💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 157
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 500
  • London
Аз понеже харесвам всички участници в ситуацията, мисля че всеки имаше право. Генчо е прав,  че си вкарват таралеж в гащите с двойка с пари. Георги е прав, че племето ще се стане по-силно, а Елица е права, че първите изгонени ще е са жените. Елица, до колкото разбрах, знае че ще я номинират. Въпросът е, кой ще е втори.  А и от къде са сигурни, че Алекса ще се влезе или пък номинираните няма да се спасят.
Абе чукват се те като нас по главите ....знаят продуцента. 🤭  И аз да съм в това племе ще съм против баш в мойто племе да е тоя сериал.

# 1 501
La Vikinda, имах предвид, че мъжката коалиция ще подпука жените, ако са на следващ съвет в същия състав. Не че не сме го виждали. Аз така го разбрах. Може и да бъркам разбира се.

La Catrala, Абе чукват се те, дали. Щом има още будали след три сезона да ги правят на маймуни

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 23:14 от Lafusko

# 1 502
Гарганела, не ми се иска, не ми се вярва, но и у мен остана впечатление, че Мирослава .....да речем, хич не си даваше зор и някак като че ли /пак казвам, може и да съм предубедена/ умишлено се забави и обърка и без това обърканото Зори.
Ами това е вариант. Не ми се ще да го вярвам, но е възможен. Доста хитро от нейна страна и добре изиграно.

# 1 503
На Елица и Алекса може да са обещавани места, привилегии, грошове, имунитети, даже и финал за единия или двамата обаче…. Когато продуцентът ти обещава толкова много неща; когато ти пуска толкова много шаранчета, шаранчето всъщност си ти. Това непрекъснато го виждаме с хора на продукцията- Мани в ИВ3; тези двамата, които са най одумвани в негативен аспект. Има много гнило в такива протекции, но винаги тези, които ги получават, нямат капацитета да се усетят за това. Безплатно е само сиренето в капана за мишките.

# 1 504
  • London
Аз снощи, наред със сигурността ми, че трола не е Елица и че си е фейк всичко написано, изказах и едно предположение. Че Алекса все пак няма да влезе в играта, въпреки, че ми се струва невъзможно, а и нерентабилно за продукцията с оглед всички произтичащи от Алекса ситуации, вдигащи рейтинга на предаването.
Сега съм 50 на 50. Все пак ще поизчакам още малко, но съм раздвоена в мисленето си относно точно този казус.
Въпреки всичко според мен сеирджийското ще вземе превес и Алекса все пак ще влезе.
Елина на какво може да го бие освен на вдигане на щанги евентуално.....тя нали това прави? Но в това не съм убедена, много се изложи.... но  честно казано предпочитам тя да вземе пред Алекса. Нещо което е невероятно за Тупаревски формат.

# 1 505
  • София
И така да е, поне Генчо им дава седмица или две повече живот в играта, на по-слабите звена. А не се знае какво ще стане след това. Има обрати и какво ли не. Докато Елица иска още сега да се гонят слабите звена и Георги обърна гъзицата.
В момента Веска и Звезди са на пангара от една страна и от друга самия Генчо, който се самопредлага, за да победи на Арената (друг е въпроса дали ще успее).
Аз лично не бих се пънел да ходя на елиминация, когато в това шоу с тези продуценти има чакащ да влезе мъж с 200 гроша, а жена му е известно име и е член на същия този мой отбор.

# 1 506
  • London
Добре де, те не знаят какво е станало след влизането на Веска, а след нея останаха трима резерви. Каква е тая убеденост "сто по сто*, че ще дойде точно Алексата?
Защото знаят, че има имунитет и не могат да гласуват за него на последния съвет.

А ако беше останал Гайтанов, и даже го беше победил? Теоретично де, не им знам уговорките.
Е, предполагат, че той ще отстрани Гайтанов, както и направи. Беше си предрешено. Разбира се, има варианта Елина да бие Алекса и да отиде тя, ама май никой не го взима насериозно този вариант.
Съдейки по Инстаграм следва да го схруска, за мен е енигма как човек с подобни тренировки......отива там и е по-зле от мен на терен. За жалост не очаквам чудо де.....както вече казах момичето не е качило и една снимка от формата. Все пак странно....

# 1 507
Я кажете, как смятате, дали Илиян прояви хитрост като събори и той два ключа в морето при скока си и така изравни по паднали ключове с жълти и червени? Съзнателно ли го направи?

# 1 508
  • София
La Vikinda, имах предвид, че мъжката коалиция ще подпука жените, ако са на следващ съвет в същия състав. Не че не сме го виждали. Аз така го разбрах.
Дори и така да е, желанието ѝ сега да жертва жена не е по-различно, най-малкото Генчо е много по-далновиден, казвайки че иска да запази племето цяло, в сравнение с Елица, която вчера каза на Веселина с няколко думи: "ще се наложи да си избереш противник за елиминационния дуел, ако искаш - може да е по-слаб, за да имаш шанс, просто избери още една жена, та да може Алекса да има двоен шанс да влезе", а днес речта ѝ прозвуча като "жени, за вас няма значение дали ще ви елиминират Генчо и Аспарух или аз и Алекса, нямам какво по-различно да ви предложа, но може да ме последвате". Тук няма солидарност или стратегия, каквато има в коалициите на другите две племена, тук един играч е с предимство и може да гласува, както си реши, ако не бъде спрян в зародиш.

# 1 509
  • Варна
И аз смятам, че Мирослава целенасочено не нареди пъзела. Елементарен е.

След толкова създадени ситуации покрай Алекса за мен ще бъде потрес ако той не влезе като пълноправен член на племе. Въпросът сега е дали ще го заредят с още грошове след като елиминира Елина . Това си мисля, колко подкрепен и подплатен ще бъде в сравнение с другите участници, и какво преимущество ще му даде това в играта. Ще може да си купи имунитет, гласове,облаги. Все плюсове. Simple Smile

# 1 510
За да не цитирам
La Vikinda С това съм съгласна на 100про

# 1 511
  • София
Я кажете, как смятате, дали Илиян прояви хитрост като събори и той два ключа в морето при скока си и така изравни по паднали ключове с жълти и червени? Съзнателно ли го направи?
Мисля, че да, както и участникът от "Непобедимите", който направи същото преди него, след като разбраха последиците за грешката на Ралица.

# 1 512
  • София
Резултатите в анкетата на последните два въпроса не се нуждаят от коментар.
Да гледат които трябва. Тук шарани няма. 🙄

# 1 513
Чудех ви се като се превъзнасяхте по снахата. НАй-накрая лъсна истинският й облик - г*золизка и откровено съботира пъзела.
Георги помага на малката булка да копаят дъното...

# 1 514
  • София
Георги не е прав по простата причина, че колкото и да да силни 2 от 3 племена ходят на съвет. Така че дори и Алекса да дойде при тях и да махнат слаб, те пак ще ходят на съвет. Такава е играта, така че трябва да се мисли не как да не се стига до съвет, а как да не ходиш ти срещу силни. И да пропуснат една седмица съвет заради Алекса, разлика няма, ако си от печелившата страна. Жените все ще ги изгонят.

Общи условия

Активация на акаунт