💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 043
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 050
Алекса заслужава да влезе и играе в основния състав! Само обира негативи , заради Елица. Не го заслужава- бие се до край, много позитивен, има присъствие. Гайтанов , досега не ми е интересен, а и се вижда, че не толкова добър в игрите след като губи.

# 1 051
Много странен епизод. Даже не знам какво гледах - Разкази с неочакван край, Море от любов... Елица вече е тотано дъно. За какво си отишла там, бре моме? Да играеш в ИВ или да се гушкаш с либето? Зорница и тя се показа в ужасна светлина. Веселина е ясно, че са я вкарали за цирка. А с избора на Георги май става ясно, че червените са на пангара за разпаднало се племе. Виктория след злобата при номинацията, вече започва да ми харесва. Просто тази игра не беше нейната. Макар че то доста игри се оказва, че не са нейните. А Лефтеров ми падна в очите много. Първо с приказките към Мирела, а после и с капитанската. За пореден път нечестна игра - първо се подпираше с ръце, а после през цялото време си подпираше кубчетата. Даже, като каза, че е готов, май още ги държеше. Но за жълтите наказания няма. В промото за довечера има предупреждение за наказание и май е за жълтите. Да видим дали ще има такова или се си остане с предупреждението. Интересно кого ще изгони Алекса. Залагам на Елина. Но глупав ход от негова страна. Може да не спечели срещу Гайтанов и да си замине в къщи с грошове.

# 1 052
Алекса дава заявка, че е мъжкар, справедлив, честен. В този случай би било редно да остави Гайтанов за мъжка и оспорвана битка. В другия случай ще се окаже фвалипръцко.

# 1 053
  • София
Айде и Зорница в джаза Simple Smile Обичайно не коментирам външния вид на хората, но това момиче е тотал щета. Представям си я на какво ще прилича след няколко години, на фона на природните й дарби Simple Smile

# 1 054
Папагал ми викайте, защото леко ще повторя вчерашното си мнение с нотки на допълване:
Във визитката, а и на началната битка за резерви, Алекса изглеждаше изключително мотивиран за влизане на всяка цена, точно както Чакалов. Чакалов когато спечели място, показа адекватното държание, а то е, че нищо и никой не могат да те откажат от влизане в така желаната от теб игра. Когато се рискува така брутално, трябва да има доста висока морална стойност например, която да си струва, тук не я виждам- само евентуален риск за отпадане от по-слаб играч. Да, 200 гроша и имунитет са доста, но само при условие за гарантирано оставане. Ако наситина беше негов ход, щеше да избере Гайтанов за влизане по всевъзможни стратегически причини, а именно: Той ЩЕ има имунитет, това означава, че остава сам срещу две жени, една се елиминира, а в последствие остава сам срещу една. Наистина ли мислите, че са му конкуренция? Вкарвайки Гайтанов, всъщност го елиминира като конкуренция, това щеше да е единственото логично обяснение, макар и пак да не ди заслужава риска. Че и го печели за съюзник на по-късен етап, така стават много силни с Елица, ако са трио. 
Мислите ли, че харесва Веселина наистина като човек толкова, че да и отстъпи мястото си, че това не е режисирано? С този човек ли съпоставя победата си?
Отделно, изключително грозен е начинът, по който продукцията се опитва да вземе за мезе жената, вкарват я, за да е пушечно месо и да търпи подигравки. Тя обаче се взе в ръце и почна да се държи разумно, достойно и човешки. И да, браво на Генчо, че я посрещна като човек поне. Алекса го гледам на втора обща снимка при Виктория, сприятелили са се сигурно и е при сините. Но яко я засука сърбинът играта вчера, беше много симпатичен, ама тотално не ми се понрави това, което направи. Буквално сребърник.

# 1 055
  • София
Алекса има напълно реален шанс да победи всеки един от останалите, не е чак толкова Уау че взе грошовете. Особено ако изгони Гайтанов и се бие срещу Елина, 100% е вътре.
Но и според мен нещо ще се завърти за да влязат и двамата мъже. Я Касим, я двойна елиминация, ще има драма и съспенс.

# 1 056
Мани не споделили, че баща й е починал от корона или нещо от сорта? Хич не помня драмата й.... Някой ако иска да разкаже, ако е това и на мен се случи същото. Не бих го нарекла драмата на живота ми ... Стават тия неща, още по-малко да е основното нещо дето ще вмъкна във визитката си.
Работила е в Ковид отделение на първа линия, съответно не е имала възможност с месеци да се вижда с никого, сбълскала се е с много смърт (първите месеци си беше страшно, непознато). Смятам, че това остава травма наистина. Да, такава й е професията, но тя е млада още, различно е, ако някой има опит и тогава се сблъска. При нея малко ударно е станало. Е,  визитките са да покажат драма, на повечето бяха такива. Не мисля, че се самоопределя само с това.
Мани разказа още как, когато са имали свободно време, са ходили при болните от КОВИД, за да не са сами. Защото голямата трагедия беше в това, че тези хора починаха в пълна изолация и не можаха да си вземат сбогом с близките си, нито близките им с тях. Веднага направих сравнение с отношението в българските болници. Много ме трогна това момиче и само за това ще й симпатизирам до последно.

# 1 057
  • София
Аз продължавам да недоумявам за поведението на Елица. Първо, чистосърдечно вярва, че възлюбеният ще дойде при нея и че всички останали го чакат с нетърпение. После - не може да бъде! - не влиза Алекса и се почва рев на глас, сякаш са ѝ съобщили трагична вест, да не дава Господ.
И накрая има безочието да заяви, че ще саботира отбора, защото тя не е дошла тук за някаква си победа, а за Алекса!! Astonished

Твърде недорасло и егоистично девойче, не е нормално това

# 1 058
нали осъзнаваме, че визитките са силно преувеличени?
отделно не мисля, че травмата да те изостави майка ти е по-малка. та всеки си има драматични преживявания, но в крайна сметка тук гледаме игри и характер. последният при Мани нещо май куца, не съм видяла нещо кой знае колко положително досега. Фейгин също. Илиян не го коментирам даже.  
вчера беше доста предвидим епизод. само си мисля, че ще прецакат гайтанов и няма да влезе. жалко за тази режисура, защото момчето заслужава.
онова пък да вземе да се гръмне /елица/. нагло, просто парче, както и вещицата зорница. веси кефи обаче.
ако поведението ѝ е същото и извън формата, алекса да бяга с 200.

# 1 059
  • софия
Отдавна нямам илюзиите, че форматът е без побутване и режисура от страна на продуцентите. За това и снощи се забавлявах на макс. Скоро не помня да съм се смяла така. Погледите на червените, когато Веси влетя на фона на музиката тъдъдъдъъъъъъъм.  Култовите реплики: Ама тя така ли си реве постоянно. Шокиращата среща с огледалото. Зори я подозирах, че е с огромен вакуум в междуушното пространство, но снощи успя доста мащабно да се разгърне и да потвърди това ми мнение. До сега се опитвах всячески да намирам нещо хубаво в Елица, но тя просто вече не ми остави никакъв шанс за това. Такова високомерие, толкова неадекватно поведение, такава тотална загуба на реалността скоро не ме беше блъскала. И в крайна сметка нещата стигнаха до там, че се случи немислимо. Вече съм фен на лелите Генка и Веска.

# 1 060
  • София
Чудя се кой ми е по-неприятен Елица ревлата или Зорница тъпото. Не мога да преценя. Дори Звезделина повече ми допада от тези двете. Надявам се Гайтанов да остане, но ми се струва невъзможно. Скромно и способно момче изглежда. Алекса ми опротивя от цялата любовна драм и не искам да го гледам.
Веселина е супер, хич не  е глупава. Дано да се задържи.

# 1 061
Алекса не може да елиминира Гайтанов, щото цяла Сърбия ще го подиграва, че е отишъл да играе срещу жена, а там не прощават доживот. По-скоро допускам Касим да се контузи и двамата останали от резервите- Иван и Алекса да влязат.

# 1 062
  • София
По принцип Ралица не се пазари, когато предлага грошове за гласове и други подобни, но този път на драго сърце изслуша Алекса и неговите искания. Странно Grinning

# 1 063
  • софия
Снощи мернах във фейса много приятна колаборация от имената на нашенските Ромео и Жулиета. Мисля, че Елакса е право в целта.Чудно се вписва, а и общо взето има същият ефект, докато ги гледам. 🤣

# 1 064
Малко относно капитанската битка; някой пита защо не дават сабите вчера. Според мен ги подбират трофеите според печелившия участник. За Джаферович и Валери сякаш е заложено да стигнат по- напред, та хайде саби, колации. Георги не е лош играч, но не е от най- отличаващите се и му предлагат ядене, за да все пак да има шанс за драма. Тези, които смятат, че не е постъпил правилно, не забравяйте, че разсъждавате на пълни стомаси. Храната е основно предимство и изключително важна за добра физическа кондиция. Не беше готин начина, по който обоснова избора си все пак- трябваше като мъж да им каже ясно, а не да пуска малоумни шегички, аз също сигурно щях да взема храната, но щях да кажа, че ще споделям доколкото мога, ако сме на реката.

Общи условия

Активация на акаунт