💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 295
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
Като премислям пак, най-голямата издънка на Касим не е пъзела, а че и той се оказа доста нестабилен психически. Обикновено "нърдовете" от този класически тип - дето нищо не могат да правят, но са някакви саванти в определена мисловна дейност - поне са големи пердета и нищо не ги бутва. Нормалните ежедневни човешки емоции трудно достигат до тях. Обаче Касим се блъска в стената с въжето няколко пъти и започва да се вайка колко много се бил "изложил". Абе, на никого не му пука дали си се изложил, човек, гледай си играта спокойно. Седни, успокой дишането, мисли трезво как да се качиш. Тази стена можеше да се качи поне по 3 различни начина: със засилка без въже директно на ръба; със засилка и въже; както и почти без никаква засилка, като се катериш по въжето - при катеренето може да се стъпва на възлите - така направи Ралица. Както и да е, мисълта ми е, той си скапа пъзела с това, че психически се срина. По времето на пъзела имаше една каменна индианска физиономия на нихилизъм все едно тъкмо идва от погребението на майка си. Един уважаващ себе си нърд изобщо не би се притеснил, че е бавил отбора половин час на физическа игра, ще премине нататък, без хич да му пука за това. Но вероятно част от обяснението е, че продължителните мъки на реката от един праг нататък отслабват мисълта и усилват емоциите. Гладна мечка вероятно може да играе хоро, но не и да решава кръстословици. Да са живи и здрави гладните ни и голи учени в БАН. Misc Microscope
Да, моето мнение е същото, от снощи го писах многократно.
Проблемът на Касим е психиката, ама това не го прави по-малко “виновен“ и мишена за изгонване.
За втори път му е.

На капитанската според мен Вики няма да спечели, тази игра, в тази игра ръста ѝ ще е основна пречка за спечелването ѝ. Залагам на един от останалите двама, но все пак ще ѝ стискам палци. Което означава, че ако загуби, Хари Потър отново ще е гладен и непъзелоспособен.

# 586
С риск да изпуснем голямо шоу, не искам кака Веси да влиза в играта. Това значи да загубим Алекса или Гайтанов.
Предпочитам да гледам тях двамата, а не артинсталацията и Момата с диалекта

# 587
8-16;8-16;6-16;14-20 Две от  табелките на Куков с едни и същи числа?!
това даже е в полза - няма да откачваш въжето от двата края, а само от единия.

Именно точно и аз това си мислех докато гледах играта, че е най-оптималната стратегия в тази игра - за да се спести време просто да гледа повтарящи се числа и да наваксва носенето на тежката верига с това, че няма да отвързва единия край.

Уви той по-скоро се обърка от това

# 588
  • Буркина Фасо
С риск да изпуснем голямо шоу, не искам кака Веси да влиза в играта. Това значи да загубим Алекса или Гайтанов.
Предпочитам да гледам тях двамата, а не артинсталацията и Момата с диалекта
ако Алекса се присъедини към някое племе ще гледаме индийски сериали.
не ми се ще. Smiley

# 589
  • Sofia
Странни са сините,  изглеждат като събрани от кол и въже (буквално и преносно), но.. има нещо там, което въпреки всичко, и въпреки тях самите, ги дърпа напред. Жълтите са най-добре откъм можещи индивидуалисти, но трудно действат, като едно цяло. Лично за мен Дажф-Джаф и нейната клика са главните виновници за отровната атмосфера. Голямо зло е тази жена! Тя не си била оставила децата за да разчита на случайност.. Абре моме, пистолет ли ти опряха та насила влезе там!? Що не си стоиш вкъщи, децата ти ще са доволни, ние също, че си ни освободила от присъствието си. Валерката не успях да го харесам от самото начало, има нещо прикрито в него, което не ме кефи, и това е. От Михаела и аз очаквах повече, Мирела е още малка и неориентирана, а Ралица е толкова безгласна буква, че не ми се коментира. Фифо е моят фаворит - изключително комплексен играч, който е наслада за окото. Simple Smile Ако сините отидат на съвет си мисля, че първо трябва да обезглавят Светата троица (Илиян), което ще подобри климата в отбора и чак тогава да стрелят по Касим. Червените - там само една Елица и снаха ми останаха, безинтересни са ми другите. А бат Генчо, "бащицата" на племето става направо дразнещ. Толкова от мен, сега се връщам да ви чета. Simple Smile

# 590
Загледах се отново във вчерашния епизод,и този Генчо се оказа по- голям женомразец от колкото си мислех .Заслужава най-слабата жена да го бие ,ама да си го бие баш как трябва .Мухльо пълен !!!

# 591
  • London
Аз както я възприемах Женито рязко спрях.....нещо много негативно, мазно и подмолно има като излъчване. Яко фалшивее....  Да ме прощава.

За мен ще е интересно все пак да видя Веси и да видя все пак повече какво е харесал Боби на Елина...., Но уви подозирам, че от АлексА няма отърване.

# 592
Ако днес примерно влезе Гайтанов, то на съвет вероятно ще отпадне Алекса..  другите ще гласуват против него и той е чао. Ако влезе Алекса, ще изгонят Гайтанов. Жените резерви ще изгонят с отрицателен вот по-силния от тях.

# 593
  • London
Ако днес примерно влезе Гайтанов, то на съвет вероятно ще отпадне Алекса..  другите ще гласуват против него и той е чао. Ако влезе Алекса, ще изгонят Гайтанов. Жените резерви ще изгонят с отрицателен вот по-силния от тях.
Има логика ....хъм😁

Но нали втория взима имунитет? 🤣Или вече това няма как да се прилага?

# 594
Аз се чудя защо Генчо си мърда мускула на едната гърда. Тик ли

# 595
Гледам от вчера и спирам на пауза да коментирам. Сори, ако е повдигано, не съм чела, но Жени е професия гримьор??? Честно и 5 лв не бих и дала да ме гримира. Гледам я и се потрисам как се в наклепала с това червило накриво.

# 596
Аз се чудя защо Генчо си мърда мускула на едната гърда. Тик ли
Демонстрация на сила, мъжество, красота… Бляк .

# 597
Касим е любител и не се е състезавал в напрегната среда. При състезателите по математика, физика, информатика и т.н. трудно ще се получи такъв срив (след определена възраст, не 7-8 клас). Не знам как е решавал пъзели Касим, но в напрегната среда, нещата са коренно различни. Вероятно физически подготвените състезатели преминават през някакви състезания, нямам понятие къде се организират, но си личи, че съществуват. Нещата нямаше да са такива, ако бяха взели човек, участвал в такива надпревари. Дали хората от продукцията си нямат и хабер от това или предварително са залагали на този елемент за раздвижване на предаването, ми е трудно да гадая, но хората от БАН нямат нищо общо с Касим.

# 598
  • София
Габриела и Мирела са първи приятелки, ако не знаете...
Изобщо този сезон, голяма част от каста се познават в живота с участниците от сезон 3. 🤨

А ето ви и кака Жени и Пушката

😮 😊

# 599
  • London
Хах това последното беше провокация 🤣

Общи условия

Активация на акаунт