💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 281
  • 2 666
  •   2
Отговори
# 1 425
Сякаш не вярвам, ама пък дали пък Мира не се стараеше изобщо за пъзела, за да може Алекса да отиде при тях?

# 1 426
  • София
Елица за какво се прави на утрепана?
Точно от нея тръгна разкола в племето с думите и за саботаж. Ест. че няма да я сложат на пъзела.

Веска пак говори глупости. Един път не нападна Елица, която и искаше главата, а се заяжда с Жоро и Генчо.

# 1 427
"И аз на там отивам - Генчо каквото каже" Joy
Веселина само яки лафове ръси, сече и пипето

# 1 428
  • София
Касим явно ще остане, щото е “решил” пъзела. Мъка…..
Защо Елица говори с акцент, като сръбкиня?

# 1 429
  • София
"Елица, ти, царицата на пъзелите" звучи почти като "Мани 1.0, ти, повелителко на вълните, малък Посейдон". 🤡

Елица: В никакъв случай не ме радва загубата.

Генчо каза и ние решихме. Smile Синхроните на Веси са класи над тези на останалите.

# 1 430
Не мога да повярвам, че Елица е Царица на пъзелите. Това момиче не може едно изречение да нареди, а за пъзел... Така виждам като зрител. Момичето не само не може да се изразява, но и няма какво да изразява.
Вземам си думите назад за Фейгин - момичето не е безхарактерно, а е борец. Само да не мрънка, всичко друго й е шест!

# 1 431
Какъвто и да е Генчо, поне си казва мнението в очите на всеки.

# 1 432
Виктория с тази височина можеше да пробва да вземе ключа.

Можеше, но:
- Знаеше, че след нея идва атлетичен мъж, за когото не е проблем да скочи до ключа
- За сметка на това видя, че шамандурата на падналия ключ е отнесена доста на страни от течението и ако не го беше взела кой знае докъде щеше да отиде за Гого.  Можеше да стане недосегаема.

За мен това беше правилно решение.

# 1 433
  • Euskal Herria
Сякаш не вярвам, ама пък дали пък Мира не се стараеше изобщо за пъзела, за да може Алекса да отиде при тях?
И аз това си го помислих.

# 1 434
  • Другата България
Зори тъпото и хаоса.....
На нея хаосЪТ ѝ е виновен, но това е по-скоро хаосът между ушите ѝ.
Трагедия.

Опаааа, Гошо ще ги издъни Пухчо и Тракторчо.
Гошо май гони по “интелект“ и Зори, и Елица.
Той не брои факта, че играта в един момент става индивидуална, а Елица и Алекса са двама.
Наистина нивото на сиво вещество в това племе сумарно гони нивото на Марианската падина.

# 1 435
Опааа, това момченце с шарещите очички колко хитро  се оказа и хлъзгавичко. При най- малкия повод се насра, страх го е от Елица и коалициите й, и предаде мъжете. И от номинация го е страх. Поредният неприятник, Генчо пак почна да радва, явно Куков му е влияел зле… 🤣🤣🤣

# 1 436
  • Където морето целува небето...
Ама аман вече с тоя Алекса! Трети епизод се върти само това име. Нетърпимо е за гледане!
Генчо е прав тук.

# 1 437
  • София
Добре, какво е това, като се каже "слаб играч*, Елица се обръща към Веселина? Що за отношение?

Георги никак не ме изненадва с отмятането си. И ей го нА, подкрепям Генчо! Rolling Eyes

# 1 438
Този Жоро е голям льохман.
Гената ми се издигна в очите , както и Пух. Само като каза преценява, а не преценя и има 100 точки от мен.

# 1 439
Много ми се иска да отпадне червен, но Алекса да падне от каксеказваше и да има отново опулени физиономии.
Генчо е ужасно, ужасно прав.

Общи условия

Активация на акаунт