💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 035
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Това само в ИВ може да стане.
Онзи ден Алекса се кълне в мъжка доблест и чест, сега го раздава 'злодей'
дооообреее
Но както каза и Бенгън, с подобно мощно побутване от продукцията не е трудно.

# 1 636
А, не им трябва много причини и на двете, за да си станат омразни. Аз все си мисля за онова подхвърляне, че целта на заниманието е да сменят Ралица с Евгения в следващия сезон. Джаферович беше коментатор в студиото в нам кой сезон (на мен лично не ми допадаше), а жена му посещава активно реалитата по телевизиите. Ралица не беше харесвана много, май и сега не е на пиедестал, трудно й е, личи си, че се измъчва в тази роля. Сигурно си има друга работа, но пък на кого му е хубаво да му застрашават нещо, което вече е започнал. Пък и Евгения няма нищо общо с Александра Сърчаджиева - интелигентна, чувствена, избягваща скандали и глупости.

# 1 637
С всички кусури на Ралица не си представям Джаферович водеща. Така сме свикнали на красота от екрана, че да ме извини, но незавасимо от тежката причина за състоянието на лицето и, ми е неприятно да я гледам. Не си представям съдържанието, което би вкарала, но предполагам, че ще е плиткоумно. Ако трябва да се сменя Ралица повече си представям Фейгин- свежарка е.

# 1 638
Ето и анкетата за епизод 15, от  21-ви септември. Всеки може да види резултатите след като изпрати своите (бутона Done).

https://www.surveymonkey.com/r/LBQ5Y8J

# 1 639
  • София
Сони, може ли да пускаш периодично как се котират епизодите като проценти.
От 1-ви епизод досега.

# 1 640
Сони, може ли да пускаш периодично как се котират епизодите като проценти.
От 1-ви епизод досега.
Присъединявам се към молбата, на мен също ми е интересно и редовно попълвам анкетата.
Може даже да се помисли и в посока на добавянето на резултатите към първи пост в темата.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 18:57 от Bengun

# 1 641
  • София
Ами ще го правя ама ми трябва някаква база.
И на мен ми е доста любопитно.

Simple Smile

# 1 642
  • София
Не виждам причина и дори възможност Жени да замени Ралица като водеща, но доста от хората, пишещи статии в медии като fakti.bg, четат форума, както и коментарите във Facebook, напълно възможно е на база на коментарите и предположенията, споделени тук, да се появи статия с тази новина. В днешно време новините ги създаваме ние. Bowtie

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:55 от La Vikinga

# 1 643
Принципно е ОГРОМНА грешка да оставиш двойка от външния свят да са заедно в индивидуална игра

Само че тук сме още на етап отборна игра и всеки, който иска да стигне до индивидуалния етап, малко или много трябва да играе отборно.

Аз се считам за трезво и стратегически разсъждаващ човек и в ситуация на попаднал в червеното племе с тези хлъзгави и ненадеждни кухавелници, категорично бих се радвал от новосформирана коалиция около силни играчи с грошове. Най-малкото може да ги ползваш като ракета носител към финалите. Неделчо от миналия сезон е азбучният пример.

Георги малко ми се вдигна в очите, че се пусна от полата на леля Гена и започна да разсъждава по-самостоятелно и трезво. Макар че малко смешно излезе - допреди два часа се продаваш за кльопачка, пък изведнъж се пишеш много загрижен за племето. Абе много са яки червените за втори пореден сезон.

# 1 644
За мен Георги е хлапе,което се възгордя, че му предлагат нещо ново, невиждаааано до сега Joy но е ясно, че и от продукцията са го нагласили. Май загубвам вече интерес. Основно драми, сълзи и глупости гледаме. Забравиха за битките. Капитанските все едни и същи...

# 1 645
Ето и анкетата за епизод 15, от  21-ви септември. Всеки може да види резултатите след като изпрати своите (бутона Done).

Само малко по процедурата въпросче. Kолко успешно са туширани съмнения за нагласеност на играта (у зрителя)? От 1 до 5. 1 - много слабо се тушират 5 - тушират се много успешно. Правилно ли предполагам?

# 1 646
  • София
Днешния епизод щял да бъде епичен.
Още от вчера 'хайпват' всички от жълти и сини. Че и от постове на продукцията също. Хвали се Касим, сигурно са го размятали яко, ама той като пинчер е налитал и не се е давал.
Щяло да има много яки битки и емоции.
Само да не излезе много шум за нищо.
Заредил съм колата и пуканките. Grinning

# 1 647

Само малко по процедурата въпросче. Kолко успешно са туширани съмнения за нагласеност на играта (у зрителя)? От 1 до 5. 1 - много слабо се тушират 5 - тушират се много успешно. Правилно ли предполагам?

Правилно. По-ниските точки винаги са по-кофтият вариант и водят до по-нисък краен резултат.
Ако нищо не гласуваш по даден въпрос, той не добавя нищо в крайния резултат. Въпреки това се терзая дали не трябваше да сложа навсякъде и по една нула като опция.

# 1 648
  • Буркина Фасо
Принципно е ОГРОМНА грешка да оставиш двойка от външния свят да са заедно в индивидуална игра

Само че тук сме още на етап отборна игра и всеки, който иска да стигне до индивидуалния етап, малко или много трябва да играе отборно.
дали ще са двойка от външния свят или двойка в коалиция от вътрешния почти няма разлика.Smiley
с едно решение от продукцията "двамата от вън да не гласуват за един и същ състезател" и нещата се оправят.
или пък двамата да имат право на 1 глас.

# 1 649
  • София
Близначките от сезон 1 как гласуваха, забравила съм? С един глас ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт