💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 881
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 860
Естествено, че недолюбваме Джеферович. Вкарана е с връзки, злобна, интригантка, изключително антипатична. Играе пред цялото време роля. А фактът, че е “случайно” в най-силното физически и явно психически племе, само затваря впечатленията.

Просто тотална простотия състава на Супергероите. Изключително неравностоен състав на племената.

# 1 861
Илиян да те гони с тая усмивка през мрежата  е все едно клоунът То в канализацията. 😬😬😬

LaughingLaughingLaughingLaughingSobSobSob  цвиляяяя

Беше си битка с ясен край, нищо изненадващо. Много кофти, грозно ми е да гледам такива битки. Сега ще ги къпят в хвалби задето са победили гладните нещастничета.

# 1 862
Лефтеров беше ненужно груб с Касим.

# 1 863
  • София
Нямаше друг "дуел" между трима участници. Остана си мистерия. За да не го нарека нечестност, ще го нарека благотворителност. Ралица е един от героите на днешния ден, другият е Гого, въпреки че бяха похвалени други двама.

# 1 864
Заслужена победа на Жълтите.
Имаше страхотни битки на арената тази вечер. Бориха се до последно сините и заслужават аплодисменти и те. И имат най-добрия играч през сезона в редиците си.

Тази вечер Гого,Валери и Ралица се откроиха над всички. Но освен тях Чакалов, Фифо, Жени, Фейгин, Илиян и Мани също бяха много добри.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:14 от Bengun

# 1 865
Ето! Мира си каза, че искала да отидат на елиминация. Много грозно мишкуване зарад едно пусто гадженце.
Браво на сините! Загубиха,но се биха до край! Илиян и Фейгин много ме изненадаха. Гогохе нечовек просто! Касим избухна, но аз се посмях там, въпреки че не е правилно.
Даслужена победа на жълтите!

# 1 866
  • София
Никакви мъже няма Синия отбор ,освен Гого.Да влиза Алексата и да се свършва Sweat Smile
Ако това се случи преди да излезе Еленка, ще има такова реване, че досега нищо не сме видели. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 867
  • София
Жълтите са изключително груби!
Не само те, Велислава срита друг участник в лицето. Два пъти.

# 1 868
  • Варна
Касим е номиниран.

# 1 869
Видяха се краката на Сините ,които ще са номинирани 
Скрит текст:
Илиян и Касим

# 1 870
  • Euskal Herria
Според Цецо са ги победили, щото не били яли.
Гого може да е машина, обаче си признавам, че гласецът му не ми допада. Simple Smile

# 1 871
Краката на Касим се видяха на промото. Ако са той и Велислава на това висене може и да се отърват защото са по- леки.

# 1 872
  • Вестерос
Е много тъпо с промото, май издадох единият,  който е на елиминацията.

# 1 873
Тоя Цецо е по-зле и от Касим.

# 1 874
Да върна дискусията към Гого - засега май е единственият участник от всички сезони, срещу когото няма лоша дума нито от нас, зрителите, нито от другите участници в игрите. Момичета, дайте да направим фен клуб на Гого.

Общи условия

Активация на акаунт