💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 238
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 360
Касим е време да си ходи, явно и на пъзели не е толкова добър!

Той няма виждане, може да е добър на някаква формална логика, но тези пъзели не са такива. Неделчо беше добър, защото беше художник/аниматор и хващаше формите, фигурите, цветовете... А Касим изобщо не вижда нещата, а блъска ако стане. Отделно е с лабилна психика.

# 361
  • София
Не искам да ви разочаровам, но току-що 'Дяволо букинг ООД' свали още ставката за крайния победител. Вече е 1.10 за Елица.
Спокс, случвало се е букитата да се дънят и на такива коефициенти. Да, рядко е, ама го има в играта. Wink
Много жалко, но това е положението.

# 362
Интересно, при резервите играта за влизане има плуване .. а Елина и Веселина са плувкини колкото да не се удавят докато дойде спасител.

Играта на капитаните ... не знам кой има предимство в нея, ако Мани участваше щях да заложа на нея. От тримата капитани в момента не знам кой има най-здрави нерви, височината на Виктория би могла да и помогне в тази игра, но пък не съм сигурен колко спокойна би могла да е. Залагам за Лефтеров може би.

# 363
Идвам с голям спойлърНа финала Алекса пада на колене и предлага брак на Елица.Зад тях Тупарев пуска бели гълъби , докато обявява кастинг за нов сезон.FIN
Допълвам, че ще ги венчае бъдещият председател на НС. Червените бяха по- малко. Не трябваше ли и другите да тичат по 7? Така сините нямаше да загубят.

# 364
А защо всеки иска и изисква само от Касим?
Нали редиха двама? Уж?
Не го оправдавам - вече писах какво смятам за неговото представяне, но някак втория остава в сянката му що се отнася до носене на отговорност.
Еми момчето се е обявило като Бог на пъзелите. По-рано при разговора с Мани и другите, не чу ли какво беше казал.. - "Ако го номинират Вики и Цецо и евентуално отпадне, ще останат без човек за пъзели".. Та, те до сега винаги разчитаха на него, като вторият който реди просто му помага.

# 365
  • Другата България
Много ме кефи да гледам тийзърите за следващите епизоди, защото ми е ясно, че нищо от това дето показват ще стане.
Искат да ни накарат да мислим, че Алекса ще влезе и няма да е той.
Искат да ни накарат да мислим, че ще Виктория печели, но честно казано ме съмнява (макар да се надявам, защото винаги съм за ъндърдога - в случая отбора на сините).

Също всички обвиняват Касим и е факт, че той е виновен за загубата днес, но той наистина не функционира добре под стрес и виканията на Вели не помогнаха. Също Мани прекалено много разчиташе не него на магия да направи нещо и почти не редеше, докато в другите отбори и двамата редяха.
Точно заради това аз се подведох по сълзите на Касим в промото, смятах, че са спечелили.
Да, ама не, истински си бяха.
Въпреки това и аз мисля, че няма да е Алекса след като видях промото.

# 366
  • London
Жорката си е харесал Фейгин, май..?

Аз май го засякох да прегръща Мами...или е била Фейгин?

# 367
  • София
Много ми е любопитно да видя сега как ще действа петорната коалиция. Защото са петорна, да, видя се при избора на капитан, хихи.
Ще са много смешни ако не изгонят Касим. След тази игра трябва да има 7 гласа за Касим и той сам да си избере противник с който да отиде на Арената.

# 368
Стана ми жал за сините, въпреки, че не са ми фаворити. Виктория не ми беше най-симпатична, но е боец, за разлика от Касимчо. Цялото племе направи чудеса от храброст, за да компенсира изоставането му на стената и той така да се изложи на пъзела. Предполагам, че ще го номинират със замах, особено като се показа нелоялен и към двата лагера.
Не мога да разбера, червените не би трябвало да са ми симпатични, но като че ли, все искам те да победят. Като цяло, като че ли няма племе, което да ми е симпатично. Жълтите са атлетични и красиви, но с тия вечни заговори под ръководството на Джаферович, ми опротивяха. Синият сбироток също не ми харесва. Червените като че ли са ми най-интересни, жалко, че го няма Куков.

# 369
Жорката си е харесал Фейгин, май..?

Аз май го засякох да прегръща Мами...или е била Фейгин?
Червеният Жорка.. плувецът Simple Smile А, иначе Гого беше прегърнал Мани.

# 370
  • София
Елица май не си е пила хапчетата, щом смята, че всички изгарят от нетърпение Алекса да се присъедини към любимата си. Ако пък останалите наистина му се зарадват, ще ги призная за най-тъпото племе, познато на човечеството.
Стана ми неудобно да слушам Зорница - "ама хубава ли съм, ама роклята ми как е, косата ми е много красива"... Ми не, не е, но щом се харесва, да бъде просто красива и да мълчи повече.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 00:27 от Reinа

# 371
Аз също мисля, че утре Алекса няма да е победител при резервите. И няма да е в едно племе с Елица.

# 372
  • София
Червените бяха по- малко. Не трябваше ли и другите да тичат по 7? Така сините нямаше да загубят.

И аз това се учудих за.момент, но после в суматохата забравих... Някой мина ли два пъти от червените?

# 373
Интересно, при резервите играта за влизане има плуване .. а Елина и Веселина са плувкини колкото да не се удавят докато дойде спасител.

Играта на капитаните ... не знам кой има предимство в нея, ако Мани участваше щях да заложа на нея. От тримата капитани в момента не знам кой има най-здрави нерви, височината на Виктория би могла да и помогне в тази игра, но пък не съм сигурен колко спокойна би могла да е. Залагам за Лефтеров може би.
Според мен ще гласят Вики да победи, освен ако тя сама не се прецакала  … поне нещо да хапнат сините , толкова рев …за нищо !!

# 374
На Касим му се върна, че се отметна от думата си за капитанския вот.
Досега всички със силни заявки във визитките се оказаха въздух под налягане. Елица ме дразни, но е много комплексна и надъхана, а не се представяше като такава. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт