💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 211
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Другата България
Аз доколкото разбирам Алекса, а и не само, с грошове може да си купи имунитет и сега, не само в индивидуалната фаза. Да не говорим и за манипулациите на продукцията. Да не говорим и за това, че са двама, с общи грошове, могат да си ги дават един на друг, да се откупуват, закупуват, прекупуват...освен това са ДВА гласа на съвет като един, а ако единия е капитан - три.  Което никак не е малко, и е най-логично както вече се видя, да искат да махат силни играчи, които са им конкуренция - ситуацията с Гайтанов от по-рано вечерта. Какво, нима някой смята, че ще отстраняват Звезда и Веска? Или Мирослава? Те са им нужни, не ги е страх от тях, просто са им необходими.

# 1 471
Иначе съм убедена, че и да я номинират Елица няма да отпадне. С любимия ще трупат грошове, ще стигнат последните 8, ще има рев и прегръдки и накрая ще се изправят един срещу друг в драма, Алекса ще падне заради пандичката и тя ще стане първата жена победител в ИВ. Пази Боже, ама така го виждам...

# 1 472
Генчо искаше да прати Георги на номинация, това беше проблема. Георги се уплаши и се опита да нарочи слабите за изгонване.

# 1 473
Абе трябваше да се спогодят Генчо и Куков, щяха да са готин тандем. Язък, че не стана.

# 1 474
Елица като някаква примадона, защо реши, че тя и алекса са най-важни? А отгоре на това си им го каза, че тя и алекса щели да почнат да ги гонят.

Генчо е най в час и има разум да ги види нещата, а и не е женчо като алекса страхливеца.

Да я гонят тая елица, че ми дойде в повече.

# 1 475
  • Варна
Много е зле Георги. Що не се съберат с Елица! Ще са си чудно семейство. Дори няма да се карат, защото единият една мисъл не може да върже, другият няма и да разбере.
...и ще закусват, обядват, вечерят и пак закусват и ще разговарят с пълна с храна уста. Simple Smile

# 1 476
  • София
Аз нямам търпение да отпаднат и Алекса и Елица и да гледаме истинско състезание. Заради тези двамата гледаме целия този трагикомичен и дебилен цирк. Не са виновни те, употребяват ги продуцентите и сега народа ще ги залее с голямата си ''любов.'' Ама да са мислели, като са влизали и са се хванали на хорото.

Алекса излезе страхливец днес. Не го очаквах от борец. Поне да не беше говорил тези високопарни думи за мъжкото приятелство и чест. Елица - без коментар. Големите спортисти със заешки сърца! Намерили са се.
Елица, това са Игри на волята, а не Море от любов. Генчо иска да си запази племето, а не да ти вкара мъжа с 200 гроша и да почнете да ги чистите един по един. Кое точно не разбра??? Цяла България го разбра.

# 1 477
Много искам девойката на Борис някак си да отстреля мързеливия сърбин, но сценария вече е ясен. Като нищо ще пратят ревлата на елиминация, за да подсигури място на любимия в синьото племе. След това отново ще я гледаме как циври, защото тя го е пратила там и пак няма да са заедно Close

# 1 478
Иначе съм убедена, че и да я номинират Елица няма да отпадне. С любимия ще трупат грошове, ще стигнат последните 8, ще има рев и прегръдки и накрая ще се изправят един срещу друг в драма, Алекса ще падне заради пандичката и тя ще стане първата жена победител в ИВ. Пази Боже, ама така го виждам...
Много логично звучи и виждам причината: Тупарев да иска тази година да има най- мразен победител и рейтинг до небето. 😀😀😀😀😀

# 1 479
  • София
Мирослава ѝ го каза със събуждането си вчера, по време на поредния сегмент, част от монтажа на Елица като победител... Добре, че понякога подобни монтажи са, за да отвлекат вниманието, но с капацитета на тази продукция, не е сигурно.

# 1 480
Аз понеже харесвам всички участници в ситуацията, мисля че всеки имаше право. Генчо е прав,  че си вкарват таралеж в гащите с двойка с пари. Георги е прав, че племето ще се стане по-силно, а Елица е права, че първите изгонени ще е са жените. Елица, до колкото разбрах, знае че ще я номинират. Въпросът е, кой ще е втори.  А и от къде са сигурни, че Алекса ще се влезе или пък номинираните няма да се спасят.

# 1 481
Аз доколкото разбирам Алекса, а и не само, с грошове може да си купи имунитет и сега, не само в индивидуалната фаза. Да не говорим и за манипулациите на продукцията. Да не говорим и за това, че са двама, с общи грошове, могат да си ги дават един на друг, да се откупуват, закупуват, прекупуват...освен това са ДВА гласа на съвет като един, а ако единия е капитан - три.  Което никак не е малко, и е най-логично както вече се видя, да искат да махат силни играчи, които са им конкуренция - ситуацията с Гайтанов от по-рано вечерта. Какво, нима някой смята, че ще отстраняват Звезда и Веска? Или Мирослава? Те са им нужни, не ги е страх от тях, просто са им необходими.
Според мен Георги размисли точно след играта, като видя колко са зле Мирослава и Зорница на елементарния пъзел. И че с толкова много слаби играчи няма да стигнат далеч.
Според мен не той е прав, а Генчо, но все пак има резон и в неговото мнение.

# 1 482
  • Пловдив
Алекса отива при сините и ще има реввввв. Така го виждам аз.
А аз го виждам още по-цветно. Алекса и любимата в битка един срещу друг.

# 1 483
Усещам, че Венцислава и Касим ще са на пангара утре. Трябва да стане чудо да бият на номинациите утре.
Много ми е интересно кои ще са номинирани от червените.
Подкрепям мнението за Генчо, мислех го за някой селски бек, обаче се оказа че можел да мисли. Много бързо се ориентира какво може да стане.

# 1 484
Горкия Генчо-глас в пустиня.
Проблема на Елица не е пълната уста, а празната глава.
Зорница плуваше страхотно и искаше да нареди пъзела, но снахата я саботираше с усмивка на уста и най-доволна беше накрая.
Плувците при жълтите са страхотни, Жени и Мирела стопиха много преднината на другите. Браво.

При сините душички Каси беше на спа процедури, Цецко- на разходка във водата, другите едва плуваха.

Милият Гого носи цялото племе на гръб, без храна, а е блестящ във всичко, дори плуването. Снощи дори плацентата му подвикваше “може и по-бързо да го минеш” 🤣🤣🤣 ще го довърши тая🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт