💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 246
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Другата България
Аааааа, Гената рЕзко ми преобърна представите за себе си след тази реч.
Имал мозъчна дейност, за жалост е единствен.
Тоест, двама - с Веска.

# 1 441
На Зорницата Тъпото, Мирослава и създавала хаос...Божеее, прибери си вересиите.
Ами така де, тя иска само да подава парчетата и някой друг да реди подредено JoyJoy иначе хаос Joy

# 1 442
Алкохолът вкъщи свърши, посягам към спирта, останал от пандемията Smile Smiley
И дали заради горното, но съм напълно съгласна с Генчо.

# 1 443
Аз на ако бях на червените щях да изгоня Елица, пък нека после влиза Алекса.

# 1 444
Генчо добре им го рече, ама акъл.
Чудя се как жените се връзват и следват Елица...А Георги решил да се присламчи към Алекса и Елица. Разбира ги той продуцентските номера. Сит, коалиран с гарджетата, не е зле
Утре сините са на съвет.

# 1 445
  • София
Оле, оле, Генчо добре им го рече!!

Аман с тоя Алекса бе, всяка втора дума е Алекса!
Отделно, че още не си е спечелил последната битка... Grinning

# 1 446
  • Другата България
Алкохолът вкъщи свърши, посягам към спирта останал от пандемията Smile Smiley
И дали заради горното, но съм напълно съгласна с Генчо.
Не е заради него, аз съм на валериана - отново останал от пандемията.
И вече казах, че съм съгласна с Генчо.

# 1 447
Малее Жорката  много зле .Акъл на пиле .

# 1 448
Преди да се върна да чета, искам да кажа: МА БОЖЕ ГОСПОДИ! ГЕНЧО ИМА АКЪЛ АМА НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ!

# 1 449
Вчера гледах стори на Генчо за това кои са му останали близки след предаването.. Георги не беше сред отбелязаните. Изненадах се, но може би сега получих отговор защо. Може и да не е всичко де, ще видим натам.

# 1 450
  • София
Каква е тази демагогия за женска коалиция от страна на Елица, когато Генчо буквално се стреми да запази жените, които тя посочи за по-слаби. И три от от петте жени са изразили по един или друг начин, че най-малкото, не държат Алекса да е в племето. Подкрепата, за която Елица претендира е имагинарна. Изобщо не може да се прави сравнение със ситуацията в другото племе. Говори много за нивото на останалите, когато трябва да им се спелува, защо не е добре да има двойка с два гласа и двеста гроша в едно племе.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:50 от La Vikinga

# 1 451
  • София
Генчо - звездата на епизода.
Евала Генчо.
Георги се изложи много.
Елица не искам да я коментирам, че ще кажа нещо нелицеприятно. И е много грозно и невъзпитано да говори с уста пълна с храна.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:54 от Diavolo

# 1 452
Червеното племе щеше да ме кефи без Зорница и Елица, с Веси, Куков и останалите. 🤣🤣🤣

# 1 453
Генчо най ме изкефи как и каза на Елица, че любимият и ако е искал да е с нея е нямало да си продаде билета за влизане. Тя май не го зацепи, ама нищо Joy

# 1 454
  • Варна
Касим няма проблем със стреса, има проблем с подготовката си за пъзелите, не ги може! Гената беше абсолютно прав, че искат да си вкарат таралежа в гащите. Алекса не реве за малката булка, иска победата! Утре сините на съвет и Касим да си ходи, след петте минути слава след двубоя си с Лефтеров(не съм сигурна в името на съперника).

Общи условия

Активация на акаунт