💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 476
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Другата България
“Какво ли прави Аспарух горе? Може би се наслаждава на гледката?“ Joy
Пухчо горкия се е понаял тези дни, и то стомаха тежи, ама нали има да наваксва стопените запаси!

# 1 366
  • Където морето целува небето...
Ето че на всички отбори се случи. Явно не са мислили като са ги закрепяли или не е тествано достатъчно трасето.

# 1 367
За първи път Филип не беше пръв по трасето, а даже последен. Simple Smile

# 1 368
Много правилно някой каза, че сред сините няма нито един професионален плувец. Тук не е виновен никой друг, освен начина, по който са ги наредили. Защо Филип и Чакалов са били резерви?

# 1 369
  • Стара Загора
Фифо е наслада за очите.

# 1 370
  • Другата България
Е и червените са оставили най-силния си играч последен.
Гошо.

# 1 371
За първи път Филип не беше пръв по трасето, а даже последен. Simple Smile
Пак най- трудната част.Най-далечният ключ

# 1 372
  • София
Остналите две племена разбраха за правилото при паднала шамандура и се възпозлваха от това, според мен има разлика, когато нарушаваш правило нарочно и без да искаш, така че не съм сигурна доколко това е "изравнило" условията.

Смятам, че общото представяне на "Безстрашните" в тази (а и не само в тази) битка е доказателство, че в тяхното племе нямаше по-подходящ участник, от когото да се лишат, от Илина. Средното ниво на представяне по принцип им е високо.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:15 от La Vikinga

# 1 373
  • София
Добре де, отиваш в предаване, което е на морето, минали са 3 сезона, в които ясно е показано, че плуването е основен компонент и е в почти всички битки и ти не можеш да плуваш?

# 1 374
Гошо срещу Гого, Да видим как ще се справи моят герой! /Ясно е кой!/ Simple Smile

# 1 375
Тоя пъзел е повече лего отколкото пъзел. За деца до 7 години.

# 1 376
  • София
Лефтеров не искаше да се поздрави с Жени за победата им, и още по-малко да я прегърне. Не би трябвало да съм изненадана, но явно не съм достатъчно мнителна, защото въпреки всичко се изненадах.

# 1 377
  • Другата България
Давай Гого, давай, момче!!!

# 1 378
  • София
Филип страхотен както винаги. Браво на жълтите, размазаха притивниците.
Много глупаво от страна на Виктория, просто да се пльосне във водата, без поне да се опита скачайки, да закачи последната шамандура, с което би улеснила живота на следващия. Празен ход от нейна страна, трябваше да опита.
Гого също е наслада за очите!

# 1 379
В този сезон засега пъзелите сякаш са по-лесни, в сравнение с предишните.

Общи условия

Активация на акаунт