💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 185
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 555
гледам визитките, че ги пропуснах. много са тъпи. ами то всеки има някаква драма, както и в живота, това не трябва да се взима предвид. арената си е арена и трябва да се докажат като атлети.

# 556
  • London
Предлагам Велислава на Пъзел. Да се съсредоточи и да мълчи, Касим да ѝ подава частите!

Аз даже очаквам от нея по-добре да се справи .... Не знам защо не поеме тази роля. Изглежда изобретателен човек ....

blue Cloud смея се с глас 😅🤣

Аспарух и наденицата определено беше пещерна сценка.🤣

# 557
В тази връзка - И Куков нахрани Генчо, че съвсем скоро се е изправил да ходи на два крака Simple Smile Много се смях тогава на думите му Simple Smile

# 558
Скрит текст:
Сега гледам на запис. Това, което не ми харесва в тази игра и Сървайвър е, че се разчита на надиграване и коалиции, а не на силови, умствени качества и умения на арената. Искам да гледам Играчи на арената, не мишки зад кулисите. Не мисля, че достоен играч трябва да го е страх да отиде на 10-12 самостоятелни битки, за да се докаже като комплексен играч. Надявам се Гого и някои други да не се подадат на коалиции, просто е грозно, а за мъже някакси още повече. Затова за мен най-антипичен беше победителят в Сървайвър, не помня името му, с една миша физиономия, освен да шушу-муши и една нацелена игра, друго не впечатлява.

Сървайвар е основно социална игра, точно коалициите и надиграванет са й смисълът. Не може в игра, в която се гонят с номинации и победителят се избира с вот от играчите, битките да са решаващи. Който иска спортни игри, трябва да търси формат, където всичко се решава на терена. Сървайвър определено не е такъв, там битките са повече за парлама. Игри на волята малко повече го играе биткаджийски, но реално и там прекалено много се решава с вот.

Именно това с вота е ключовото, ако тези предавания бяха измислени като чисто спортно състезание, тогава щяха да измислят примерно изгубилия отбор отива на индивидуална битка и последният отпада. И ето така, който е много силен да си бие всяка битка и да си стигне до финала. А щом има гласуване би било изключително глупаво всеки да иска да се доказва всеки път на арената, дори да предположим, че няма намеса от продукцията в игрите, няма гаранция дали нещата няма да се объркат тотално точно в този ден и за най-комплексния играч, който е добър във всичко. Затова трябва да се показват и отношенията между хората и въобще тези разговори не са "безполезни", както имаше един коментар във фейса, че било ясно, че има "интриги", да се минавало по-същество. Тоест да гледаме час и половина или два часа и половина игри и да не ни занимават с някакви разговори там. А в щатите пък се знае, че там от 1ви сезон сървайвър е промотирано като социална игра, никога не се е казвало, че е само за спортисти, то се и вижда, че в много от игрите въобще не е до сила.

# 559
  • Euskal Herria
Резервите до кога ще попълват отборите?

# 560
Най-красивият момент от предаването снощи:

# 561
Резервите до кога ще попълват отборите?

Днес влиза един с битка, после гонят един със съвет. И следващата седмица остават 2 резерви. Тоест би трябвало другата седмица да е последно с резервите

# 562
И аз харесвам сините. Те са ми като представителна извадка на нас Българите- Високи, ниски, руси, чернокоси, крещящи или потайни, умни или не толкова, квакащи, обаче като дойде зора способни на чудеса и...накрая най-голямата им надежда ги издънва. Ей на на- пълна и цветна нация с ужасно управление, как да не ги харесвам Grinning Жълтите ми са западни някак- лъскави, лустросани, а вътре пълни със скандали и вражди.
Виж червените къде да ги дена не знам, защото не искам да обиждам никоя част от човечеството. Сетих се- те са праисторически хора, току излезли от пещерата и с машина на времето метнати в резиденцията- кеф за продуцентите, жалко за нас зрителите. От този сблъсък все се надявам победителя да ни е Супергерой- Българин, а не Западняк- безстрашен или недай си Боже праисторически полупещерняк- непобедим.
Абе...Гого- президент!

.... най-добре написано
Браво.

# 563
Предлагам Велислава на Пъзел. Да се съсредоточи и да мълчи, Касим да ѝ подава частите!

Аз даже очаквам от нея по-добре да се справи .... Не знам защо не поеме тази роля. Изглежда изобретателен човек ....

blue Cloud смея се с глас 😅🤣

Аспарух и наденицата определено беше пещерна сценка.🤣

тя  добре шъ се съсредоточи......но    трудно шъ  млъкне

# 564
Дали някой си спомня ... като че ли Мани я даваха в някакъв репортаж от ковид отделение, сега сякаш си спомням специфичния й говор и крехката физика, но може и да греша.

# 565
Виж червените къде да ги дена не знам, защото не искам да обиждам никоя част от човечеството. Сетих се- те са праисторически хора, току излезли от пещерата и с машина на времето метнати в резиденцията- кеф за продуцентите, жалко за нас зрителите.

Aaa чакай още никой не може да бие миналогодишното грухтене, пръхтене и всички възможни животински звуци, които се издаваха в ефир Grinning Само заради това нямах търпение да се свърши по-скоро с този сезон, беше голяма мъка за мен да го гледам

# 566
  • Дубай
Червените са от кол и въже събрани....Диви селяци, некомпетентни,но и ащи самочувствие,че са много знаещи
Само една единствена Мирка и Георги  даде заявка ,че има сиво вещество...А Пух е там просто да краси интериора ,че и за това не става😁

# 567
  • Другата България
И аз харесвам сините. Те са ми като представителна извадка на нас Българите- Високи, ниски, руси, чернокоси, крещящи или потайни, умни или не толкова, квакащи, обаче като дойде зора способни на чудеса и...накрая най-голямата им надежда ги издънва. Ей на на- пълна и цветна нация с ужасно управление, как да не ги харесвам Grinning Жълтите ми са западни някак- лъскави, лустросани, а вътре пълни със скандали и вражди.
Виж червените къде да ги дена не знам, защото не искам да обиждам никоя част от човечеството. Сетих се- те са праисторически хора, току излезли от пещерата и с машина на времето метнати в резиденцията- кеф за продуцентите, жалко за нас зрителите. От този сблъсък все се надявам победителя да ни е Супергерой- Българин, а не Западняк- безстрашен или недай си Боже праисторически полупещерняк- непобедим.
Абе...Гого- президент!
Ако се абстрахирам от истинноста на написаното, и удачното сравняване на племената с определени етноси, народности и националности, то аз поне в жълтите откривам много общи черти именно от нашата народопсихология. От една страна “връзкари“ - Валери и Евгения, единия син на известна майка, другата жена на победител в различен формат, и самата тя с не една или две ТВ изяви.
От друга страна - бивши /или настоящи/, или бъдещи партньори, които са уж бивши, ама не съвсем, може и да са настоящи, а може и да не са, но каквито и да са, това, което са имали, повече пречи на отбора, отколкото помага.
От трета - една красива и доста подготвена жена, на която повечето хора, вкл. и аз възлагахМЕ надежди да е силен и многокомпонентен участник с оглед физическо представяне, и която от самото начало се хвърли да се доказва именно в това да бъде нечия марионетка и да плете интрижки, вместо да се абстрахира от тях и да има собствена позиция.
Та благодарение на този карамбол от все силни и “силни“ играчи именно това племе е с най-нисък дух и “отношения на дъното“. И няма да пиша Фифо президент, щото и в него има неща, които не ми допадат, но в сравнение с тези при останалите, са много малка част.
Обачееее, Веселина  - президент!
Чакам си аз, търпеливо си чакам мига, в който този расов екземпляр от женски пол ще влезе в отбора на женомразеца Генчо, който тъкмо се успокои, че се е отървал от единствения си дразнител. И сега - изненадаааа!
Точно по Тупаревски.
Дано да стане факт този велик момент.

# 568
  • София
Туджаров не лъже за Елина. Тя наистина е някаква машина. Сигурно и Касим реди яко пъзели. НО, едно е да го правиш сам в залата или на масата, а съвсем друго е когато те снимат камери и има над 100 човека на терен и знеш после, че ще те гледа 1/3 от България... Тук говорим най-вече за психика.
А и тези напомпани визитки не помагат никак. Слагат си прекалено големи очаквания и ако не ги оправдаят разочарованието е двойно. Аз никога не си бих направил подобна визитка. Не милят някои хора и това си е.

За племената, скоро ще пусна и такава анкета, но не виждам кой знае какъв смисъл, защото Супергероите ще бият с много. Аз също им симпатизирам, там имам доста играч, които харесвам и то много. Гого на 1 място, след него Алекс и Мани. Просто при жълтите има топ играчи точно като за ИВ и им симпатизирам индивидуално, а не ми пука толкова много за самия жълт отбор. Ама заради тези двама, трима играчи ми се иска и те да побеждават, за да не страдат индивидуално после или да напуснат, защото ще е огромна загуба за формата. Визирам Фифо, Михаела, Жени, Валери, Митко, Чакала дори Мирела. Ами то изброих май цялото племе.
Ако можеше всяка седмица някой червен да си тръгва щеше да е най-добре. Това е много слабо племе и най-слабото червено племе в историята на ИВ. Освен това чисто телевизонно не стават за гледане. Само Куков правеше шоу, но лошо шоу. Но поне беше интересно. Без него не стават изобщо за показване. Няма интересни образи там. Мирослава ми харесва и то отчетливо над останалите, но е тиха и скучна. Лошо няма разбира се. Георги ми харесва заради плуването, но той само това има. Няма присъствие. При сините всички са някакви странни и интересни, запомнящи се типажи. С изключение на Касим, който ако не бъде изгонен ще е огромна излагация за всички вътре.

# 569
  • London
Най-красивият момент от предаването снощи:

🌺😍😚💪

Общи условия

Активация на акаунт