💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 982
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Морунов и до последния ден да беше останал нямаше шанс .....имаше поне 2-3 по-добри от него на 100%. Там хората се наблюдават един/друг....в даден етап си даваш сметка колко пари струваш и дали имаш шансове.
Имайки предвид тримата финалисти в трети сезон - Андрей, Симеон и Паулина, е прекалено субективно да се заяви, че Морунов няма шанс срещу никого от тримата.

# 1 621
нали осъзнаваме, че визитките са силно преувеличени?
отделно не мисля, че травмата да те изостави майка ти е по-малка.
Ако ще сравняваме личната драма на Фейгин с травмата от това да станеш свидетел на трагедията на десетки или дори стотици други хора, както се е случило с Мани, коя ли травма настина е по-голяма? Не знам, въпрос на морален компас.

# 1 622
  • London
Той нямаше според мен шанс срещу Андрей, Симеон и още 1-2 на мъже от сините. На прима Виста се сещам за този дето прилича на Лефтеров. Вече не му помня името.....🤷 А също си мисля, че и Боби прецакаха иначе щеше да стигне много по-далеч, той също беше много по-силен от Морунов. В червеното племе като цяло бяха средно подготвени + адски слабите жени. И те прецакани още от самото начало както са сега сините.

# 1 623
  • София
Понеже не помня: каква травма е преживяла Мани?

# 1 624
  • София
Петимата финалисти бяха Андрей, Симеон, Паулина, Стратимир и Неделчо, ако помня добре. Според мен Морунов имаше шанса да е сред тях, ако не беше попаднал в елиминационен дуел, който можеше да бъде предотвратен, точно преди това. Съществуват редица битки, в които той има шанс за победа над Симеон, Неделчо и Паулина. Андрей също не се е справял на не една или две битки, Стратимир отпадна на финала заради баланс (при редене на топчета?). Играчите, отпаднали преди Морунов, не мисля, че са от значение за статута му в играта, споменах го, защото отпадна ненужно на крачка от финала понеже реши, че иска да отиде на елиминации, притежавайки сабите на спасението.

Понеже не помня: каква травма е преживяла Мани?
Мани (от този сезон) е работила в болница в Лондон на първа линия в началото на пандемията и е станала свидетел на това как хората умират сами и изолирани, в същото време не можела да се види със семейството си в продължение на 10 месеца. Пандемията беше една колективна травма, предполагам за лекарите и медицинските лица, работещи на първа линия е нещо, което никога няма да забравят.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 16:27 от La Vikinga

# 1 625
Да сравняве л травмите им е все едно да сравняваме ябълки с круши - и двете са различни, но за мен е грозно да им ги мерим все едно мъже си мерят ***. Не е красиво и двете са тегави, тегаво е и на Касим миналото.
Мани каза, че е била 1ва линия по време на ковид, не е виждала семейството си с месеци и е ходила да прави компания на умиращите, когато умираха като кучета сами и нищо не знаехме.

# 1 626
  • Другата България
Естествено,  че няма да разкриват нищо на лайфовете. Както и никъде другаде. С тия договори, и това следене в социалните мрежи, на никой не му се дават грешни пари.

# 1 627
# 1 628
  • София
Нормално е да не се разкриват неща в лайфовете, то оставаше и да се. Затегнали са коланите, защото в сезони 2 и 3 си се разкриваше, като Горилата например беше цар в това отношение. Не директно да ти изпльокат някое име, но то ставаше ясно за всички какво се има предвид...
Но пък от друга страна се разказват любопитни неща около самите битки и ежедневието, неща които не са ни показани от Нова и т.н.
Лефтеров и Чакала казаха, че не биха взели храната както стори Георги.
Фифо се замисли и каза, според зависи на коя локация е в момента и в коя фаза е играта
Като цяло защитиха избора на Алекса, но и че този избор е бил много улеснен (имунитет при 4-ма оставащи, реално 3-ма), а при Чакалов бяха 6 оставащи човека и без опцията за имунитет.

# 1 629
  • España
Най-накрая някой спомена странната договорка на Мани и Вики! Мислех, че съм я сънувала! Grinning
Предполагам,  че ще пуснат на елиминация Касим и Велислава. Крайно време беше.

Аз вече им нямам вяра на анонсите ! Може Вили и Мани да са намерили някоя джанка и да се договарят само те да си берат от нея . 🥴

# 1 630
  • София
Ще ги призная от продукцията ако ни шокират всички във вторник и Елина елиминира Алекса с 200 гроша вкъщи в Партизан Арена.
Ето това ще е класически 'сървайвърски Blindsight' за зрителите. Никой няма да го очаква. Нито обикновените фенове, нито тези, които гледат по-детайлно и нареждат мозайката според самите продуценти и техния маниер на водене на риалити формати.
Аз лично ще ги поздравя. И ето с такива ходове (не точно ход, просто нещата от живота, случило се е и толкоз, все едно жена не може да бие мъж, сефте...) могат да започнат да връщат лека-полека загубеното доверие, за което вината си е изцяло в тях, не в нас, феновете...

# 1 631
  • София
Нормално е да не се разкриват неща в лайфовете, то оставаше и да се. Затегнали са коланите, защото в сезони 2 и 3 си се разкриваше, като Горилата например беше цар в това отношение. Не директно да ти изпльокат някое име, но то ставаше ясно за всички какво се има предвид...
Цяло чудо е, че все още няма име на победител, което да се тръби из интернет на този етап от формата. Във втори и трети сезон имената или отличителни характеристики на победителите като "доктор" и "руснак" бяха споменати още с обявяването на участниците. NOVA имат печална слава с опазването на тайни около предавания на запис. А твърдението за преиграния финал на първи сезон беше споделено в коментар във Facebook, лично от един от участниците. Александър от трети сезон, който наруши договора си още по време на снимките на сезона, тази година го и качи в профила си в социалните мрежи. IG Live-те на Тодор (сезон 2) с подробни описания на менюто в резиденция, информацията, че имената на племената в новите договори дори не били променени от първи сезон и фактът, че каза, че "големият мъж", имайки предвид Милен, е победителят, в седмицата преди финала, си остават легендарни, за добро или лошо. Аз изпитвам уважение към всеки, пожертвал се да изслуша предаване на живо на Тодор за повече от 10 минути. Та, колко да са ги затегнали... Sweat Smile Дори в темите тук често има потребители, които случайно познават някого от участниците и знаят докъде е стигнал. Този сезон поставя рекорд с липсата на спойлър за победител в третата седмица, дано не го урочасам. Smile

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 18:17 от La Vikinga

# 1 632
  • Варна
Нещо ви изтървах, ама чух, че Джаферович направила скандал на Ралица, вярно ли е?

# 1 633
  • София
Нещо ви изтървах, ама чух, че Джаферович направила скандал на Ралица, вярно ли е?
Появи се статия, в която пише, че имат обтегнати отношения с водещата Ралица Паскалева, статията е базирана на две-три реплики, които си размениха на арената. В частност може би тази, в която Ралица каза на Жени, че предимството, което тя е извоювала на капитанска битка, отдавна било загубено, и не са спечелили битката балгодарение на него. Статията изглежда като интерпретация на някой зрител, въпреки че има автор - Венелина Маринова.

https://fakti.bg/life/713857-jeni-djaferovich-na-noj-s-ralica-pa … -v-igri-na-volata

# 1 634
Вече започвам да играя играта!  И тоя лаф се изтърка.

Абе как ви се струва нормално някой да се трансформира за нула време от най-наивния дето не знае къде е в най-големия стратег?

Общи условия

Активация на акаунт