💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 211
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 570
  • London
Туджаров не лъже за Елина. Тя наистина е някаква машина. Сигурно и Касим реди яко пъзели. НО, едно е да го правиш сам в залата или на масата, а съвсем друго е когато те снимат камери и има над 100 човека на терен и знеш после, че ще те гледа 1/3 от България... Тук говорим най-вече за психика.
А и тези напомпани визитки не помагат никак. Слагат си прекалено големи очаквания и ако не ги оправдаят разочарованието е двойно. Аз никога не си бих направил подобна визитка. Не милят някои хора и това си е.

За племената, скоро ще пусна и такава анкета, но не виждам кой знае какъв смисъл, защото Супергероите ще бият с много. Аз също им симпатизирам, там имам доста играч, които харесвам и то много. Гого на 1 място, след него Алекс и Мани. Просто при жълтите има топ играчи точно като за ИВ и им симпатизирам индивидуално, а не ми пука толкова много за самия жълт отбор. Ама заради тези двама, трима играчи ми се иска и те да побеждават, за да не страдат индивидуално после или да напуснат, защото ще е огромна загуба за формата. Визирам Фифо, Михаела, Жени, Валери, Митко, Чакала дори Мирела. Ами то изброих май цялото племе.
Ако можеше всяка седмица някой червен да си тръгва щеше да е най-добре. Това е много слабо племе и най-слабото червено племе в историята на ИВ. Освен това чисто телевизонно не стават за гледане. Само Куков правеше шоу, но лошо шоу. Но поне беше интересно. Без него не стават изобщо за показване. Няма интересни образи там. Мирослава ми харесва и то отчетливо над останалите, но е тиха и скучна. Лошо няма разбира се. Георги ми харесва заради плуването, но той само това има. Няма присъствие. При сините всички са някакви странни и интересни, запомнящи се типажи. С изключение на Касим, който ако не бъде изгонен ще е огромна излагация за всички вътре.

Само дето едно е да правиш бурпис, да вдишаш щанга или да се набираш на лоста от това да изпълниш многокомпонентна игра.  Аз още в началото си казах. ..как може Елина да не потренира плуване преди това, пъзел....неща дето не са й толкова в компетентността. Няма как да чакаш една щанга просто да кацне или някой да ти каже 70 лицеви примерно. И по-лошото че се е представила като многокомпонентен състезател в профила си. Далеч от това....досега само издънки. Ако следващата битка оттече вече ще е голям срам.

# 571
Забравих да спомена, че снощи ми направи впечатление, че след като спечелиха Непобедимите Генчо се изказа нещо от типа на как махнали слабото звено на племето и вече били силен и сплотен отбор, а на синхроните преди това вече беше почнал пак да плете интриги и да се опитва да нарочи ново "слабо звено". Не ми изглеждат сплотени и той не беше искрен. Жалко, защото в първият епизод ми се стори по-читав, докато се опитваше уж да сплоти племето на реката.
Иначе съм изпуснала драмата между Лефтеров и Мирела, тъй като обърках началния час на игрите. По-късно ще наваксам, че ми стана любопитно.

# 572
  • София
Така е. Но се очакваше да има издръжливост. А това е най-важното в една игра от много компоненти. А тя явно бързо се уморява, защото в първата игра на Резервите, когато спечели Фифо и го взеха Безстрашните, Елина издъхна на копаенето, а се предполагаше, че поне ще има груба сила, което се иска в едно копаене. Сила плюс издръжливост. Освен ако не се е изхабила прекалено много във водата. Но това отново не говори добре за нея.

Иначе относно плуването. Не съм изнедан изобщо. От толкова много години имам трайни наблюдения, че огромен процент от храта не могат да плуват или плуват колкото да не се удавят на плиткото... Това е от години наслагвано впечатление и не се е променило на йота. Като тук включвам и голяма част от активно спортуващи хора. Спортуват, но във водата са като риба на сухо. Последни впечатление от това лято. Бях близо 1 месец на море и мога смело да кажа, че едва 20% от хората влизат в морето, останалите си стоят нон-стоп на пясъка. А тези, които влизат са само до кръста във водата. За плуване, 1 на 20, да не каже 1 на 50. Който да плува наистина, а не да размахва ръце като ветропоказател.

# 573
От трета - една красива и доста подготвена жена, на която повечето хора, вкл. и аз възлагахМЕ надежди да е силен и многокомпонентен участник с оглед физическо представяне, и която от самото начало се хвърли да се доказва именно в това да бъде нечия марионетка и да плете интрижки, вместо да се абстрахира от тях и да има собствена позиция.

А нещо конкретно в поведението на Михаела ли доведе до това мнение или просто цялостно усещане?
Питам, защото на мен от визитката ми се струва като кандидат за женска коалиция. Силна, умна, красива, най-вероятно често подценявана в живота от мъже (и жени де, но сигурно по-я дразни, когато идва от другия пол) и жадна да се доказва отново и отново. Струва ми се, че това просто си е нейната позиция, а не че е манипулирана от Жени. Но това си е моето усещане, затова питам дали има нещо конкретно, което изпускам.

# 574
  • España
Аз традиционно съм за синия отбор . Снощи чак сълза пуснах , като ги гледах накрая … може пък неволите на реката да ги сплотят .
Между другото  Виктория сякаш  не говори , а просто изплюва думите !

# 575
  • София
Куков от едно студио в друго. От Надкаста в Нова, от Нова при Чакала.

# 576
  • Буркина Фасо
Между другото  Виктория сякаш  не говори , а просто изплюва думите !
криви устата, изговаря думите със злоба, а не винаги е права.
това някак си ме отблъсква от подобен вид говор.

# 577
Яденето на Георги и Аспарух. Изглеждаше като абсолютен анахронизъм, едва ли не заръфаха надениците с найлона. Но не забравяйте, че храната успокоява и не всички имаме еднакъв метаболизъм. Представям си какво количество храна поглъща Аспарух в ежедневието си. За него това е идея фикс. Същността на живота му и само някой който не е изпитвал истински глад не може да го разбере. Грозно беше, първично беше, но ние сме това- социални животни. Тук всички съдим много строго кой как реагира, но с ръка на сърцето- кой не се е паникьосвал като Касим, кой не е крещял като Велислава, кой не се е влюбвал като Цецо, кой не се е гушвал като Мани в Гого. Хора сме. А те са там за да ни забавляват в час и половина след работа. И им се получава. Игрите са нови и на мен са ми интересни. Супер си е предаването. Ако сред вас има спортисти- всеки път като плюете по Касим- помнете, че това са игри на волята, а не на мускулите. Предаването не е за спортни постижения , а за забава на драгия зрител. Прекрасна вечер ви желая!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 17:34 от victoria vassileva

# 578

Въжетата - никой не може да ме убеди, че тия въжета са честно омотани (тоест еднакво).

Тези дърводелци не могат ли да заоблят ръбовете на гредите? Толкова хора се изподраха. Първо е нечовешко и второ е непрофесионално.
Фродо, издишате!
Странно и как сините толкова късно дойдоха на винта и го развъртяха първи ??!! Чак синът ми беше в потрес, а той е фен и не пропуска епизод.
Явно ще трябва да го гледаме като филм, участниците каквото и да направят все тая … сценария си върви !!
Това не е вярно.
Развъртяха го последни, но най-бързо от всички.
Да, права си, обаче някак много бързо го направиха , а в другите отбори с големи и здрави мъже въртяха супер дълго време !!

Да, ама първите дълго се туткаха докато нацелят правилния подход, докато дошлите последни направо копираха печелившата тактика. Това се случва и в други игри - изоставащите получават наготово "технология" за справяне с изпитанието.

# 579
  • Другата България
От трета - една красива и доста подготвена жена, на която повечето хора, вкл. и аз възлагахМЕ надежди да е силен и многокомпонентен участник с оглед физическо представяне, и която от самото начало се хвърли да се доказва именно в това да бъде нечия марионетка и да плете интрижки, вместо да се абстрахира от тях и да има собствена позиция.

А нещо конкретно в поведението на Михаела ли доведе до това мнение или просто цялостно усещане?
Питам, защото на мен от визитката ми се струва като кандидат за женска коалиция. Силна, умна, красива, най-вероятно често подценявана в живота от мъже (и жени де, но сигурно по-я дразни, когато идва от другия пол) и жадна да се доказва отново и отново. Струва ми се, че това просто си е нейната позиция, а не че е манипулирана от Жени. Но това си е моето усещане, затова питам дали има нещо конкретно, което изпускам.
Цялостно усещане от това, което показва до момента.

# 580
  • София
Е, как, разпореждаше се като 'Кръстника'
Валери и каза, 'Нека се изредим всички, да няма напрежение'
Тя вика нагло: 'Тук не сме на детски лагер'
WTF?!
Отлично подготвена е и точно тя не би трябвало да се притеснява от игри, обаче ето на, предпочита да е в коалиция и да гърмят другите. Че и за капак да не поема никаква отговорност. Освен с шушу-мушу в ъглите.

# 581
  • Буркина Фасо
8-16;8-16;6-16;14-20 Две от  табелките на Куков с едни и същи числа?!
това даже е в полза - няма да откачваш въжето от двата края, а само от единия.
в началото май Куков отвърза въже на противника  уж "без да иска".
май това му беше и целта - да обърква противника.

Иначе сините за мен бяха героите на битката, след бруталното им закъснение благодарение на Касим, не само че наваксаха благодарение на Цецо и въжето, и Вики и кошовете, но ПЪРВИ започнаха да редят пъзела. Затова ги харесвам тези хора, при тях има много силен отборен дух, въпреки несгодите, разделението, дразгите и там.....те не се предават до последно, до край се борят заедно.
мерси съм от такъв отборен дух. да съм все последен и да се радвам, че сме отбор ....Smiley

# 582
  • London
Така е. Но се очакваше да има издръжливост. А това е най-важното в една игра от много компоненти. А тя явно бързо се уморява, защото в първата игра на Резервите, когато спечели Фифо и го взеха Безстрашните, Елина издъхна на копаенето, а се предполагаше, че поне ще има груба сила, което се иска в едно копаене. Сила плюс издръжливост. Освен ако не се е изхабила прекалено много във водата. Но това отново не говори добре за нея.

Иначе относно плуването. Не съм изнедан изобщо. От толкова много години имам трайни наблюдения, че огромен процент от храта не могат да плуват или плуват колкото да не се удавят на плиткото... Това е от години наслагвано впечатление и не се е променило на йота. Като тук включвам и голяма част от активно спортуващи хора. Спортуват, но във водата са като риба на сухо. Последни впечатление от това лято. Бях близо 1 месец на море и мога смело да кажа, че едва 20% от хората влизат в морето, останалите си стоят нон-стоп на пясъка. А тези, които влизат са само до кръста във водата. За плуване, 1 на 20, да не каже 1 на 50. Който да плува наистина, а не да размахва ръце като ветропоказател.
И те като мен последния път като ходих зад шамандурата беше след 5 бири....Joy иначе постоянно си представям, че Тилъкъм е отдолу. Имам фобия от косатки....и нон стоп във вода мисля, че са наоколо дори да е абсолютно нереално.🤣

Виктория Василева аз ако вляза там първо ще налазя бирата....наденицата хич няма да ми е приоритет.😱😁😅💪 Но има ли бира изобщо? Някакви диарични млека.....бррр

# 583
Ако харесваш бира- защо не. А продуктовото позициониране плаща новите игри, така че цял хладилник и то с наслада ще изпият. Ще ми се само, ако ще е резиденция да имат обслужване (като първата година) и наистина деликатеси, а не наденици "кучешка радост". Много ми беше жал за сините как бяха премръзнали вчера. Фейгин се беше сгърчила от студа. Наистина не си представям живот на реката и се надявам реално да ни ги мъчат така. Жестоко е в тези времена за тези момичета и момчета.

# 584
Като премислям пак, най-голямата издънка на Касим не е пъзела, а че и той се оказа доста нестабилен психически. Обикновено "нърдовете" от този класически тип - дето нищо не могат да правят, но са някакви саванти в определена мисловна дейност - поне са големи пердета и нищо не ги бутва. Нормалните ежедневни човешки емоции трудно достигат до тях. Обаче Касим се блъска в стената с въжето няколко пъти и започва да се вайка колко много се бил "изложил". Абе, на никого не му пука дали си се изложил, човек, гледай си играта спокойно. Седни, успокой дишането, мисли трезво как да се качиш. Тази стена можеше да се качи поне по 3 различни начина: със засилка без въже директно на ръба; със засилка и въже; както и почти без никаква засилка, като се катериш по въжето - при катеренето може да се стъпва на възлите - така направи Ралица. Както и да е, мисълта ми е, той си скапа пъзела с това, че психически се срина. По времето на пъзела имаше една каменна индианска физиономия на нихилизъм все едно тъкмо идва от погребението на майка си. Един уважаващ себе си нърд изобщо не би се трогнал, че е бавил отбора половин час на физическа игра, ще премине нататък, без хич да му пука за това. Но вероятно част от обяснението е, че продължителните мъки на реката от един праг нататък отслабват мисълта и усилват емоциите. Гладна мечка вероятно може да играе хоро, но не и да решава кръстословици. Да са живи и здрави гладните ни и голи учени в БАН. Misc Microscope

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:04 от nmuron

Общи условия

Активация на акаунт