💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 250
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 375
И децата знаят - труден пъзел се започва от рамката, защото в началото нямаш друг репер. А тук имаха два репера - веднъж рамката, веднъж надписа. Спокойно единият можеше да гони рамката, а другият да реди надписа - така няма да си пречат, а всеки ще има поле за действие независимо от другия. Но по презумпция всичко беше делегирано на Касим, а Мани просто му прислужваше.

# 376
По традиция, правилата се пишат в движение. Червен не мина втори път. На Касьо не му наложиха наказание. Жълтите се сменяха на въжето...
Виктория, като капитан, да беше сменила пъзелиста. Велислава и тя биха се справили по-добре.
Ред е син да си заминава.
Започвам да мечтая Весето да влиза в резиденцията.

# 377
  • London
Въобще не съм съгласна, че Лефтеров е емоционален  насилник спрямо Мирела. Казва й истината. Тези хора си плетат кошницата с нея, при първа възможност ще й бият шута, това е истината, не е незаменим играч. Не й внушава комплекси за малоценност, той сам казва, че е красива и прекрасна, но реално това тук няма значение за никого, той я цени и иска да остане заради самата нея.

Странно ми е как и не гласува за него за капитан. Аз дори бивши с които в доста неприятни термини сме се разделили бих виждала като се замисля съюзник далеч повече от някакви като Женя дето виждам за сефте ...ама знам ли.??

# 378
  • London
Касим за пореден път се отмята.

И аз бих гласувала за Виктория. Цялото ми уважение към Мани, но според мен е по-слабият играч.

# 379
Ако Касим е зле на пъзели, причината не е в него, а в хората, които са го пратили в предаването. Не е допустимо да избереш в предаването състезател, който не може нищо, а да оставиш в резервите хора като Филип, Чакалов т.н. На базата на какво е бил избран? Няма физически данни, няма данни за никакъв елемент от игрите. Така продукцията залага капан на цял отбор. В другите отбори няма и не е имало такъв играч. Момчето не е виновно, а онези, които са се изгаврили не само с него, с отбора му, а и с нас, зрителите. То бива глупости, ама чак толкова. Наистина е срамно.
Друга възможност е самият пъзел да е проблемен.

# 380
Добра переспектива от гледна точка на цирка Simple Smile
Като нищо може и да се осъществи Simple Smile
Но не ми се иска Гайтанов да отпадне от играта, а жена победител утре със сигурност ще е за сметката на участието  на Гайтанов.

# 381
Касим се справи много бързо на първият пъзел - реденето на квадрата. Тогава наистина той им спечели резиденцията. Оттогава явно му имат респект и мислят, че ще се справи със всичко. Но очевидно не е подготвен за такава игра, в която е важно да си комплексен. Според мен, това, че не се справи със стената и остана да виси като прани гащи, докато Гого не го повдигна, го разцентрова психически. Крякането на Велислава дори не искам да го коментирам. На тази жена трябва да й зашият цип на устата. Неделчо, най-напред беше по-голям и по-стабилен като характер, този още ми е на детски акъл. Освен това, Неделчо беше добър плувец, с това също помагаше на племето си, а с останалите елементи от игрите се справяше на прилично ниво. С други думи беше комплексен играч, най-добър на пъзели, което не виждаме при Касим.

# 382
  • София
Пуснах нова анкета!

Георги мина трасето втори път за Непобедимите, така че всичко си е по правилата. 😊

# 383
  • София
На капитанската битка смятам, че ще спечели Виктория и при дадените обстоятелства, подкрепям именно нея. От "Резервите" място при "Непобедимите" вероятно ще си спечели Гайтанов, разговорът им днес ми се стори по сценарий, нищо интересно не казаха, но все пак е по-добрият избор от двамата. На мен ми е интересна Веселина, може би няма шанс, но егоистично се надявам да се класира преди Алекса и Елина, синхроните ѝ намирам за забавни, но не защото се се смея на нея, смея се с нея и хрумванията ѝ. Касим ми е безразличен, може би било най-разумно да номинират именно него, но Велислава според мен на този етап вреди на племето, макар и съотборниците ѝ да не мислят така.

# 384
  • London
Няма какво да се лъжем Касим си е абсолютна издънка. Влиза с претенции от продукцията, че е по-добър от Неделчо, а даже не е по-добър от Валентин от миналия сезон. Аз ако съм ще му намажа ските и довиждане. Само като ми кажеш, че професията ти е тиктокър за мен си половин човек.
Нали е бил на кастинги, там не е имало как да скрие, че дори и пъзели май не може да решава.

# 385
Добра переспектива от гледна точка на цирка Simple Smile
Като нищо може и да се осъществи Simple Smile
Но не ми се иска Гайтанов да отпадне от играта, а жена победител утре със сигурност ще е за сметката на участието  на Гайтанов.
Сакън. Не и Гайтанов. Опасявам се, ако Алекса спечели, да не изгори Гайтанов.
Но, леля Гена заслужава второ куку в лицето на каката.

# 386
  • София
Аз стрелях с Гайтанов!
И ще пасне идеално при червените.

Ако не изгонят Касим, Вики двойно ще си плюе на думите и ще излязат много смешни в хорските очи, начело с големия лидер и капитан.

За капитанската битка съм твърдо за Митко Бийтс.
Този сезон по изключение съм жълт, първите два сезона бях червен, а в третия сезон бях син.

# 387
  • Варна
Много хубава игра играха и абсолютно правилно разпределение и според мен. Червени в резиденцията, за да ни изкудкудяка  кака, лекцията за красотата на косата- със и без допълнителни пирги!  Сините -на реката, та самозабравилото се пъзелисче, да слезе от пиедестала, който самият той ни убеждава,  че заслужава, чак и другите не можели без него, заради пъзелите!
Жълтите - стопанството, да копат, че да няма време Джаферович да разделя и владее.

# 388
От мен глас за победа на Пушката, ще съм за Лефтеров. На третия въпрос търся изненада за по-голям коефициент Simple Smile и от мен глас за Веселина, а ще стискам палци на Гайтанов. И Касим трябва да е единодушно номиниран според мен на съвет.

# 389
Иска ми се Веселина да влезе в играта, за да разбърка малко картите. Лошото е, ако влезе в синьото племе, което бездруго бере душа. Ще ми се да попадне при Джаферович.

Общи условия

Активация на акаунт