💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 852
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 875
Вие тука се изпоженихте бе.
Добре, че Гого живее в Саудитска Арабия, та да си позволи повече на брой съпруги! Цял харем се очертава! Smile

# 1 876
Заслужена победа на Жълтите.
Имаше страхотни битки на арената тази вечер. Бориха се до последно сините и заслужават аплодисменти и те. И имат най-добрия играч през сезона в редиците си.
С какво точно е заслужена? Да се бори Касим срещу Лефтеров или Валери - това е като да пуснеш 3г дете срещу тинейджър. Или Ралица нацепената срещу Велислава…Победата в неравностойна битка е нагласен сценарии!

# 1 877
Постоянно се нарежда Джеферович, но тая с плацентите е 100 пъти по противна - скача върху ръцете на Ралица , за врата я хваща , крещи постоянно. Илиян приятно ме изненада - браво. Лефтеров ми е въздух под налягане вече, Козмо щом успяваше да го повдига и мята смятай значи. Дългия за поред път казвам, че е супер прехвален.

# 1 878
  • Където морето целува небето...
Убийте ме с камъни, ама си мисля, че Гого хич не си пада по жени.
Иначе един от топ играчите евър!

# 1 879
Миличкият Гого направо си призна, че досега е бил на загрявка и чака истинските битки 🤣🤣🤣

# 1 880
Дано не развалят образа на Гого от това предаване .Знаем ,че Тъпарев за цирк е готов на всичко,а си личи ,че момчето е супер свестно .

# 1 881
  • София
Видяха се краката на Сините ,които ще са номинирани  
Скрит текст:
Илиян и Касим
Скрит текст:
Каквото и да направи Илиян, все ще е номиниран, нищо, че е един от двамата силни мъже в това племе. Добре, че Виктория днес се отрече от клетвата да номинира на база представяне на арената.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:52 от La Vikinga

# 1 882
А, споко, има време и на Гого да му намерим кусури. Няма такъв чисто бял човек, а пък в риалити - съвсем.

# 1 883
Аз се хващам, че вече ми е неудобно да гледам Цецо - такъв голям мъж, пък такава никаква сила. Спихна след две преминавания под мрежите, едва излезе. Да, на реката е и е гладен и с отслабени сили, но Гого е на същите условия, а просто лети по терена. Просто е наслада за окото този човек.

Не "никаква сила", а "никаква издръжливост", което си е нормално с оглед на физиката му. Заедно с тромавостта и липсата на ловкост. Но поне от време на време има и игри, където може да се прояви, за разлика от Касим, който е тотална щета.  Явно продуцентите са го вкарали като някаква мъжка Мани (онази от миналия сезон).

# 1 884
  • Варна
Надявам се да номинират Касим и Велислава и ако е възможно Велислава да отпадне. Като чуя от нея гръмкото " яж хора" и ми се иска да я пратя в някоя джунгла. Изключително дразнещ за мен индивид. Simple Smile

# 1 885
Понеже първа предложих брак на Гого да обясня, да не стане като с рева на боркинчето. Грам не ме вълнува Гого жени ли харесва или мъже. Предложението ми е само израз на дълбоко уважение към способностите в определена област на един човек! Възхищение!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:59 от victoria vassileva

# 1 886
Давайте да правим фен клуб на Гого!
И ако го прецакат... Да не сме им на среща на смешните продуценти!!! 😜

# 1 887
Дори и да сте прави и да не си пада по жени Гого, пак е мъж като за трима. Такива хора трябват.
От мъжете, страхотна игра и за Чакалов, Илиян, Валери.

# 1 888
  • София
Според Цецо са ги победили, щото не били яли.
Той от началото на снимките ли не е ял, защото него специално винаги го побеждават.

# 1 889
А, споко, има време и на Гого да му намерим кусури. Няма такъв чисто бял човек, а пък в риалити - съвсем.

Надявам се, че освен супер играч е и достатъчно умен да не се даде на продуцентските простотии

Общи условия

Активация на акаунт