💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 230
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 455
Скрит текст:
Алкохолът вкъщи свърши, посягам към спирта останал от пандемията Smile Smiley
И дали заради горното, но съм напълно съгласна с Генчо.
Не е заради него, аз съм на валериана - отново останал от пандемията.
И вече казах, че съм съгласна с Генчо.
Аз пък съм напълно трезва и съм съгласна с него също! Иначе защо пак Елица се обръна към Веселина. Днес се представи не по-зле от Звезделина и Пух. Реално поддържаше едно средно темпо, което не е чак толкова зле, ако осредним най-бързи и най-бавни от отбора. И днес ситуацията е "потрес".

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:55 от karmilla

# 1 456
Генчо с всеки следващ епизод все повече ме изненадва приятно , с влизането си мислех че ще е типа “Тошко” ноооо е доста далече от него - браво.
Жорката като някое момиченце - мън, мън,мън - вчера предпочете манджата пред племето,а сега нещо се наака като следват номинации.

# 1 457
  • Другата България
За мен този епизод има двама герои - Трактора и Фейгин.
И двамата оставиха супер приятно впечатление у зрителите - надявам се, не само у мен.
Фейгин се представи много добре в битката, Генчо освен в нея, и извън нея.
Най-сетне епизод, в който да имам, поне аз, двама положителни герои.

# 1 458
  • София
Винаги ми е било чудно как след това се гледат, чудят ли се някои на глупостта си, други на лицемерието си, трети на акъла си, че са се хванали на това хоро. Други като мис Елия миналата година и Куков тази, които прозряха в началото, че ги използват и си тръгнаха. А Алекс от 3ти сезон даже и битка не дочака, просто им тегли една... дали си е платил сериозните неустойки?

# 1 459
Много е зле Георги. Що не се съберат с Елица! Ще са си чудно семейство. Дори няма да се карат, защото единият една мисъл не може да върже, другият няма и да разбере.

# 1 460
  • София
Не мога да повярвам, че все повече харесвам Генчо. Миналата седмица не го понасях и честно казано исках той да си тръгне вместо Куков. Много са зле червените, грам акъл нямат

# 1 461
  • Пловдив
Средното IQ на червените е нищожно число.
Все пак числото е положително заради Веска и Гената.
Останалите са абсолютни шимпанзета. Ама те и шимпанзетата са по-умни.

# 1 462
Светна ми това момченце защо се извъртя към жените. Даже не е толкова заради Алекса, а защото Генчо му каза да поеме като капитан отговорност и да е номиниран, него от това го е страх сигурно- първо от номинации; после от Елица и Алекса. Жалка история…

# 1 463
Алекса отива при сините и ще има реввввв. Така го виждам аз.

# 1 464
Мирела и Чакалов пуснаха лайв в инстаграм:)

# 1 465
Не знам защо плюете по Георги. Има логика и в неговата теза. Дори и голяма доза смелост и самочувствие. Наистина с Алекса ще бъдат много по-силно племе. Няма да ходят често по съвети и да губят хора. Него персонално от Алекса не го е страх.
Разбира се, тезата на Генчо също е достойна. Племето се запазва, не идват външни хора, няма любовни клетви. Но пък племето е доста по-слабо.
Алекса е опасен с грошовете си предимно в индивидуалната фаза. Тези, които продължат тогава ще го мислят, независимо в кое племе се намират в момента.

# 1 466
  • София
Генчо добре им го рече, ама акъл.
Чудя се как жените се връзват и следват Елица...А Георги решил да се присламчи към Алекса и Елица.
Не я следват, Зорница ясно заяви вчера, че не иска Алекса в племето и избра да разкрие плановете на Елица пред мъжете, Звезделина в синхрон сподели, че не е съгласна с това Елица да саботира, за да влезе Алекса и беше възмутена. Веселина каза, че и тя "отива на там" да следва Генчо и това не беше нападка към него, тя изпозлва ирония в думите си, но знае, че Генчо я защитава и няма проблем да го следва. Само Мирослава и Георги са на страната на Елица, последната лъже, наричайки това "женска коалиция", ясно е, че нейната единствена цел е да играе заедно с Алекса, не се притеснява за мястото си и няма нужда от останалите жени.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:51 от La Vikinga

# 1 467
  • София
Генчо се оказа нива над останалите, не мога да повярвам направо. Как е възможно тези хора да са толкова глупави? Как могат да разчитат на коалиция с Алекса, при положение, че те с Елица са двойка? Не може да има толкова захлупени хора, не може. Георги е голям резил. Какъв щял да бъде интереса на Алекса да гони силни играчи?! Никакъв, никакъв, той е смело момче, оставя си най-силните за десерт. Даже и в този епизод го видяхме. Joy

# 1 468
Генчо добре им го рече, ама акъл.
Чудя се как жените се връзват и следват Елица...А Георги решил да се присламчи към Алекса и Елица.
Не я следват, Ралица ясно заяви вчера, че не иска Алекса в племето и избра да разкрие плановете на Елица пред мъжете, Звезделина в синхрон сподели, че не е съгласна с това Елица да саботира, за да влезе Алекса и беше възмутена. Веселина каза, че и тя "отива на там" да следва Генчо и това не беше нападка към него, тя изпозлва ирония в думите си, но знае, че Генчо я защитава и няма проблем да го следва. Само Мирослава и Георги са на страната на Елица, последната лъже, наричайки това "женска коалиция", ясно е, че нейната единствена цел е да играе заедно с Алекса, не се притеснява за мястото си и няма нужда от останалите жени.
А дано, ама да видим утре номинациите

# 1 469
  • London
Някой друг да усети, че лизогъзката Мирослава саботира пъзела заедно с големите зърна ( Зора ). Ах какви са мастийки.....Даже Генчо почва да ми става симпатичен на фона на тия женоря.

Това малкото Гоше ще излезе голямо лисугерче.....даже по-голямо от Фифата.🤪🤷🤭

А Зора мисля се има за много секси, явно огледалото й я лъже ....навряла гащите в гъза, напитки рекламира и пръска суета.... А е откровено  грозновата да ме прощава.😅

Общи условия

Активация на акаунт