💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 655
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 780
Веска може да обяснява, че изрод по повод, че ще се бие срещу другите. Не, че ще се заяжда с тях.
Зорница пък как може да обижда на 'бабичка'? Като тя е на 21 години, а не стига, че е грозна на умирачка, ами и изглежда доста по-възрастна. Тя на 30 години ще е абсолютна леличка.

# 781
LaughingLaughingДъртият кон...е по-зле...от младия кон! Laughing

# 782
  • Euskal Herria
Елица е дъно! Няма такъв резил.
Зорница е наравно с нея.

# 783
  • София
Зорница е толкова дразнеща... Какво се е оцъклила срещу Веска, ченето увиснало... Малко възпитание!
Веска поне забавно коментира.

Другата пък ще умре от рев. Аман!

# 784
Физиономията на Зорница е за тапет.

# 785
Зорница и тя изплиска яко легена Simple Smile

# 786
  • Варна
Обаче забележете колко добри сме станали в разгадаването на сюжета. Само като видим главните актьори и в голям процент сме разгадали развръзката и сюжетната линия.

Аз не се изненадах от решението на Алекса, просто защото го чакам в синьото племе. От резервите само той и Веселина имат потенциал да бъдат изцедени. Гайтанов за съжаление е скучен персонаж. Simple Smile

# 787
Зорница е пълен галош. На 50 години да ги копаят живи ли? Тъпа патка. А Веси защо не иска храна?

# 788
Ей, ама колко пропилени таланти за главни ревли открих в това предаване, не е истина. Генчо почти е избухнал в смях.
И топ попадение за сценаристите - една ала Мани в племето в лицето на Веселина и една Йоана в лицето на Елица

# 789
А къде е четвъртото момиче от червените (забравих й името)?

# 790
Значи луд фен съм на Весето. На диви калинки ще ги направи! 😂

Елица е просто жалка, а Зорница е колкото хубава толкова и умна.

# 791
  • Другата България
Абе, къде е Звезда?

Тия всички са толкова тъпи, че нито един от тях не вдява какъв подарък е Веска.
Ако беше влязъл Алекса, веднага стават двама с Елица, и щяха да почнат още по-грозни изпълнения, шушукания и подмолни истории от страна на Зорница, която ми става мега гига противен участник, евър.

# 792
Елица има нужда от психологическа помощ. Какъв спортист е като няма грам психика?
Алекса е тъпак, че даде на това чучело, а не на Гайтанов

# 793
Вкараха новата Мани на по-късен етап. Най-голямото дъно ми е Зорница.

# 794
алекса изглежда добър и честен човек, как се е събрал с тая антипатична елица 😆

Общи условия

Активация на акаунт