разбирам. Досега все едни никакви предимства.....хах

# 965
  • Варна
...
Някой да ми разкаже случката на лични, защото всичко съм изпуснала .... Тук ли е влизала Елица или във фейс ?

Влезе като камикадзе, нарече ни кавали които не разбират любовта и си замина. Като не пропусна да изкрещи името на евентуалния победител. Simple Smile

За мен това си беше трол.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 23:03 от floren

# 966
  • София
Само Жоро Игнатов липсваше в днешния епизод, но не е късно още материал ще има за него. Докато се разплете една драма, влизат в нова. От играч нагоре са червените, чак Генчо ме шокира като прояви разум.

# 967
  • Където морето целува небето...
Тя е била, а не трол, ама все тая, нз.
Ако наистина е тя и използва този език и тази обидна  дума, с която се обърна към всички тук.... то това момиче е дъно.

# 968
  • Буркина Фасо
водещия започна да брои по-късно след като жълтия му каза, че е готов.
А още по-късно започна да брои на Георги. Едва след като свърши да брои на Лефтеров, а Георги вече беше пуснал и поне 2 секунди изчака докато Димо започна да брои за него. А това, че Лефтеров подпираше кулата през цялото време извън всякакъв регламент няма да го коментирам.

Именно, субективното усещане на Лефтеров е, че е прецакан, но не е. Два пъти повториха и се видя. Но нека се самоуспокоява.
Димо лафеше докато през това време жълтия му каза, че е готов.
когато Димо си свърши словоизлиянията  започна да брои на жълтия, но вече бяха минали 1-2 сек. иначе кубчетата бяха изправени до 4 сек.

# 969
Тъй, за Жорката сега.
Не е глупаво момчето. Усетил се е в какъв цирк се е записал и тръгна по тяхната линия, поне да се наяде преди да го изгонят. Simple Smile
Така де...
Той е хаесван от останалите в отбора, от този тип хора на които лесно им се прощава. Като пакостливо дете. И така, шоу да става.
Те сега си мислят, че ще му простят, щото са сити. Ама нали ги видя как нагъват кремвирши с найлончето???

# 970
Харесаха ми изборите на участниците в тези епизоди - и на Алекса, и на Георги.
200 гроша са огромно предимство, Елизабет с малко повече продиктува правилата на финалния етап в предишния сезон. Не знам дали беше най-умното Алекса да прати Веселина, по-скоро като подшушване от продукцията ми се видя, но няма как да знаем.

На Георги му предложиха някакво предимство, което в този сезон е супер лесно преодолимо... срещу огромна награда, която продължава през целия сезон. Че и грошове, с които може да си купи два гласа в напечен момент. Ами трябваше да е луд да избере "сила и чест". Харесва ми все повече това момче, макар и да не му харесах отношението към Куков и Веселина.

# 971
Голям минус за Мирослава в личната ми класация след този епизод

# 972
  • София
Да си го кажем. Ограбиха Лефтеров.
В днешния епизод се нагледахме накуп на толкова много гафове и циркове, че олекна целия сезон. Язък. Ама сефте...

Интересно ми е всичките тези абсурди в епизода как ще се изкоментират от Туджаров и Неделчо. И тяхната не е лесна, разбирам ги... Simple Smile

# 973
Леля Веска форевър!
Интересно, мислех, че наш Генча ще се настрои срещу нея, а той я използва за да елиминира Елица шампионката Simple Smile Яко!
Елица, ако наистина четеш, нищо не си преживяла, дарлинг. Като си искала толкова с Акекса, да си беше седяла дОма. Айде!

А де! Да се подкрепят лелите трябва , че иначе умниците хубавици ще ги изядат ( или Жорето, че той милият тези с 50кила все гладен). Леля Веска и леля Гена бфф!!!😁

# 974
  • София
Ох, много ли е нелюбезно да цвилиш от смях, когато някой реве?
Толкова не бях се смяла отдавна.

И друг забавен момент. Веси се поглежда в огледалото: Олеле майчице...

С най-добри чувства към нея. По необяснима причина, Веселина събуди някаква симпатия у мен. Вероятно заради тотално неадекватната реакция на Елица. Чак горилите да я учат на такт.

Зорница била в потрес. Не ти, Зори, ние сме в потрес. И от Елица, и от теб.

Разумен избор на Георги, но продукцията не харесва това. Те търсят герои.

Общи условия

Активация на акаунт