💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 869
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Много неравностойна битка беше, но ме държа в напрежение през цялото време. Достоен отпор на сините, въпреки че са толкова по-слабички физически, особено жените са като дечица пред жълтите "дами". Страхотна игра на Гого, Ралица, Мани, Фейгин, Филип и Валери.
Знаех си, че има причина да ми стане антипатична снахичката още от визитката. Много противно й лиже задника на Елица. И ако си мисли, че много ще прокопса, ако Алекса се присъедини към тях, апелирам да помисли пак.

# 1 891
Хреди Гого според мен има други участници, които не се падат по жени. Един ми е твърдо "да" от видяното - кои мои общи познати го следват в инстаграм и коментарите му.
Иначе аз не се изненадвам от представянето на Чакалов-вижда се, че е много добър,даже беше изненада защо не се класира от раз.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:06 от karmilla

# 1 892
Хич не ми дреме по кого си пада Гого. Според мен такъв играч в Игрите за 4 сезона не е имало. Хем играе, хем племето му не го мрази, хем зрителите го харесват. Само на пъзелите не знаем как е. Може там да му е слабото място.

# 1 893
  • София
Надявам се Касим да отпадне и за него е по-добре, а и за нас Алекса да влезе при сините.

# 1 894
  • София
Нинджата все още не мога да измисля на какъв елемент могат да го бутнат. Може би само онази пародия на Елизабет срещу Мартин. Друг шанс не виждам дори нон стоп да го пращат на елиминация.

# 1 895
Ако Гого спечели Игри на волята и си задържи поведението до момента, това ще е най-харесваният победител в ТВ предаване някога.
Уникален е просто! Фифо ме смайваше, но просто бледнее пред него. Дано не са го прецакали с някой пъзел или игра за високи в бъдеще.

# 1 896
И аз съм от фенките на Гого, стана тривиално:) ама да попитам - виждали ли сте го какво прави на клипчетата в инстаграм и какво всъщност тренира? Не знам какво точно е калистениката, за мен си е като спортна гимнастика и акробатика. Но няма как да не е най-подготвеният атлет там - жилав, силен, пластичен, супер пъргав. И пак може да не му стигне, зависи колко често ще е на пънгара и в какви битки. Има плуване, пъзели, игри на късмета …ще дерзаем Simple Smile

# 1 897
  • София
Естествено, че недолюбваме Джеферович. Вкарана е с връзки, злобна, интригантка, изключително антипатична. Играе пред цялото време роля. А фактът, че е “случайно” в най-силното физически и явно психически племе, само затваря впечатленията.

Просто тотална простотия състава на Супергероите. Изключително неравностоен състав на племената.
Нямам представа дали е вкарана с връзки или не. Не следя личния живот на никой от играчите. За мен жената си играе добре играта, а интригата е част от играта. Както се вижда злоба и интрига има и сред останалите играчи.
Не вярвам в конспирацията, че специално за Джаферович се реди жълтия отбор. Тук се гледа рейтинг, някаква драма - съответно избират различни типажи, като характер, физика, морал или липсата на такъв.

# 1 898
Да бе, не си пада по жени! Дрън-дрън. Имала съм на младини гадже със същото гласче като неговото. Той си го наричаше "гейско". Вярвайте ми нямаше по-голям мъжкар и спортист.

# 1 899
Хич не ми дреме по кого си пада Гого. Според мен такъв играч в Игрите за 4 сезона не е имало. Хем играе, хем племето му не го мрази, хем зрителите го харесват. Само на пъзелите не знаем как е. Може там да му е слабото място.
Виждам го, че мисли и му се отдава на битките. Не знам дали ще е достатъчно за пъзелите. Дано!

# 1 900
Трудно някой ще бутне Гого това е истината.Може би само на плуване въпреки,че и там не бих казала че е зле.За пъзелите също не се знае.

# 1 901
И да кажа за куража на Касим- не то сравнявайте с Мани. Мозъчко ми харесва повече. Плува,  плава, лази и като един Давид се бори с Голиата Лефтеров. Като и фейгин с Ралица . Дъх не чи оставиха тази вечер. Браво не честно игралите!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:32 от victoria vassileva

# 1 902
Мен като махна  Елицовата екзалтация,  с едно ме спечели това момче: Освен, че е невероятно комплексен, невероятно добър, е позитивен до безкрайност. Намира думите и силите винаги да подкрепи племето си, който и да е на ринга, не се държи с превъзходство, не крещи като да си извади дроба като Викащата… и пуска не напоследно място някакви козче -френдли коментари, на които се разбивам- например като минаваше мисля Касим сега, преди да започне му вика : Еволюирай! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 903
  • София
Пуснах нова анкета

След малко ще коментирам, само минавам да кажа, че Гого е извънземно от някоя далечна галактика
или просто истински... Супергерой...

# 1 904
  • София
La Vikinga, нямаше друг дуел 2:1, защото жълтите си събраха нужните точки и прекратиха битката. Не излизаха втори път и Мирела, Фейгин, Велислава.
Какво го питаха Гого, та имаше минутка за реклама?

Общи условия

Активация на акаунт