💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 167
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 540
  • London
Мани не споделили, че баща й е починал от корона или нещо от сорта? Хич не помня драмата й.... Някой ако иска да разкаже, ако е това и на мен се случи същото. Не бих го нарекла драмата на живота ми ... Стават тия неща, още по-малко да е основното нещо дето ще вмъкна във визитката си.

# 541
  • София
Мани не споделили, че баща й е починал от корона или нещо от сорта? Хич не помня драмата й.... Някой ако иска да разкаже, ако е това и на мен се случи същото. Не бих го нарекла драмата на живота ми ... Стават тия неща, още по-малко да е основното нещо дето ще вмъкна във визитката си.
Работила е в Ковид отделение на първа линия, съответно не е имала възможност с месеци да се вижда с никого, сбълскала се е с много смърт (първите месеци си беше страшно, непознато). Смятам, че това остава травма наистина. Да, такава й е професията, но тя е млада още, различно е, ако някой има опит и тогава се сблъска. При нея малко ударно е станало. Е,  визитките са да покажат драма, на повечето бяха такива. Не мисля, че се самоопределя само с това.

# 542
Той Касим, че е зле, е зле, но точно Илиян да надига най-много глас при положение, че това племе го изнасят до момента Гого и Цецо(физически данни), не ми е много ок.
Реално ако Касим беше подкрепил номинацията на Мани за капитан щяха да го кътат за коалиция, но той вече се показа като ненужен отникъде.

Тоя индивид на връзано куче леб не мое да даде.

# 543
Предлагам Велислава на Пъзел. Да се съсредоточи и да мълчи, Касим да ѝ подава частите!

# 544
Стана ми жал за сините, въпреки, че не са ми фаворити. Виктория не ми беше най-симпатична, но е боец, за разлика от Касимчо. Цялото племе направи чудеса от храброст, за да компенсира изоставането му на стената и той така да се изложи на пъзела. Предполагам, че ще го номинират със замах, особено като се показа нелоялен и към двата лагера.
Не мога да разбера, червените не би трябвало да са ми симпатични, но като че ли, все искам те да победят. Като цяло, като че ли няма племе, което да ми е симпатично. Жълтите са атлетични и красиви, но с тия вечни заговори под ръководството на Джаферович, ми опротивяха. Синият сбироток също не ми харесва. Червените като че ли са ми най-интересни, жалко, че го няма Куков.

....и най- глупавите.

# 545
  • Другата България
Той Касим, че е зле, е зле, но точно Илиян да надига най-много глас при положение, че това племе го изнасят до момента Гого и Цецо(физически данни), не ми е много ок.
Реално ако Касим беше подкрепил номинацията на Мани за капитан щяха да го кътат за коалиция, но той вече се показа като ненужен отникъде.

Тоя индивид на връзано куче леб не мое да даде.
Joy
Северозапад?

# 546
  • София
На мен ли ми се стори, че Каско както ревеше в промото, след провала си беше много спокоен някак си? Значи на пъзела бил нервен и това му печели, а после се успокои и реши да си почива, вместо да потъне в земята от срам. Дори не им се извини като хората!!???!
Трябва да си ходи, но не вярвам да се организират лагерите, докато се дебнат и номинират взаимно, племето ще затъва с тези 2 воденични камъка на шията, ужас.
Стискам палци на артинсталацията при Генча, Куков ще му залипсва рязко, сигурна съм.
Георги от червените ми е неприятен, не знам какво му харесват хората.
Не ми хареса как Лефтеров, който ми прилича на x-man, се държи с бившата си. Чиста манипулация е това, горкото момиче "ти си красива и глупава, само аз мога да ти помогна, ама ти си тъпа и сама си си виновна" отвратителен манипулатор, добре че се е отървала от този.

# 547
  • София
На мен ми се струва, че Вики и Илиян може да са добър тандем на пъзели.

# 548
Постоянното "Хайде по-бързо решавай, че отиваме на реката", отвратително се държаха с него и го поставиха под огромен стрес.
Щяха много повече да му помогнат, ако бяха млъкнали за малко или го бяха окуражили с давай ти можеш.

е тая  Велислава  не съм я чул да приказва  без да вика - все едно е фаната от гората

# 549
Не мисля, че на Гого му липсват лидерски качества. Той все пак е треньор, но най-вероятно е свикнал да работи с хора, които виждат грешките си и сами проявяват желание да се подобрят по определен начин, докато индивидите в текущия му отбор са твърдо убедени, че са богове, царе, мислители, кралици, мотиватори и т.н. Невъзможно е да бъдеш лидер сред такива хора, освен ако не тропаш по масата и не се държиш като неандерталец (тук визирам Панчев, Тодор, Генчо). Няма никакъв смисъл Гого да си трови нервите и да си слага мишена на гърба, заради отровната Велислава и безполезния Касим.

# 550
И така и аз ще си дам мнението за сините и жълтите. Червените са ми безкрайно безинтересни на този етап и предвидими. Големият въпрос там е основно кой ще влезе при тях, но някак не ме вълнува толкова.
Жълтите намирам за най-интересното племе. Слаби звена нямат, всички могат достатъчно добре да се движат по горе-долу всеки тип трасе. Там проблемът наистина е в отношенията и непрестанната борба за надмощие между Жени и Фифо. Дори не ми изглежда, че става въпрос за битка между половете, а чисто и просто голямо его и от двамата. За мен и двамата са добри в игрите, и самочувствието им е с покритие. Харесвам ги и двамата, не съм се настроила срещу нито един от тях. Обаче никой в това племе не може да направи красива социална игра. Всички са твърде директни и никой не си мери приказките. Намеренията им прозират. Фифо като събра мъжете с цел да ги обединява (напълно възможно да е режисирано, защото беше смешно), Михаела вчера с Валери, Лефтеров изключително грешно подходи към Мирела, при все, че я познава, Жени, която се прави на ударена, че не знае откъде идвало разделението в племето. Абсолютни аматьори всичките до един.
Според мен Мирела е на дъното и в женската и в мъжката коалиция. Не ми хареса Лефтеров как я обяви за шматка и наивна. Дори да е истината, никога няма да се вслушам в такава истина. Ако искаш да помогнеш на някого, не тръгваш веднага с обидите, има си начини да я накара да види, без подобно отношение, но не му стига акъла за това. Ако останат мъжете с Мирела, Лефтеров няма да може да я спаси. Да, няма да гласува срещу нея директно, но останалите ще я изхвърлят като мръсно коте. Не ми изглеждат силни позициите ѝ и при жените. За момента ми се струва, че най-доброто за нея е Фифо и Жени да продължат да се нападат лично и да се опитват да се изкарат взаимно. Така тя с неоспоримия си чар може да стигне доста далеч.
Като цяло на повечето игри са големи фаворити, стига просто да си преглътнат голямото его и да започнат да се вслушват един в друг, но предполагам това няма как да се случи.

Сините са другото интересно племе. Наистина голямо браво за държанието им по време на игрите. Удоволствие е да гледаш как се съвземат след всяка издънка. На много места четох как Мани и Фейгин били безполезни в игрите, с което не мога да се съглася. И двете са малки, леки, пъргави и с нелоша издържливост. Пълната противоположност на Цецо и Вики, които на трасета като вчерашното или това във водната битка са бавни и бързо се изморяват.  За сметка на това ако е необходима груба сила, са незаменими, както и вчера с топките бяха супер. Сравнението в КПДто им е точно като да сравняваш ябълки и круши. Нямат нищо общо просто. Гого е най-комплексният играч и любимият ми участник до момента. Касим за мен е влязъл, за да си увеличи Тик ток аудиторията. Няма много качества, затова се представя за пъзелист. Наистина ги дърпа назад и ще е добре да го изгонят, защото и психиката му е слаба, съответно в игрите просто се дъни.

# 551
Здравейте! Чета ви само, но реших и аз да и дам 5-те стотинки.
Тамън да кажа "непопулярно мнение", че сините са ми фаворити и чета, че доста хора им симпатизират. Въпреки раздорите там, караници покрай коалиции и тем подобни пак са ми симпатинчи и на фона на другите племена са по-културка. Гого определено ми е фаворит и като игра, и като поведение за сега и визитката много ме изкефи. Струва ми се голям пич като характер, а за представянето му думи нямам. Голям кеф е да го гледам до сега как се представя.  Относно Вики и Илиян съм с много смесени чувства и не мога да реша. Касим, колото и да му съчувствам за личната драма в живота, много ме разочарова. Само искам да спомена, че той никога не се е сравнявал с Неделчо. Даже като го питаха водещите "По-добър ли си от Неделчо?" момчето каза "Не знам, ще видим" или нещо такова, но беше тъпо да даде такава заявка, че е "кралят на пъзелите" и колко е силен. Просто беше голяма грешка и при такива заявки хората вече вдигат летвата и имат големи очаквани и съответно като не са покрити са разочаровани, а някои даже ядосани. Но пък реално за какво друго да е във формата като не е особено физически силен и социалната игра му куца, иначе евала че и предните игри(с варелите и изкопа , примерно) се опитва да се раздава, ма това което раздава нефелно. Очаквах малко повече и от Велислава - а е по-жилава и да е женски вариант на Гого, нно нъцки оказа се просто лоша мажоретка. Иначе ми се струва добра, но някои от идеите и за "сполотяване" и извън играта са леко налудничави и неприложими. Много хипи.  Фейгин приятно ме изненадва с всяка следваща игра също. Изглежда доста крехка, но е много борбена и се справя много добре. Като цяло това племе много ме изумява как са събрани крачун и малчо там и уж са най-слаби, а все удаарно наваксват. Жалко, че накрая Касим ги провали последните пъти.
Червените са ми доста неприятни. Обратно на повечето мнения на мен скандалът между Куков и Генчо много махленски ми се стори и според мен и двамата се изложиха като стрини. Не ми допадна и ми паднаха в очите. Елица с този Алекса ми идва ту мъч и много грозно впечатление ми направи още от 2ри епизод като каза на Зори "А можеше Алекса да е на твое място" - много невъзпитано и продължава за момента така или това ни показват. Но е като развалена грамофонна плоча и дори и да смпатизирах на Алекса, то вече предпочитам да не го дават. Звезделина не знае къде е отишла май и ми е голяма мрънкачка от ден 1. Само Мирослава за момента ме е изненадала приятно с поведението си и представянето си, като се има предвид че не е спортистка. Не че е блестяща, но тя ми надмина очакванията. Аспарух е добричък, но толкова. Жоро вчера много добре се представи, но ми е безразличен и същото важи и за Зори. Иначе всички общо от племето като съвкупност, поведение, отношения и дори игри са ми леко инфантилни, не особено прииятни за момента. Винаги допускам нещата да се променят в положителна посока и да ме  изненадат пртиятно.
Жълтите.... ох, тези жълти! Племето е с голям потенциал и играчите са им топ за мен няма спор, обаче тия шушукания не ми допадат. Нямам пртив коалициите, но те там почнаха на ниво петокласници, а си мислят че са топ стратези. Фифо е страхотен комплексен играч,  но има нещо в него което не ми допада. Изглежда ми като да не е феър плей играч в лошия смисъл. Жени ми е женска негова версия и според мен за това не могат да мелят брашно заедно двамата. Симпатизирах на Михаела в началото, а и визитката много ме изкефи, но все повече не ми допада към днешна дата и тя. Мирела и Ралица са ми безлични за момента. Валери и Митко до момента добро впечатление ми правят в някои отношения, но до тук и сътветно не могат да ме спечелят, за да са ми фаворити. За Чакалов не мога да кажа особено много, освен, евала че издържа на обиталището и за момента добре се спрая на битките. Като цяло това племе го играе много тихи, възпитани и културни, но за мен е наужким.
За резервиите мога да кажа - Гайтанов ми стана много приятен сле като отидоха на обиталището и дано той да влезе довечера. Елина и тя големи заявки, а накрая се ос*а. Може да е много добра, много издържлива и силна по принцип, но да не са били нейните игри или нещо си и съответно със заявката на "супер жена" се изложи. Пак стигам до казуса с Касим. Да беше си казала само, че е крос фитърка, гаджето на Боби и какво прави и тем подобни али-бали и хората нямаше сега така да я спрягат, че за нищо не става и да са разочаровани. А тя съобщи как била най-добрата, най-силната и може би това дразни зрителя. За алекса вече нямам какво да кажа, то е казано. Иначе ми беше симпатяга в начолото, но Дулсинеята му се погрижи да не искам да чуя това име. А кака Веска много я пере сачмата! С нея се забавлявам. Да бяха я взели нея за Мани на сезона, а не Касим.
Винаги нещата могат да се обърнат и някой да ми стане симпатичен или антипатичен, все пак сме в началото на играта, но за момнта съм с някакви такива настроения. Много ми е интересно довечра кой ще влезе при червените (дано не е Алекса) и как ще обърне динамиката в племето.
Е това е от мен. Голям ферман стана, ама и аз да се изкажа на "трибуната". Иначе с интерес ви чета Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 19:30 от karmilla

# 552
  • София
Eлина е в обиталището, въздух под налягане и тя. Grinning

Непопулярно мнение май би било някой да каже, че червените много го кефят, поотделно и като отбор. Simple Smile

# 553
И аз харесвам сините. Те са ми като представителна извадка на нас Българите- Високи, ниски, руси, чернокоси, крещящи или потайни, умни или не толкова, квакащи, обаче като дойде зора способни на чудеса и...накрая най-голямата им надежда ги издънва. Ей на на- пълна и цветна нация с ужасно управление, как да не ги харесвам Grinning Жълтите ми са западни някак- лъскави, лустросани, а вътре пълни със скандали и вражди.
Виж червените къде да ги дена не знам, защото не искам да обиждам никоя част от човечеството. Сетих се- те са праисторически хора, току излезли от пещерата и с машина на времето метнати в резиденцията- кеф за продуцентите, жалко за нас зрителите. От този сблъсък все се надявам победителя да ни е Супергерой- Българин, а не Западняк- безстрашен или недай си Боже праисторически полупещерняк- непобедим.
Абе...Гого- президент!

# 554
Eлина е в обиталището, въздух под налягане и тя. Grinning

Непопулярно мнение май би било някой да каже, че червените много го кефят, поотделно и като отбор. Simple Smile

Ох сега видях, че съм цъкнала другата буква и станала грешката Thinking
И на мен така ми се струва. Само се пънка колко е добра и накрая нищо и полвина. От Надкаста слушам Туджаров как разказва каква е нереална и какви неща прави, но за момента това са само митове и легенди. Не знам на какво се дължи това лошо представяне и тя ли толкова си може или има други обстоятелства, които и пречат. Иначе от това, което и се разбира докато говори, не ми е симпатична и по характер. Но за момента гледам да не съм категорична в изказванията си и съм склонна на всеки да дам шанс Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 16:37 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт