💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 762
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Спокойно, няма да могат да изгонят Елица, защото тя е със 100 гроша...
Би трябвало да разполага с тях само, ако Алекса се върне и и ги даде.

# 931
И кой е победителя ?!

# 932
И аз не вярвам да е била Елица, но пък как ни разтуриха седянката! Тъкмо Бенгън насипа с черпака, а аз извадих пуканките...Ей, преметоха ни забавата! 🥴
Не съм насипвал с черпака Simple Smile
Просто и написах, че се радвам, че не е тя победител TrollfaceTrollfaceTrollface

Иначе утре и червените са за оплакване, ако трябва всички да плуват, че Веселина е като Касим малко  Simple Smile

# 933
Някой може ли да драсне на лично кой е набедения за победител, че за две минути изпуснах цирка тук, докато гледах този по ТВ 😂

# 934
  • София
Червените, ако имат сега 5гр мозък ще ѝ намажат ските на Елито и кой откъде. Много проста и нагла
Това ще ми е най-големият кеф - излиза Елица и при червените влиза Алекса

Няма как да стане, защото Ралица още на съвета ще  връчи 100гроша на Елица, подарени от любимия и тя ще си купи имунитет.

Обаче след като не е виждала гаджето си няколко седмици и удря такъв рев, какво ли ще стане, ако случайно се разделят...  да не тръгне да се беси публично...

# 935
  • София
Във Фейса и сипват много по-лошо. Да излива гнева си там, не тук. Тук винаги сме били максимално толерантни. Сами си го правят, после ние сме виновни...
Спирам по темата.

Защо не предложиха сабите на Георги или те са само за Жълтия отбор??? Simple Smile

# 936
  • Пловдив
Не знам защо ако е била Елица би си губила времето да стои тук и да ни чете и още по-малко да хване и да коментира, като може да си споделя времето с безценния Алекса.
Е, той не е безценен. Струва 200 гроша и имунитет.
Елица се държи така, защото нито вярва в себе си, нито на възлюбения си. Това е.

# 937
Убийствен епизод. С глас се смяхме вкъщи. Цирк до последно JoyJoyJoy

# 938
Веси започна да ми харесва, на фона на всички останали от червените...

# 939
Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че прочетох въпросния постинг, ама името веднага ми излезе от главата! Не го приех насериозно. Sweat Smile
А, да. Сетих се кое име прочетох. Ама хич не ми се вярва честно казано.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:51 от Гарганела

# 940
Хора! 😀😀😀😀😀 Чета ви и се чудя, в червения отбор ли се намираме.😀
Миналия сезон победителят щеш-не щеш се знаеше от рано, но дори Мани! не го издаде.
Утре аз мога да се напиша, че съм Джаферович и да й докарам няколко реплики в неин стил, ще повярвате ли?
Влиза, пише с патоса на Елица, само че пресилен и тупва победителя, да не е луда. Ако искаше да го направи, нямаше да е толкова очевадна, нямаше никнейма да й е Ели нз си какво. 😀😀😀Не е ли време да спрем да обсъждаме този аспект, абсурдно е.

# 941
И аз не вярвам да е била Елица, но пък как ни разтуриха седянката! Тъкмо Бенгън насипа с черпака, а аз извадих пуканките...Ей, преметоха ни забавата! 🥴
Не съм насипвал с черпака Simple Smile
Просто и написах, че се радвам, че не е тя победител TrollfaceTrollfaceTrollface

То си беше достатъчно. 😁

# 942
  • София
Скрит текст:
Във Фейса и сипват много по-лошо. Да излива гнева си там, не тук. Тук винаги сме били максимално толерантни. Сами си го правят, после ние сме виновни...
Спирам по темата.

Защо не предложиха сабите на Георги или те са само за Жълтия отбор??? Simple Smile
Защото гаранция не знае какво да прави с тях.
Не се ядат очевидно...

# 943
От този епизод, вече харесвам Веселина. Във всеки случай е много по-адекватна от ревящото чудо. Не съм виждала по-първосигнален човек.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 23:14 от Poni69

# 944
Най-добре някой от тези, които видяхме поста на Елица, да напише победителя в темата за спойлерите, че тук да няма през пост - кой е, кажете,

Общи условия

Активация на акаунт