💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 642
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 810
Алекса обаче играе играта.
Играе за Елица.
Играе за продуцента. Според мен и Гайтанов ще влезе.

# 811
Физиономията на Зорница е за тапет.

Сакън, недей така, няма да мога да чета темата с удоволствие. Не искам да гледам това грозно лице. Повтарям се, но ѝ личи на физиономията колко е злобна и завистлива.

# 812
Зорница е отвратителна просто.  То да си двуличен, мазен и толкова несъобразителен, ама тя удря ново ниво.

# 813
  • София
Алекса със своите сметки, няма представа какво причини на Елица.

# 814
Алекса, ако има грам мозък, ще бяга далеч от това момиче, което се държи повече от истерично. Обаче и той много злобничък.  Не вярвам да е само сценарий, тя наистина не е добре с нервите, а той си е гадничък. Яд ме е за Гайтанов. Изглежда свястно и владеещо се момче.

# 815
Разбирам го Алекса, че му се седи на плажа. Тая щеше да го удави. Що за любов е това, то изглежда като китайско мъчение. 😫

# 816
  • Където морето целува небето...
Тя Елица не играе за отбора ми заради Алекса се била вчера за резиденция, че да го посреща подобаващо. Момиче, събуди се от този сън любовен!
Няма такава сапунка! Язък за потенциала на повечето участници в този сезон.

# 817
  • Варна
Спокойно, хора! Още месец-два ще гледаме Малката булка да реве и после ще докарат Алекса с онази лодка, която докара Елизабет предния сезон. Той със седем торби злато и пръстен, разбира се. Атънбаш няма да се дърпат много. Simple Smile

# 818
  • Другата България
Леле хора, ама що така палите? Тук пишат интелигентни хора, умни, да не говори, че повечето от вас са гледали всички досегашни сезони. Пак ще питам - наистина ли мислехте, че Тупарев ще изпусне Веска? Че той затова я е взел, за ШООЛ, дори и само седмица да остане, е достатъчно.

Ако Алекса просто се беше разменил с Веска щеше да е приемливо. Но да получава имунитет, да взима грошове за него И за тъпата ревла... Това вече преля чашата.
Аз мисля, че това все още не е всичко.
“Познавам“ Тупарев.
Подготвена съм за още.
След първи сезон толкова неща научих, от участници включително, и от хора от екипа, разбира се - никой няма да го оповести публично заради въпросните договори, за които спомена и Чакала, че вече наистина НИЩО не може да ме изненада.

# 819
Ох, не знам ама дано се усетят и се отърват от Елица. Респективно и нас.
Шатци, те продуцентите няма да разрешат. Ще и нагласят игра да остане

# 820
  • София
Айде почва капитанската битка. Сега ще гледаме истинска битка.

# 821
Дайте малко Гого да си прочистя ума, че тези ме натовариха.

Жалко за Гайтанов, бих искала да гледам участието му в игрите. Добре, да кажем хитър и неочаван ход, но достоен избор щеше да бъде Гайтанов. Сега едно, че нагласено, второ че на никого не му се гледа втора Мани. Визията я оставям настрани, миналата година Кремена изглеждаше по подобен начин, но смятам, че се представи достойно и беше много овладяна, адекватна и въобще приятна като човек.

# 822
  • Стара Загора
Алекса със своите сметки, няма представа какво причини на Елица.

Тя рИве, сякаш е умрял. Принуди ме да превключва на ТКЗС - то.

# 823
Начиии ако ни дадат още един, два пъти как Елка реве, дружно ще заобичаме  Джаферович.
Само да не ревне и тя.
АА и ако верно тук пише Елица, много се радвам ако печели Гайтанов. И хич не ми пречи да знам кой е победителя. Пак ще си гледам с интерес

# 824
Браво на Георги.
Много оспорвана игра с Лефтеров, заслужена победа обаче.

Общи условия

Активация на акаунт