💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 652
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 795
Звезда още и сутринта я нямаше май, когато си говориха другите 3.

# 796
Зорница много злобна бе и проста  ,а Елица е супер нагла .
И като чуя думи от типа на "Бате" и то от жена  .Всичко приключва  Sweat Smile

# 797
Според мен Алекса играе за Елица. Сега ще имат друга мишена, а не Елица. Ако беше влязъл Гайтанов , щяха да изгонят жена и можеше да е Елица.

# 798
Добре, драми големи, само аз ли се притеснявам Звезделина къде е  Joy завидя на Весето за устните и се покри.

# 799
  • Euskal Herria
Веска направо ми стана симпатична сега.

# 800
Божее, тая се обезводни бе...

# 801
Ризи рев ми идва в повече!И любовния романс също!

# 802
Зорница за мен е суперзвезда. Между ушите и е вятър яко.

# 803
  • Другата България
Алекса обаче играе играта.
Играе за Елица.

# 804
Леле хора, ама що така палите? Тук пишат интелигентни хора, умни, да не говори, че повечето от вас са гледали всички досегашни сезони. Пак ще питам - наистина ли мислехте, че Тупарев ще изпусне Веска? Че той затова я е взел, за ШООЛ, дори и само седмица да остане, е достатъчно.

Ако Алекса просто се беше разменил с Веска щеше да е приемливо. Но да получава имунитет, да взима грошове за него И за тъпата ревла... Това вече преля чашата.

# 805
  • София
Пак, Алекса не е избрал лудата, а Тупарев. Гайтанов е отписан, това е. Явно им е скучен и няма смисъл от още един такъв типаж като него. В този сезон има доста такива.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:15 от Diavolo

# 806
  • Пловдив
Веселина е жертва на продукцията.
Жал ми е за нея.
Елица е мега зле,

# 807
  • София
Ох, не знам ама дано се усетят и се отърват от Елица. Респективно и нас.

# 808
Обаче забелязвате ли нещо- Веселина докато беше при резервите се държеше поносимо, нормално, дойде при Червените и хоп- изведнъж почна да се държи налудно.
Имам чувството, че надушил мутренско- бабаитския потенциал на Червения отбор, продуцентът обезателно вкарва жертва, за да има сеир. Първо беше Куков, после тази жена, на мен пък не ми е забавно все да обиждат и третират някого така.

# 809
Алекса обаче играе играта.
Играе за Елица.

Вярно е това Мери. Дали Алекса ще е новото Йори ? Натам отиват нещата според мен Simple Smile

Иначе за разлика от Зори и Елица кака Веси може да говори и да се изразява правилно.

Общи условия

Активация на акаунт