💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 146
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Другата България
Скрит текст:
Искам утре сините да паднат. Колкото и да са ми на сърце, това трябва да се случи и Касим да се прибира. За първи път се сблъсквам с такъв участник. Хем ми е мил, защото го виждам как се раздава на макс, хем не искам останалите да страдат заради него. Може би защото няма злоба в това момче. За това са и симпатиите ми. Днес също се видя, че всъщност Алекс нареди пъзела, Касим пак правеше грешка след грешка.
Според мен Георги просто се уплаши от номинация и за това врътна дупарата.  Не мисля, че има този потенциал да вижда 3-4 хода напред. Поредната мишчица гризанка.
Скрит текст:
И много, ама ужасно много съм разочарована от Алекса. Мамка му, къде под ягодите отидоха тез неща чест и достойнство.  Всъщност той не ми е виновен. Вината си е само моя, че още вярвам и се надявам, че съществува рицарството и достойното мъжко поведение.

Допълвам, че забравих. Одеве изгледах лайфа на Чакалов, Лефтеров, Фифо и бившата на Лефтеров (сори, но постоянно забравям имена) Та всички чакаха с нетърпение да гледат утрешната битка, било епично. И най-вече това, което е направил Касим. И четиримата се изказаха с много ласкави думи за него.

Както вече написах, същото мисля и аз.
И някак ми се иска именно сините да се спасят утре, все още имам сантимент към тях - толкова различни всички, и толкова еднакви, когато са сплотени и заедно. Наглед най-слабото физически племе, но всъщност най-силното. Духом.

# 1 546
  • софия
Скрит текст:
Искам утре сините да паднат. Колкото и да са ми на сърце, това трябва да се случи и Касим да се прибира. За първи път се сблъсквам с такъв участник. Хем ми е мил, защото го виждам как се раздава на макс, хем не искам останалите да страдат заради него. Може би защото няма злоба в това момче. За това са и симпатиите ми. Днес също се видя, че всъщност Алекс нареди пъзела, Касим пак правеше грешка след грешка.
Според мен Георги просто се уплаши от номинация и за това врътна дупарата.  Не мисля, че има този потенциал да вижда 3-4 хода напред. Поредната мишчица гризанка.
Скрит текст:
И много, ама ужасно много съм разочарована от Алекса. Мамка му, къде под ягодите отидоха тез неща чест и достойнство.  Всъщност той не ми е виновен. Вината си е само моя, че още вярвам и се надявам, че съществува рицарството и достойното мъжко поведение.

Допълвам, че забравих. Одеве изгледах лайфа на Чакалов, Лефтеров, Фифо и бившата на Лефтеров (сори, но постоянно забравям имена) Та всички чакаха с нетърпение да гледат утрешната битка, било епично. И най-вече това, което е направил Касим. И четиримата се изказаха с много ласкави думи за него.

Както вече написах, същото мисля и аз.
И някак ми се иска именно сините да се спасят утре, все още имам сантимент към тях - толкова различни всички, и толкова еднакви, когато са сплотени и заедно. Наглед най-слабото физически племе, но всъщност най-силното. Духом.
Ей тъй съм и аз. За това и хем рева, да махнат Касим, хем ми е жал за него. Не знам как успяват, но всеки път ме изненадват, че правят немислимото и додрапват до края. Май си права, че духът им е непобедим, пък нека да са фрийк шоуто. Обичам ги тези сини и това си е.

# 1 547
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз пък разбирам Гошо - иска силен отбор,който ДА НЕ ХОДИ на елиминации.И за да се подсили,трябва да разкара една жена,за да влезе Алекса на нейно място.
 И така като ги гледате червените,как мислите,че ще побеждават с 5 жени вътре,които освен Елица и Зорница,не стават за нищо.
Мирослава, Звезделина,Веселина ... Нищо - гола вода. Да се махат.

Генчо,който аз много харесвам от начало на играта(грешно го прецених във визитката) не е прав. Иска да си пази женичките,за да му осигуряват гласове.Значи той е ок да ходи на елиминации,защото има хора преди него за гонене.Гошо пък не иска елиминации и мисли в перспектива.

Пъзела беше пъзел за 6 годишни и сигурно се реди за 2-3 минути. Срамота са червените..

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 08:23 от Adoralova

# 1 548
Да иаз съм на мнение , че на Генчо не му пука за отбора (би ли жертвал Аспарух който забави племето) Сега е ербап понеже ще се излиза срещу сини а там който и да хванеш ще го минеш. Дали ще е толкова отворен срещу жълти. Надали. Да коли и беси в отбора е неговата фикция и всяка бъдеща съпротива се стопира. Права е Мира, те трябва да стоят и да си чакат реда в който ги е подрердил Генча - както много вярно забеляза и Веска. Да супер дадоха и шоколадче , но тя не е 5 годишно момченце да се върже. Да ще отиде при силните (групата на Генчо- който с аспарух правят не по-различна двойка от тази Алекса -Елица)
Ако Алекса беше избрал Гайтанов щеше да се коментира колко е тъп и рискува всичко и липса на стратегически умения и смешни дрънканици за чест и достойнство. В тази игра претенциите за чест , достойнство и сълзите от някой предизвикват най-много негатив

# 1 549
_Hope_ мнение един път.
За мен Мира просто не може да работи под напрежение. Видя се и на първия пъзел. Едва ли е саботирала.
Тя хич не ми изглеждаше напрегната, даже сууупер спокойна си беше. 🤣

# 1 550
  • Sofia
Интересен епизод гледахме снощи. Simple Smile Накратко: "Традициите не са това, което бяха". Няма чест, липсва достойнство, няма приятели, а тънки сметки и вечни интереси, всеки се е втурнал да спасява собственото си Дъ. И се излага според възможностите си, а при някои те са големи. Но защо ли си мисля, че сагата Гайтанов не е приключила и тепърва "ще изскочи зайчето от храстите". 😃

# 1 551
Мери,
напълно съгласна съм, запари под краката на Жаро и той се усети, но не очаквах, че ще се опълчи. Очаквах да играе на тихия фронт, или да е безгласна генчова пешка до края. Затова бях много изненадана от видяното снощи. И той си играе играта, но сега е решил да заложи на своя стратегия, не да следва чужда. Издига ми се едно ниво над дъното единствино заради отстояването на мнение, защото наистина не го очаквах.
Генчо се наигра,  защото много си повярва и реши, че безропотно ще следват зададената от него посока. Жоро с нищо не показа, но вероятно не му е било драго да е ко-водещ в капитанската си седмица.
Друго не разбирам аз. Защо всички червени са изтерясали за евентуалния единен вот на Елица и Алекса, като разликата между тях и Генчо и Пух е само, че последните не изпитват романтични чувства един към друг.

# 1 552
  • София
Мери,
Друго не разбирам аз. Защо всички червени са изтерясали за евентуалния единен вот на Елица и Алекса, като разликата между тях и Генчо и Пух е само, че последните не изпитват романтични чувства един към друг.
За сега Simple Smile

# 1 553
Абе на мен ли само ми прави впечатление или...Елица не говори нещо правилно български ..нещо словореда някой думи са ми странни.
Абстрахирам се, че много ми падна в очите с тази нейна истерия.

# 1 554
  • софия
На леля Генка и запари под краката, то е ясно. Мисълта ми беше, че Жорето не го направи обмислено с идея за няколко хода напред. Просто хо хвана страх, хайванчето,  защото се усети, че като капитан освен благините да папка по три пъти на ден каквото душа му иска ще трябва и да излезе на пангара и да се бие на номинационната арена. И изведнъж рязко се загрижи за благото на племето, едно към едно, като чича си Генча. Мацките при всички случаи са жертвени агнета, ако не се стегнат и направят нещо по темата.

# 1 555
  • SF
Aз пък разбирам Гошо - иска силен отбор,който ДА НЕ ХОДИ на елиминации.И за да се подсили,трябва да разкара една жена,за да влезе Алекса на нейно място.
 И така като ги гледате червените,как мислите,че ще побеждават с 5 жени вътре,които освен Елица и Зорница,не стават за нищо.
Мирослава, Звезделина,Веселина ... Нищо - гола вода. Да се махат.

Генчо,който аз много харесвам от начало на играта(грешно го прецених във визитката) не е прав. Иска да си пази женичките,за да му осигуряват гласове.Значи той е ок да ходи на елиминации,защото има хора преди него за гонене.Гошо пък не иска елиминации и мисли в перспектива.

Пъзела беше пъзел за 6 годишни и сигурно се реди за 2-3 минути. Срамота са червените..

Точно така! Ако влезе Алекса, щял да прави коалиция с Елица и щял да играе против Генчо, Пухчо и Гошко, което въобще не е сигурно и никога не го е заявявал.
Ако обаче не влезе Алекса при червените, което ще направи предаването по-интересно, коалицията при червените си я има - Гошко, Генчо, Пухчо, Зорничка.... Нали ги видяхте, когато Зорница донесе информацията от женската коалиция.
Ясно е, че в тези игри се правят И коалиции, а не се търчи само по пясъка и да се мъкнат сандъци с катинари. Има нещо отвъд мъжката сила и тестостерон. И май точно заради него гледаме и коментираме Игри на волята, а не Евроспорт 1 и 2. - там са предимно състезатели и стратегиите са забранени.

# 1 556
Абе на мен ли само ми прави впечатление или...Елица не говори нещо правилно български ..нещо словореда някой думи са ми странни.
Така е, да. Живее в Сърбия, Алекса вече го спомена,  затова подозирам, че оттам идва обърнатия словоред.

# 1 557
  • София
Всички очакваме довечера жълтите да смажат сините, но да не се случи изненада? Те тогава сметките на Непобедимите хептен ще излязат криви. Айде, Касим и Цецо. Мачкайте! Grinning

Безстрашните са ми любимци, но искам ново меле между Фифо и Жени. Става скучно, когато бият наред.

# 1 558
  • София
Така е, да. Живее в Сърбия, Алекса вече го спомена,  затова подозирам, че оттам идва обърнатия словоред.
Те са заедно от една година, кога успя да забрави българския за толкова кратко време това момиче?

# 1 559
На леля Генка и запари под краката, то е ясно. Мисълта ми беше, че Жорето не го направи обмислено с идея за няколко хода напред. Просто хо хвана страх, хайванчето,  защото се усети, че като капитан освен благините да папка по три пъти на ден каквото душа му иска ще трябва и да излезе на пангара и да се бие на номинационната арена. И изведнъж рязко се загрижи за благото на племето, едно към едно, като чича си Генча. Мацките при всички случаи са жертвени агнета, ако не се стегнат и направят нещо по темата.
Мен също ми е интересно, защо Елица не говори правилно. Струва ми се, че има някаква причина, допускам, че не е само "лош български". Трудно изказва мисълта си, липсва ми логика в думите й. Случва се, да, не е олимпиада по математика, но водещият каза, че е Царица на пъзелите. Някои хора са с високи възможности на логически игри, но там пък няма проблеми с изказа. Трябва да се четат книги и то не само книги по здравословно хранене и себеутвърждаване, с автори, които също не са чели много книги.

Общи условия

Активация на акаунт