💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 633
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 825
Лефтеров  държеше кубчетата - гявола.

# 826
  • Буркина Фасо
водещия започна да брои по-късно след като жълтия му каза, че е готов.

# 827
Много семпъл епизод днес! Лягам си Joy

# 828
Е,много умряла битка,колко ги държаха тези кубчета.

# 829
Страхотно самообладение от Лефтеров! Евала!

# 830
водещия започна да брои по-късно след като жълтия му каза, че е готов.
Защото не биваше да печели той.Че иначе можеше да вземе сабите и да отсече главата на Джаферович 🐍

# 831
  • София
И двамата мъже държаха кулите от кубчета, дори след забележките на Димо. Не съм фен на Виктория, но тук много се издразних

# 832
И въпреки всичко, Виктория игра най-честно.

# 833
  • София
Е, тази игра кога започна - кога свърши, хаха
Лефтеров беше прецакан. Димо се забави с броенето. Какво владеене на Митко. Хах. Браво.
Не ми хареса битката.

# 834
Значи като ви чета - много се радвам, че не гледам сезона. Явно Тупарев и ко са достигнали нови дъна. Циркът е още по-пълен. Но пък някои коментари в темата искрено ме забавляват.

# 835
Георги трябва да вземе личната награда. Пък може да споделя храната, хайде сега, стига с това самарянство, този път си струва индивидуалната награда. Храната е много ключов елемент за добрата физическа форма, ако искаш да останеш дълго.

# 836
  • Пловдив
Само едно по-хубаво нещо може да се случи от това  Веселина да влезе при червените и да ги побърка и то е ... Луна да влезе в парламента....... От първата вечер ги почна.

# 837
Георги трябва да вземе личната награда. Пък може да споделя храната, хайде сега, стига с това самарянство, този път си струва.
Не мисля. В момента, в който другите разберат за наградата, той е мишена и чао чао от играта.

# 838
Обаче и с промото за капитанската игра успяха да ни излъжат май.. очаквах Виктория да победи.

# 839
Страхотно самообладение от Лефтеров! Евала!

да и държи кубчетата:smiles:

Общи условия

Активация на акаунт