💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 166
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Елица като някаква примадона, защо реши, че тя и алекса са най-важни? А отгоре на това си им го каза, че тя и алекса щели да почнат да ги гонят.

Генчо е най в час и има разум да ги види нещата, а и не е женчо като алекса страхливеца.

Да я гонят тая елица, че ми дойде в повече.

Ама буквално им го каза. Нещо от рода "Какво значение има, дали Генчо и Пух ще ви гонят или ние с Алекса".

# 1 486
Гарганела,
Нищо не е размислил Георги след пъзела, пределно ясно му беше, че е нарочно и че твърде голяма става тая коалиция, за да не е част от нея. Тоест  да, размисли, ама в посока да е с жените.

# 1 487
  • Другата България
Аз снощи, наред със сигурността ми, че трола не е Елица и че си е фейк всичко написано, изказах и едно предположение. Че Алекса все пак няма да влезе в играта, въпреки, че ми се струва невъзможно, а и нерентабилно за продукцията с оглед всички произтичащи от Алекса ситуации, вдигащи рейтинга на предаването.
Сега съм 50 на 50. Все пак ще поизчакам още малко, но съм раздвоена в мисленето си относно точно този казус.
Въпреки всичко според мен сеирджийското ще вземе превес и Алекса все пак ще влезе.

# 1 488
  • София
Добре де, те не знаят какво е станало след влизането на Веска, а след нея останаха трима резерви. Каква е тая убеденост "сто по сто*, че ще дойде точно Алексата?

# 1 489
  • София
Аз нямам търпение да отпаднат и Алекса и Елица и да гледаме истинско състезание. Заради тези двамата гледаме целия този трагикомичен и дебилен цирк. Не са виновни те, употребяват ги продуцентите и сега народа ще ги залее с голямата си ''любов.'' Ама да са мислели, като са влизали и са се хванали на хорото.
А единият дори още не е станал пълноправен участник.

Много искам девойката на Борис някак си да отстреля мързеливия сърбин, но сценария вече е ясен. Като нищо ще пратят ревлата на елиминация, за да подсигури място на любимия в синьото племе. След това отново ще я гледаме как циври, защото тя го е пратила там и пак няма да са заедно Close
Улових се, че по време на вчерашния епизод се смея на моментите, в които Елица плаче (в моя защита: тя плака изключително дълго и стигна до етап, в който не можеше да говори), това не говори добре за моето психично здраве, дано не ни се налага да ставаме свидетели на това още дълго.

# 1 490
Добре де, те не знаят какво е станало след влизането на Веска, а след нея останаха трима резерви. Каква е тая убеденост "сто по сто*, че ще дойде точно Алексата?
Защото знаят, че има имунитет и не могат да гласуват за него на последния съвет.

# 1 491
  • София
За съжаление свалям отново коефициента за победител Елица.
От 1.90 падна до 1.50
Но скоро няма да стигне (надявам се) скандално ниското 1.10
Все пак боркинята така се изложи, че вярвам, че разума все пак ще надделее и няма да допуснат подобен победител. Ще е голямо петно за шоуто. Но същото се отнася и за Алекса.
И айде стига чужденци са печелили родните формати. Аман вече.
Дано ги употребят максимално и после по живо по здраво, като с Катя и Йоана в сезон 2.

# 1 492
  • Другата България
Гарганела, не ми се иска, не ми се вярва, но и у мен остана впечатление, че Мирослава .....да речем, хич не си даваше зор и някак като че ли /пак казвам, може и да съм предубедена/ умишлено се забави и обърка и без това обърканото Зори.

# 1 493
  • София
Защото знаят, че има имунитет и не могат да гласуват за него на последния съвет.

А ако беше останал Гайтанов, и даже го беше победил? Теоретично де, не им знам уговорките.

# 1 494
  • London
Много искам девойката на Борис някак си да отстреля мързеливия сърбин, но сценария вече е ясен. Като нищо ще пратят ревлата на елиминация, за да подсигури място на любимия в синьото племе. След това отново ще я гледаме как циври, защото тя го е пратила там и пак няма да са заедно Close
Тя ако е разумна дама ще иска да са в различни племена. Така няма да настройват останалите в племето срещу себе си и ще си имат своите различни фронтове, а пък при Обединени племена ще имат връзки с хора от различни племена, което е в плюс. Аз така го виждам....

Жалко за Гайтанов днес. Тъжно стана. А Елина като посрана ще си иде....никъде не би и навсякъде последна. Малко ми дожалява за нейния престой, пък щеше да учи Боби как се играела играта. Превъртя я ...даже по-зле от Касим като статистика.😅

А битката от утре е от колумбийския формат.😅Едно към едно в него имаше много нерви и дори дисквалифицирани. Имаше контузии, предразполага да фраснеш някой, ако си по-нервен. Ще видим наще как са я направили....., Но с играчи като Касим се обезсмисля честно казано.

Абсолютно Дяволо, идват някакви глаДни казаци или сърби и ще им даваме големите награди. Хайде няма нужда...

# 1 495
Едната реве за сестра си (сезон 2), другата реве за гаджето си (сезон 4), а в трети сезон всички реват заради Мани. Това по-зле от индийски сериал.

# 1 496

А ако беше останал Гайтанов, и даже го беше победил? Теоретично де, не им знам уговорките.
Е, предполагат, че той ще отстрани Гайтанов, както и направи. Беше си предрешено. Разбира се, има варианта Елина да бие Алекса и да отиде тя, ама май никой не го взима насериозно този вариант.

# 1 497
  • София
Аз понеже харесвам всички участници в ситуацията, мисля че всеки имаше право. Генчо е прав,  че си вкарват таралеж в гащите с двойка с пари. Георги е прав, че племето ще се стане по-силно, а Елица е права, че първите изгонени ще е са жените. Елица, до колкото разбрах, знае че ще я номинират. Въпросът е, кой ще е втори.  А и от къде са сигурни, че Алекса ще се влезе или пък номинираните няма да се спасят.
Не знам как не я досрамя да излъже така и да позлва тези жени за параван, след като заяви, че цели да номинира Веселина (и ако не беше тя там, сигурно друг слаб участник - Звезделина), за да освободи място за Алекса. Елица каза, че вижда жените като слаби и иска племето да "изчисти слабите играчи", това потвърди и Георги. Тези ѝ две твърдения противоречат на това, че иска да запази жените, тя утре иска да жертва жена, за да влезе Алекса.

# 1 498
  • София
Хаха, както винаги коментарите в темите сцепват мрака 😂😁😎
Добре че са те да ми оправят вкуса от пошлостта, която се сипе от екран.

# 1 499
Аз лично виждам саботаж. Това е пъзел за 4-5 годишно, с малкият ми син на 6 вече не редим това ниво. Как е възможно да не се разбира…

Напълно излишни участници от умствено и физическо отношение са Мирослава и Звездонещо си

Общи условия

Активация на акаунт