💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 741
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 945
Гайтанов  Laughing Не внимавате.

# 946
Не знам за вас, ама аз така съм се смяла този епизод! Joy
Дали понеже не съм инвестирала емоционално в нито един участник този сезон или научих номерата Тупарови, обаче гледам като на комедия на абсурда и е много добро!
Особено червеното племе са ми като епизод от "Тримата глупаци", само дето Веселина неправилно набедих за Мани, а тя е единствената нормална там. "Благодарение на вас, ще съм вечно сит" Joy
Сините пък са като "Семейство Адамс" - странен микс и всеки карикатурен по свое му.
Някак жълтото племе засега са нереално нормални, че и стратегии плетат
Дано не се обиждат участниците, които четат, но за мен всеки отишъл в това предаване се е съгласил да го играе глупак така или иначе.

# 947
  • London
Елица е била. Потвърдиха ми...
Обиждала е грозно и май е издала кой ще спечели формата, но съм пропуснал цирка.
Да, написа име.

Уфф, този Касим. Безкрайно ми е симпатичен, но сякаш не е за тук. Дано промото не е вярно.
Някой да ми разкаже случката на лични, защото всичко съм изпуснала .... Тук ли е влизала Елица или във фейс ?

# 948
Във Фейса и сипват много по-лошо. Да излива гнева си там, не тук. Тук винаги сме били максимално толерантни. Сами си го правят, после ние сме виновни...
Спирам по темата.

Защо не предложиха сабите на Георги или те са само за Жълтия отбор??? Simple Smile
Сабите са запазени за Джаферович

# 949
  • София
Абе тук в темата е по-голям цирк и от Тупаревското шоу.
Тези теми за риалитата винаги са били най-якото нещо в Бг мама Grinning

# 950
Скрит текст:
И аз не вярвам да е била Елица, но пък как ни разтуриха седянката! Тъкмо Бенгън насипа с черпака, а аз извадих пуканките...Ей, преметоха ни забавата! 🥴
Не съм насипвал с черпака Simple Smile
Просто и написах, че се радвам, че не е тя победител TrollfaceTrollfaceTrollface

То си беше достатъчно. 😁
Мхм, и аз така мисля Simple Smile

Абсолютен факт. Темите тук правят всички реалита много по-интересни.

# 951
А относно поста на уж Елица, 100% беше някой трол, а не тя.

# 952
Хора! 😀😀😀😀😀 Чета ви и се чудя, в червения отбор ли се намираме.😀
Миналия сезон победителят щеш-не щеш се знаеше от рано, но дори Мани! не го издаде.
Утре аз мога да се напиша, че съм Джаферович и да й докарам няколко реплики в неин стил, ще повярвате ли?
Влиза, пише с патоса на Елица, само че пресилен и тупва победителя, да не е луда. Ако искаше да го направи, нямаше да е толкова очевадна, нямаше никнейма да й е Ели нз си какво. 😀😀😀Не е ли време да спрем да обсъждаме този аспект, абсурдно е.

Абсурдно е найстина,но от това което показват Елица е нестабилна психически  и е супер първосигнална.Така че не би ме изненадало ако е истина,което ще е голям автогол за продукцията.

# 953
Айде ся, мисля, че и в темата за ОЖ бяхме станали на цирк по едно време Joy Около 5-6 сезон Joy

# 954
  • София
Аз изпуснах цирка и евентуалния спойлер, но това не ми помогна да си остана неосведомена, защото все още има хора, които след нещо такова, в отговор на скандалния пост, са написали открито името на въпросния победител, което никак не е ок, независимо дали е вярна или не информацията.

# 955
Айде ся, мисля, че и в темата за ОЖ бяхме станали на цирк по едно време Joy Около 5-6 сезон Joy

Аз сс запалих няколко сезона по-късно и влизах да препрочитам темите ... Падах от смях с вас 😂

# 956
Има шанс Алекса да изгони Елина, за да играе последна "мъжка битка" срещу Гайтанов

# 957
  • Пловдив
Убийствен епизод. С глас се смяхме вкъщи. Цирк до последно JoyJoyJoy
И ние! Скоро не съм се забавлявала толкова. Елица стигна дъното! Просто прекали!
Щом Алекса е с нея, занчи и той е тъпунгер. Няма начин да има акъл и да е с такава празноглава жена.

# 958
  • Sofia
Язък,и аз изпуснах цирка. Stuck Out Tongue Winking Eye

ШООто вече стана "хумор,сатира и забава".
Истината е,че отдавна не се бях смяла так.

# 959
  • София
Леля Веска форевър!
Интересно, мислех, че наш Генча ще се настрои срещу нея, а той я използва за да елиминира Елица шампионката Simple Smile Яко!
Елица, ако наистина четеш, нищо не си преживяла, дарлинг. Като си искала толкова с Акекса, да си беше седяла дОма. Айде!

Общи условия

Активация на акаунт