💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 954
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 650
Днешната битка, колкото и епична да е била, е битка с предизвестен край. Изглежда е наложително сините да са на съвет, иначе от продукцията биха дали някоя по-равностойна битка.

Близначките гласуваха с един глас.

# 1 651
  • София
Близначките от сезон 1 как гласуваха, забравила съм? С един глас ли бяха?
Бяха със статут на един участник - гласуваха с 1 глас и на елиминационтите битки трябваше да избират коя да играе. Технически губи една, но отпадат и двете.

# 1 652
  • London
Ще ги призная от продукцията ако ни шокират всички във вторник и Елина елиминира Алекса с 200 гроша вкъщи в Партизан Арена.
Ето това ще е класически 'сървайвърски Blindsight' за зрителите. Никой няма да го очаква. Нито обикновените фенове, нито тези, които гледат по-детайлно и нареждат мозайката според самите продуценти и техния маниер на водене на риалити формати.
Аз лично ще ги поздравя. И ето с такива ходове (не точно ход, просто нещата от живота, случило се е и толкоз, все едно жена не може да бие мъж, сефте...) могат да започнат да връщат лека-полека загубеното доверие, за което вината си е изцяло в тях, не в нас, феновете...
Едва ли😅 Елина даже не се е писала участник в Игрите и подозирам има желание да забрави това нейно участие 👀

# 1 653
  • Пловдив
Ох двете червени на пъзела са срам и позор, да редиш и да трупаш върху дупка е мега тъпо.

# 1 654
Генчо трябва да благодари на Елица за това, че с глупостта и наглостта си отвлече вниманието на зрителите от неговите сексистки коментари

# 1 655
  • София
Време е за пируети на лед. 😊

# 1 656
  • Пловдив
Алекса го превърнаха в човека-игра.
Тия схеми и сметки без кръчмар, нелепи са, Елица и Генчо + компания.

# 1 657
  • София
Фейгин е много готина, първата седмица беше малко стресната като най-малка (от най-малките), но бързо влезе в час. Искрено се надявам да не се е контузила по време на ИВ и да може да продължи спортната си кариера. Рисковано си е за активен спортист.

# 1 658
Кариерата на индивидуален фигурист завършва на 18 г, ако не знаете. Може да има шанс в двойките, стига да си намери партьор и да се сработи. Иначе не е лошо момичето. Според мен това, че майка й я изоставила доста я е травмирала в самочувствието.

# 1 659
Свършва в Русия при мелачката на Етери. Има много  други примери за фируристки над 20г

# 1 660
  • София
Кариерата на индивидуален фигурист завършва на 18 г, ако не знаете. Може да има шанс в двойките, стига да си намери партьор и да се сработи. Иначе не е лошо момичето. Според мен това, че майка й я изоставила доста я е травмирала в самочувствието.
Февруари нали участва тя в Пекин и беше на 19. Аз не съм попадала на информация, че се е отказала, но може да съм пропуснала.

# 1 661
Хайде сега да видим за какво трябва да говорим с месеци в битката между Касим и Лефтеров Simple Smile
Приятно гледане на всички.

# 1 662
  • София
Благодаря, но както започнаха...

# 1 663
Боже, как болно й светнаха очите на Елица, Ралица като каза Алекса….

# 1 664
  • Sofia
Явно Гайтанов наистина е напуснал. Странно и някак претупано беше напускането му. Трябва да си призная, че теорията ми, отиде по ягодите. Simple Smile
Но циркът продължава, приятно гледане! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт